fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Tanzània, el Bressol de la Humanitat

  935 50 05 20

Tanzània, el Bressol de la Humanitat

 • 950x450 ORSH_cheetahs watching
 • 950x450 ORSH_Group of zebras r Tanzania.
 • 950x450 ORSH_Lions.
 • 950x450 ORSH_Grey crowned crane, Tanzania, Africa
 • 950x450 ORSH_big male lion in Ngorongoro
 • 950x450 ORSH_Group of six giraffes in Tarangire National Park, Tanzania
 • 950x450 ORSH_African elephant in the Serengeti
 • 950x450 ORSH_Masai woman and a children in the African savannah, looking at camera.Tanzania

Properes sortides 2022

Viatjaràs amb a un guia acompanyant
especialitzat en la flora i la fauna de Tanzània
des de l'inici fins el final del viatge.
Viu en aquest emocionant safari en 4x4 per Tanzània la màgia salvatge dels Parcs Naturals de Tarangire, Llac Manyara i Serengeti!

Deixa’t atrapar pels increïbles paisatges de Tanzània i descobreix de la mà d’un guia acompanyant especialitzat en fauna i flora la vida salvatge dels seus bells Parcs Naturals. Una aventura en 4×4 pel Bressol de la Humanitat que t’enamorarà per la seva infinita paleta de colors i et captivarà pels seus seleccionats allotjaments, localitzats a prop o dins dels Parcs Naturals, i amb una distingida i cuidada decoració ètnica.

Un safari ple de vivències que et farà presenciar espectacles únics de la naturalesa com la gran migració d’herbívors i albirar amb sort als 5 Grans: Lleopard, lleó, elefant, búfal i rinoceront.

 

Per què t’encantarà:

 • T’encantarà la increïble experiència de viatjar al costat d’un guia acompanyant especialitzat en flora i fauna de Tanzània des de l’inici fins al final del viatge.
 • Gaudiràs d’un fantàstic safari en confortables 4×4 que et portarà a descobrir els Parcs Naturals més representatius i bells de Tanzània: Tarangire, Llac Manyara i Serengeti t’esperen!
 • T’allotjaràs en increïbles establiments, localitzats a prop o dins dels Parcs Naturals, i sentiràs en primera persona l’experiència de aixecar-te a la més bella i salvatge naturalesa.
 • Assistiràs a un espectacle natural únic presenciant la gran migració dels herbívors.
 • Visitaràs l’Àrea de Conservació del Cràter Ngorongoro, Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO que guarda una de les majors calderes volcàniques del món.
 • Descobriràs un santuari d’elefants i els majestuosos baobabs, considerats els arbres més magnífics del món.
 • Coneixeràs els poblats Massai i t’enamoraràs del seu estil de vida, vestits i cerimònies tradicionals.
 • Amb sort, podràs albirar des de nyus, zebres, girafes, flamencs i fins als 5 Grans.

t4_avio-bus-hotel-restaurant

Dia 1
BARCELONA - TANZÀNIA

Presentació a l'aeroport de Barcelona el 3 d'abril, assistència personalitzada i reunió de grup per a sortir en el vol direcció a Tanzània. Nit del 3 al 4 d'abril a bord. Sopar a bord.

Dia 2
ARUSHA (TANZÀNIA)

Esmorzar i dinar a bord. En arribar a Arusha, al nord de Tanzània, ens traslladarem a l'hotel per a descansar. Sopar i allotjament.

Dies 3 i 4
ARUSHA – PARC NACIONAL DE TARANGIRE

Esmorzar a l'hotel. En acabar d’esmorzar ens dirigirem cap al nostre fantàstic Lodge Burunge Tended Camp al Parc Nacional de Tarangire, on gaudirem de dos dies de safari. A la nostre estada al tercer parc més gran de Tanzània descobrirem el seu santuari d'elefants i els majestuosos baobabs, considerats els arbres més magnífics del món. Recorrerem prats i boscos d'acàcies i ens quedarem bocabadats davant les muntanyes d'origen volcànic. Albirarem als famosos paquiderms, animals herbívors, bells ocells, lleons i altres mamífers. Els poblats Massai, que continuen vivint tradicionalment i no estan acostumats a la relació comercial amb els turistes, són cordials amb els visitants i ens fascinaran amb els seus vestits i cerimònies. Dinars, sopars i allotjament.

Dia 5
P. N. DE TARANGIRE – P. N. DEL LLAC MANYARA - KARATU

Esmorzar al Lodge. Després d’esmorzar ens dirigirem al Parc Nacional del Llac Manyara, un dels parcs més bonics de Tanzània per la seva fascinant gamma cromàtica, que va des del color terra argila, al verd del bosc fins al blau del llac. Quan iniciem el safari i ens trobem davant del serpentejant camí de la selva amb aigües subterrànies entendrem per que Ernest Hemingway va exclamar allò que era “ el indret més encantador que havia vist a l’Àfrica”. Al matí ens quedarem atònits si albirem a un lleó pujat a un arbre o si veiem els singulars micos blaus fent la seva vida social. El Llac Manyara ens rebrà amb una explosió de vida, ja que és punt de concentració de nyus, zebres, búfals, girafes, flamencs i pelicans, entre d’altres animals salvatges. El seu paisatge ple de color ens presentarà cims volcànics de color blau per sobre de les estepes massai. Dinar. En acabar de dinar ens dirigirem cap a Karatu. En arribar farem el Check-in i si el temps així ho permet visitarem el mercat de Karatu. Sopar i allotjament al Lodge.

Dia 6
KARATU – CRATER NGORONGORO

Esmorzar al Lodge. Al matí ens dirigirem cap a l'Àrea de Conservació del Cràter Ngorongoro, que protegeix la flora i fauna de la zona i permet que els Massai continuïn residint a aquestes terres amb els seus ramats. Aquest impressionant Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO guarda una de les majors calderes volcàniques del món. La seva rica diversitat de vida i la proximitat de petjades d'homínids antecessors a l'Homo Sapiens ho constitueixen com un veritable Jardí del Edèn. Aquesta increïble experiència ens portarà a descendir a la caldera i a observar la gran concentració de vida salvatge que hi ha als seus 20 km de diàmetre. Rinoceronts negres, lleopards i guepards, lleons de cabell negre, hienes que riuen i majestuosos elefants són només una petita mostra de la fauna que tindrem la possibilitat d'albirar. Dinar tipus pícnic. Continuarem la jornada amb un fantàstic safari per les grans planes del Serengeti sud, i en particular, les planes pròximes a la part Nord-est de l'Àrea de Conservació del Ngorongoro. Al Llac Masek, tindrem l'oportunitat de ser testimonis de la gran migració de nyus que es dirigeixen en grans ramats cap a Kenya. Amb sort també podrem veure mamífers com els Cinc Grans (lleopard, lleó, elefant, búfal i rinoceront) que habiten aquesta àrea durant tot l'any. Sopar i allotjament en el Lodge.

Dies 7 i 8
PARC NACIONAL SERENGETI

Esmorzar al Lodge. En acabar d’esmorzar sortirem d'hora cap a les planes centrals del Parc Nacional del Serengeti. Aquest Parc Natural forma part del Patrimoni Mundial de la Humanitat i està reconegut com a Reserva de la Biosfera, per això no és d'estranyar que hi ha qui ho anomena com el santuari de vida salvatge més impressionant del món. El seu nom prové de la llengua Massai i significa " plana sense fi " i no és d'estranyar ja que els seus paisatges mostren espais amplis, profunds cels blaus esquitxats de núvols, i albes i capvespres de vermell foc. A les nostres dues jornades de safari recorrerem la part sud i ens dirigirem fins al centre, incloent la zona de Moru Kopjes i Ndutu. Veurem els anomenats Kopjes, unes illes granítiques formades per antigues roques que desgastades per l'erosió formen un conjunt compacte sobre una mar d'herba. I per descomptat, estarem atents per a albirar al xacal daurat, la mangosta, la guineu orelluda, nyus, zebres i gaseles, lleons i hienes tacades, elefants, lleopards, guepards i hipopòtams, entre molts altres. Dinars, sopars i allotjament en campament mòbil.

Dia 9
PARC NACIONAL SERENGETI – ARUSHA - BARCELONA

Esmorzar al campament. A primera hora del matí ens dirigirem cap a la sortida del Parc Nacional del Serengeti en safari. Seguirem el nostre camí fins a arribar a Arusha. Dinar. A una hora prudencial ens traslladarem a l'aeroport per a prendre el vol de retorn a Barcelona. Sopar a bord.

Dia 10
BARCELONA

Esmorzar a bord. Arribada a Barcelona.

 • Guia acompanyant expert en natura i fauna des de l'inici fins al final del viatge.
 • 7 nits d'allotjament en Hotel 4*, Lodge 3* i Camp Tends.
 • Pensió completa durant els safaris i allotjaments i esmorzar en Arusha
 • Safari en 4x4 pel P. N. Tarangire.
 • Safari en 4x4 pel P. N. del Llac Manyara.
 • Safari en 4x4 pel P. N. Serengeti.
 • Visita Àrea de Conservació Cràter Ngorongoro.
 • Conductor guia de safaris de parla hispana.
 • Assegurança d’assistència en viatge bàsic. Més informació a: http://www.servitravel.es/caixabank/ca/aavb/

No inclós

 • Consulteu directament amb ServiTravel les connexions des de les diferents zones d'origen, així com la contractació d'una assegurança de cancel·lació, incloent motivacions COVID per 110€.
 • Taxes aèries: 399€.
 • Visat: 60€
 • Propines a la destinació: 5$ per persona i dia.
 • Suplement habitació individual: 670€.
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior.
 • Vols Barcelona – Doha – Kilimanjaro – Doha – Barcelona.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge