fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Uzbekistan, rere les passes de Marco Polo
Especial Setmana Santa: La Ruta de la Seda

  935 50 05 20

Uzbekistan, rere les passes de Marco Polo
Especial Setmana Santa: La Ruta de la Seda

 • Mercats Galeria
 • 5
 • 2
 • 7
 • 4
 • 3
 • 6
 • 8

Sortida: 01 d'abril de 2023
Submergeix-te en la novetat d'aquesta nova sortida, un viatge singular de 9 dies d'experiències úniques, on t'esperen moments inigualables.

Marco Polo és considerat el primer viatger occidental a narrar les seves aventures per Àsia. Va viatjar per la ruta de la seda amb el seu pare i el seu oncle i en tornar al seu Venècia natal, se la va trobar en guerra. Va ser empresonat a Gènova, i va anar allí on es creu que va narrar les seves aventures als seus companys de cel·la. Així va ser com va néixer Il Milione, que es va traduir posteriorment a nombroses llengües.

Aquest viatge de Marco Polo a orient ens inspira per a visitar Uzbekistan, el primer pas de la seva ruta, on en descobrir el país caminaràs enmig de les sorres, del miratge de les cúpules de color blau brillant, dels esvelts minarets i revestiments ceràmics…. Aquests sempre fascinaven als conqueridors i ara als viatgers.

 

Per què t’encantarà?

 • Gaudiràs de la tranquil·litat de formar part d’un grup reduit i anar amb un guia acompanyant des de l’inici.
 • Visitarás Tashkent, descubriendo el imponente contraste entre su parte antigua y su parte soviética más moderna.
 • Coneixeràs la ciutat de Khiva, on el temps no sembla passar, i una de les ciutats més importants de la Ruta de la Seda.
 • Descobriràs la ciutat més antiga d’Àsia Central, la gran Bukhara.
 • Et reuniràs amb la gent local als pobles i descobriràs l’hospitalitat dels uzbeks. Et deixarà sorprès!

 

t2_avio-bus

 

VOLS PREVISTOS DES DE BARCELONA
Des de Fins a Nº de Vol H. Sortida H. Arribada
Barcelona Estambul TK1854 11:45 16:15
Estambul Tashkent TK370 18:45 01:05 +1
Tashkent Estambul TK371 02:45 05:55
Estambul Barcelona TK1853 07:40 10:20

 

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
Dia Hotel Ciutat
01 al 03 d’abril Wyndham Tashkent 5* Tashken
03 al 04 d’abril Asia Khiva 3* Khiva
04 al 06 d’abril Hotel Shahriston 3* Bukhara
06 al 08 d’abril Hotel Dilimah 4* / Grand Samarkand Superior 4* Samarkanda

 

01/04
BARCELONA – ESTAMBUL - TASHKENT

Presentació en l'aeroport de Barcelona, assistència personalitzada i reunió de grup per a sortir direcció Tashkent. Arribada durant la nit del dissabte al diumenge, on ens estarà esperant un guia local per a donar-nos la benvinguda i realitzar el trasllat a l'hotel. Allotjament.

02/04
TASHKENT

Després de l’esmorzar, començarem la nostra visita guiada per aquesta monumental ciutat. La paraula Tashkent en la traducció de l'uzbek significa: "la ciutat de pedra". Aquesta ciutat guarda en la seva memòria molts esdeveniments de la història que van transcórrer per aquí. També és un dels centres industrials més grans a Àsia Central, amb una població de més de 2 milions habitants.
Visitarem la part antiga de la ciutat, Khasti Imom, incloses la Madrasa Barak Kan, Madrasa Kafal Shohi, la Biblioteca, situada en la mateixa plaça i té la seva importància per albergar el “Alcorà de Usman”, original del segle VII. Continuarem amb les madrases Kukaldosh i Abdulkasim, que daten dels segles XVI-XIX.
També ens acostarem fins al mercat oriental de Chorsu.
Retorn a l'hotel i allotjament.

03/04
TASHKENT – URGENCH – KHIVA

Després de l’esmorzar a l'hotel, ens traslladarem a l'aeroport per a prendre el vol intern cap a Urgench. A la nostra arribada, ens traslladarem a Khiva. Mai una gota d'aigua en el desert va ser tan preuada ni tan preciosa. Mai una remenada de muralles de fang i maó va resultar tan gloriós. Mai una mar de minarets i taulells va tenir aquesta sintonia de colors hipnòtics. Així és Khiva (o Jiva), un altre d'aquests llocs imprescindibles en la Ruta de la Seda que s'ha fet immortal a base de Llegenda i petjades sobre la sorra. En l'extrem sud-oest d'Uzbekistan, a penes a un pas de Turkmenistan, brolla com per art de màgia una ciutat extraordinària que ens porta a caminar per un decorat original de qualsevol dels contes de les Mil i una nits.
Coneixerem el cèlebre complex arquitectònic de Ichan Kala, construït entre els segles XII i XIX: Durant un tour per dins de la ciutadella, coneixerem els seus principals enclavaments, entre ells Kalta Minor, el castell Kunya-Ark i la madrasa de Mohammed Rahim-Khan. A més, també podrem recórrer el minaret i la madrasa Islam Khodja.
Continuarem passejant per l'harem del segle XIX, el Tash Hovli, el mausoleu de Pahlavan Mahmud i la mesquita de Juma (la mesquita del divendres), així com la Madrasa Allakuli-Khan.
Retorn a l'hotel i allotjament.

04/04
URGENCH – BUJARA

Esmorzar a l'hotel i trasllat a l'aeroport per a prendre el vol intern direcció Bujara. A la nostra arribada, ens dirigirem a l'hotel i després de la repartició d'habitacions, ens centrarem en visitar els monuments situats als afores de la ciutat: El complex del Sufí Bakhouddin Naqshbandi qui va ser el gran sufí de l'Àsia Central, el palau d'estiu de l'emir de Bujara-Sitorai Mohi-Khosa i el Mausoleu Chor Bakr.
Després de les visites, retorn a l'hotel i temps lliure. Allotjament.

05/04
BUKHARA

Després d’esmorzar continuem amb la visita per Bujara. Avui visitarem els principals monuments d'aquesta antiga i famosa ciutat d'Àsia Central:

- El mausoleu Chashma Ayud, la Ciutadella – “Ark”, que és una esplèndida residència dels emirs de Bujara, la ultima coronació que va tenir lloc aquí va ser la de Said Alim Khan l'any 1910. La mesquita Bitlla Hauz i Magoki-Attari.

- El minaret Kalan (Minorai Kalon): Aixecat en el Segle XII com a part d'una Mesquita anterior a la que hi ha ara (S. XVI), va arribar a ser el minaret més elevat del món musulmà amb els seus sorprenents 48 metres d'altura.

-La madrasa Mir Arab: Del Segle XVI, igual que la mesquita, pertany a un dels Centre d'Ensenyament Islàmic amb més renom de la regió centreasiàtica. Mir-i-Arab, que significa “Príncep dels àrabs”, és la plasmació en pedra i taulell de l'obra religiosa de Sheikh Abdullah Yamani, amic i conseller espiritual del Khan de l'època.

-La Gran Mesquita: La Mesquita dels divendres és la més important de Bukhara i una de les més grans d'Àsia Central. Encara que el seu origen és de l'any 795 d. C. va ser engrandida per Ismail Samani (fundador persa de la Dinastia Samánida, que va renunciar al Zoroastrisme per l'Islam), la seva estructura actual és de mitjan Segle XVI, una vegada les tropes de Genghis Khan la van destruir per complet. La història conta que el propi Genghis Khan la va veure tan bella que va creure que no era una mesquita sinó el Palau de l'Emir i per això la va manar calar foc.

Retorn a l'hotel i allotjament.

06/04
BUKHARA - SAMARKANDA

Esmorzar a l'hotel i temps lliure per a realitzar compres per la ciutat. A l'hora establerta, trasllat a l'estació per a agafar el tren d'alta velocitat Afrosiab amb destinació Samarkanda. A la nostra arribada, tindrem inclòs el trasllat a l'hotel i podrem gaudir de la plaça Registan al vespre.

07/04
SAMARKANDA

Després d’esmorzar sortirem a l'excursió de la Plaça de Registan que està composada per tres madrases:

- La madrasa de Ulugbek (segle XV): Està situada en l'ala oest de la Plaça del Registan. Es va finalitzar la construcció Sota el mandat de Ulugbek l'any 1420 i es diu que aquest, ensenyava aquí matemàtiques i altres assignatures com a teologia, astronomia i filosofia. Just al costat de les columnes estaven les aules de lectura. Al voltant de 100 estudiants vivien aquí en cel·les dormitori que en l'actualitat es poden visitar.

- La madrasa Sher Dor (segle XVII): Se situa enfront de la Medersa Ulugbek i la seva construcció va acabar l'any 1636. La decoració conté dibuixos de tigres rugint, contradient la prohibició islàmica de representar animals vius. Aquest i algun altre edifici de la Plaça del Registan són imitacions efectuades sota el mandat de l'Emir de Shaybanid.

- La madrasa Tillya Kari (segle XVII): El seu nom significa “coberta d'or” i es troba entre la Madrasa Ulugbek i la de SheDor. La seva edificació va acabar l'any 1660. A l'interior es pot apreciar un jardí semblant al pati d'una mesquita. L'edifici hexagonal a la cantonada nord-est del conjunt, és un mercat cobert l'antiguitat del qual es remunta al passat segle.

Després de la visita de la plaça, visitarem una fàbrica de catifes i tindrem després la tarda lliure per a fer compres. Retorn a l'hotel i allotjament.

08/04
SAMARKANDA – TASHKENT

Esmorzar a l’hotel. Avui seguirem la nostra visita per la ciutat de Samarcanda a través del seu fundador, el gran Guri Emir Tamerlán (tomba de Tamerlán, segles XIV-XV). Ocupa un important lloc en la història de l'arquitectura islàmica com a precursor i model de les grans tombes de Humayun a Delhi i del Taj Mahal en Agra, construïdes pels descendents de Tamerlán, que van dominar la dinastia mogol del nord de l'Índia. Gur-e Amir significa en persa "Tomba del Rei". Aquest complex arquitectònic, coronat per una cúpula bulbosa de color blau celeste, conté les tombes de Tamerlán, dels seus fills Shahruj i Miren Shah, del seu net Ulugh Beg i del sultà Muhammad. Mir Said Baraka, mestre de Tamerlán, també descansa en el mausoleu. La part més antiga del complex va ser construïda a la fi del segle XIV per ordre del Sultà Muhammad. Ja només queden els fonaments de la marassa i la khanaka, l'entrada al portal i part d'un dels quatre minarets.
Posteriorment visitarem l'Observatori Ulugbek. Construït en la dècada de 1420 per l'astrònom i noble timúrida Ulugh Beg, és considerat com un dels millors observatoris del món musulmà del seu temps. Beg va determinar la longitud de l'any tropical en 365 dies, 5 hores, 49 minuts i 15 segons, la qual cosa té un error de +25 segons, fent-ho més precís que Nicolás Copèrnic, que va tenir un error de +30 segons.
Després de la visita passarem pel Museu Afrosiab i finalment visitarem el complex arquitectònic de Shakhi-Zinda. El nom Shah-i-Zinda (que significa "El rei vivent") està relacionat amb la llegenda que Kusam ibn Abbas, el cosí del profeta Mahoma, va ser enterrat allí. Les llegendes populars diuen que va ser decapitat per la seva fe, però ell va prendre el seu cap i es va anar al pou profund (Jardí del Paradís), on encara viu. El complex Shah-i-Zinda es va construir al llarg de vuit segles (des del segle XI fins al XIX) i ara inclou més de vint edificis.
Després de les visites, trasllat a l'estació de tren per a agafar el tren d'alta velocitat Afrosiab amb destinació Tashkent.

09/04
TASHKENT - ISTANBUL - BARCELONA

A l’hora prevista, prendrem el vol de tornada a Barcelona.

 • Bitllet aeri internacional
 • Guia acompanyant des de l'inici a Barcelona
 • Early check-in a l'hotel a l'arribada a Tashkent
 • Allotjament als hotels previstos amb el esmorzar inclòs.
 • Vol domèstic Tashkent-Urgench
 • Vol domèstic Urgench-Bukhara
 • Tren Bukhara-Samarkanda, Samarkanda-Taskent (Economy class).
 • Visites i entrades segons s'especifica a l'itinerari.
 • Mapa i Souvenir d'Uzbekistán
 • Taxes turístiques d'Uzbekistán
 • Assegurança d'assistencia en viatge bàsica

No inclou

 • • Consulteu directament amb ServiTravel les connexions des de les diferents zones d'origen, així com la contractació d'una assegurança de cancel·lació per 50 €
 • Suplement individual : 450 €
 • Taxes aèries : 325 € (a recalcular en el moment de l’emissió)
 • Dinars i sopars (els guies els acompanyaran a diferents restaurants seleccionats, el cost per esmorzar o sopar varia entre 6 i 9 €)
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior
 • Observacions: La sortida es garantida amb un mínim de 8 persones. En el supòsit que no s'assoleixi el nombre mínim, l'Organitzador avisarà de la possible cancel·lació de la sortida o la possibilitat de mantenir els efectes amb un suplement, amb una anticipació de 15 dies abans de la sortida.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge