fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Noruega fotogràfic, una aventura entre aurores boreals i paisatges àrtics.

  935 50 05 20

Noruega fotogràfic, una aventura entre aurores boreals i paisatges àrtics.

 • ORSH_Viking helmet with axe on fjord shore in Norway. Tourism and traveling concept_950x450
 • ORSH_Geiranger fjord, waterfall Seven Sisters. Beautiful Nature Norway natural landscape_950x450
 • ORSH_anorama of the beautiful fjord on Senja island with magical pink light at sunset, Troms county - Norway_950x450
 • ORSH_A typical image of the Landscape of Lofoten in Northern Norway_950x450
 • ORSH_Reine from Reinebringen_950x450
 • ORSH_Atlantic Puffin or Common Puffin, Fratercula arctica, Norway_950x450
 • ORSH_Winter panoramic view to Steinfjord on Senja island in the sunset - Troms county, Norway (long exposure)_950x450
 • ORSH_Reine, Lofoten Island, Norway_950x450
 • ORSH_The tail of a Sperm Whale diving_950x450

Sortida: 27 de gener, 03 i 10 de març de 2023

Al nord del Cercle Polar Àrtic es troba una de les joies de la naturalesa europea, les noruegues illes Lofoten. En aquesta època de l'any els seus fiords i acollidors pobles pesquers són la millor destinació per a l'observació de fauna marina i el màgic fenomen natural de les aurores boreals.

La combinació perfecta per a un viatge espectacular!

Per què t’encantarà:

 • Coneixerà les illes Lofoten de la mà d’un guia – fotògraf especialitzat que li ensenyarà a captar la fauna i flora noruega.
 • Interactuarà directament amb l’ancestral cultura Sami, apunt ja d’esvair-se per a incorporar-se a les tradicions europees.
 • Albirarà espècies com la balena geperuda, ants, frarets atlàntics, guineus i molt més! Serà capaç de fotografiar-los a tots?
 • Totes les nits sortirà a la caça de les llums del nord. No deixi escapar l’oportunitat de fotografiar les aurores boreals amb un professional!
 • Recorrerà els penya-segats i platges gaudint de les impressionants vistes als fiords de les illes Lofoten.
 • Passejarà per pobles de pescadors i recorrerà les platges més salvatges de l’oest de les illes, sense oblidar l’essència viking dels seus pobles i gents.

t1_bus

DIA 1
BARCELONA – OSLO – NARVIK – EVENES

A la nostra arribada a Narvik, tindrem el trasllat inclòs fins Evenes, conegut per la seva cultura Sami i espectaculars boscos. Allotjament.

DIA 2
EVENES - ANDENES

Esmorzar a l'hotel.Iniciarem la jornada dirigint-nos a Andenes, ens detindrem al camí per a gaudir de les panoràmiques d'aquest arxipèlag i els seus petits pobles de pescadors. Després continuarem el nostre camí cap a Andanes. A la tarda, visitarem el centre de recerca de les Aurores Boreals "AURORA SPACE ANDOYA", de l'Agència Espacial Europea. Aquí tindrem una trobada amb un dels investigadors en un programa conegut com a "XERRADA AMB EL CIENTÍFIC" que ens expliqués com es formen les aurores boreals i com conèixer-les i distingir-les. Després visitarem de forma privada el centre. Allotjament. Si les condicions meteorològiques ho permeten intentarem sortir a descobrir les aurores boreals en la nit àrtica.

DIA 3
ILLES VESTERALEN

Dia de descobriment de l'illa de Andoya. Les illes Vesteralen són un arxipèlag i un districte de Noruega, situat a la província de Nordland, per sobre del Cercle Polar Àrtic. Són illes conegudes per la seva gran bellesa natural. Les illes Lofoten es caracteritzen per les seves muntanyes i pics, illetes a l'abric de les aigües obertes de l'oceà, platges i grans àrees verges. Igual que gairebé tota la costa noruega, la seva geografia es troba profundament retallada per fiords. La mar és rica en vida, i el major escull de coral en aigües profundes (Escull de Røst, de 40 km de longitud) es troba a l'oest de Røst. Hi ha una alta densitat de població de pigargos i corbs de mar, i milions d'altres ocells marins, entre ells els coloristes frailecillos atlàntics. Són comuns les llúdries, i hi ha alcis en Austvågøy. De manera opcional i amb reserva prèvia, es pot realitzar un albirament de balenes (no inclòs). Al caient de la tarda tornarem a “caçar” aurores boreals si el temps ho permet entre les belles platges del nord d'aquest arxipèlag. Amb el nostre “gps de nit”, ens apostarem en la riba de la mar i amb el far de fons per a intentar perfeccionar la presa d'imatges d'aurores boreals. L'aurora boreal és més freqüent a la tardor i hivern, i els millors mesos per a veure-la són octubre, gener, febrer i març. La seva major freqüència es registra entre les 6 de la tarda i la 1 de la matinada. No obstant això, les condicions meteorològiques també juguen un paper important.

DIA 4
ANDENES – ILLES LOFOTEN

En acabar d’esmorzar posarem rumb cap a les Illes Lofoten. Ens aproparem fins al poble pesquer de Bleik, el qual rep el seu nom per la platja blanca de Bleiksstranda, que significa pàl·lid o de color clar. Aquí aconseguirem unes de les instantànies més belles del viatge. Els penya-segats d'ocells de l'illa de Bleiksøja, que es troba enfront de la platja, són el lloc d'implantació de més de 40.000 parelles de frarets atlàntics així com una gran colònia d'àguiles i foques europees. Seguidament travessarem l'arxipèlag realitzant diferents parades per a admirar les belleses del paisatge àrtic. Creuarem en ferri a les illes Lofoten, on passarem els pròxims 3 dies. A la nit, de la mà del nostre guia-fotògraf serem capaços de retenir belles imatges dels nets cels del nord i amb sort de les seves belles aurores boreals. Allotjament.

DIA 5
ILLES LOFOTEN

Dedicarem la jornada a endinsar-nos de ple a l'arxipèlag, recorrent els seus racons més bells, els petits pobles de pescadors, les platges més salvatges de l'oest de les illes, sense oblidar l'essència vikinga dels seus pobles i gents. La última visita del dia la farem al SEAFOOD CENTER per a coneixer de ben a prop la industria pesquera d'aquest petit racó de l'Atlàntic Nord, la duresa de la feina dels homes del mar i com s'ha transformat tot en una de les activitats extractores de peix mes modernes del món. Si el temps ho permet sortirem al fiord per veure el sistema extractiu de salmó en un dels vaixells de la factoría. Al capvespre gaudirem buscant les llums del nord i els millors racons per a poder localitzar-les. Allotjament.

DIA 6
ILLES LOFOTEN

Després d’esmorzar sortirem a fer un recorregut per la cultura vikinga i a gaudir dels diferents paisatges d'aquest conglomerat d'illes i muntanyes dels fiords. Ens acostarem a la cultura sami i a l'extinta cultura vikinga, els primers pastors ancestrals del nord d'Europa. Pararem a les seves granges, on ens ensenyaran la seva forma tradicional de vida, i continuarem fins al Museu Viking Lofotr, on podrem veure com era el seu dia a dia. Seguirem fins a Borg, on els arqueòlegs han descobert la major casa comunal vikinga de l'època. L'edifici té 83 metres de llarg i ha estat reconstruït com un museu vivent. Més tard intentarem acostar-nos als ants en el seu entorn natural; en aquesta zona rica en vida silvestre habiten espècies com guineus, llúdries, conills, àguiles, garses i corbs de mar. Seguidament ens dirigirem a un poble de pescadors i passejarem pel moll, on prendrem una cervesa calenta i parant atenció veurem corbs de mar, llúdries i àguiles. Recorrerem els penya-segats i platges gaudint de les impressionants vistes als fiords d'aquestes illes. Finalitzarem la jornada amb la nit àrtica sobre nostre i captant les llums, estrelles i les tímides aurores boreals. Allotjament.

DIA 7
ILLES LOFOTEN – SVOLVAER - NARVIK - OSLO – BARCELONA

En acabar d’esmorzar ens traslladarem a l'aeroport per prendre el vol de tornada a Barcelona.

 • Trasllats per carretera.
 • Guia conductor tot el viatge
 • 6 nits d'allotjament en hotels 3*
 • Esmorzars en el hotel de Evenes
 • Ferri a Sortland i Andenes.
 • Taxes en hotels.
 • Taxes governamentals.
 • Taxes eco per entrades a espais naturals.
 • Assegurança d'Assistència en viatge bàsic. Més informació a: http://www.servitravel.es/caixabank/ca/aavb/

No inclós

 • Consulteu directament amb ServiTravel les connexions des de les diferents zones d'origen, així com la contractació d'una assegurança de cancel·lació per 50€
 • Vuelos Barcelona-Oslo-Evenes-Oslo-Barcelona (des de 395€ + taxes)
 • Suplement Individual 395 €
 • Avistament de balenes 140€ A causa de l'estacionalitat l'activitat s'ha de confirmar a la reserva però no s'abonarà fins a 48 hores abans en destí, directament al guia.
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior.
 • Observacions: La sortida es garantida amb un mínim de 10 persones. En el supòsit que no s'assoleixi el nombre mínim, l'Organitzador avisarà de la possible cancel·lació de la sortida o la possibilitat de mantenir els efectes amb un suplement, amb una anticipació de 15 dies abans de la sortida.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge