fbpx

ServiTravel – CaixaBank

La bellesa de les aurores boreals al Cap Nord i la cultura Sami

  935 50 05 20

La bellesa de les aurores boreals al Cap Nord i la cultura Sami

 • GALERIA 7
 • GALERIA 1
 • GALERIA 4
 • GALERIA 6
 • GALERIA 8
 • GALERIA 3
 • GALERIA 5
 • GALERIA 2

Sortides: 03 de març de 2023

Al nord del Cercle Polar Àrtic es troba una de les joies de la naturalesa europea, la taiga i la tundra de les costes del nord noruec.

Descobreixi un món ple de naturalesa i bellesa infinita, dels colors vius de les aurores i del blanc de la neu

Al nord de Noruega trobem un dels millors destins per a l’observació d’ocells marins, la migració anual dels rens semisalvatges i el màgic fenomen natural de les aurores boreals.

Potser no és sorprenent que l’espectacle de l’aurora boreal hagi creat tantes llegendes com persones l’han vist. El tambor dels xamans dels Sami, el poble indígena de Noruega, mostra símbols de l’aurora boreal. A més, el fenomen té diversos noms en sami; per exemple, és conegut com Guovssahas, que significa “la llum que pot sentir-se”.

La combinació perfecta per a un viatge espectacular.

 

Per què t’encantarà:

 • Viatjaràs en grup reduït i amb guia acompanyant des de l’inici del viatge
 • Tindràs l’oportunitat de veure en primera persona l’espectacle que les aurores boreals creen en els cels del nord.
 • Descobriràs increïbles fiords i les ancorades més belles de Noruega.
 • Experimentaràs i coneixeràs la cultura Sami, el poble indígena de Noruega, visitant el seu museu i acompanyant-los a pasturar el seu ramat de rens.
 • Visitaràs el Cap Nord, el punt més al nord de l’Europa continental, i coneixeràs la seva salvatge geografia.

 

t1_bus

VOLS PREVISTOS (no incl.)

Data

Origen Destí Nº Vol H. Sortida

H. Arribada

03/03/2023

BARCELONA OSLO SK4622 11:10

14:40

OSLO

TROMSO SK4424 17:00

18:55

TROMSO

ALTA WF988 22:10

22:50

09/03/2023

ALTA TROMSO SK4409 07:30

10:30

TROMSO

OSLO SK1469 13:35

14:45

OSLO

BARCELONA SK1585 15:25

18:20

 

HOTELS PREVISTOS o similars

Dia

Hotel

Ciutat

03 al 04/03

Hotel Scandic Alta

Alta

04 al 06/03

Hotel Scandic Karasjok

Karasjok

06 al 08/03

Hotel Scandic Bryggen Honningsvåg

Honningsvåg

08 al 09/03

Hotel Scandic Alta

Alta

 

03/03
BARCELONA – ALTA

Presentació en l'aeroport de Barcelona, reunió de grup i sortida en vol regular (no inclòs) direcció ALTA via Oslo i Tromso. A la nostra arribada, trasllat a hotel i repartició d'habitacions.
Amb sort aquesta nit podrem buscar les llums del Nord a les muntanyes pròximes a l'hotel i en els fiords que reflecteixen els cels nets el nord.

04/03
ALTA - KARASJOK

Esmorzar a l'hoteli sortida cap a KARASJOK. En el camí visitarem alguns dels fiords i ancorades més bells d'aquesta zona del nord de Noruega. Es tracta d'un recorregut fotogràfic d'indubtable bellesa.
A l'arribada a la capital dels Sami, anirem a visitar el Museu de cultura Sami, el “Sámiid Vuorká-Dávvirat - The Sami Collections”, que es va establir en 1972 com el primer museu Sami i la primera institució cultural Sami a Noruega. El propòsit de l'establiment era promoure la cultura sami i enfortir l'estatus sami com a grup ètnic. L'edifici del museu es va inaugurar oficialment el 16 d'abril de 1972. L'edifici del museu va ser decorat per l'artista sami Iver Jåks. El museu és actualment el museu sami més gran de Noruega.
Si el nostre temps ho permet, visitarem també el Parlament Sami de Karasjok per a conèixer més de prop aquest poble, el més antic dels pobles europeus.
Després, ja en la nit sortirem a buscar les aurores boreals.

05/03
KARASJOK

Esmorzar a l'hotel. Aquest matí està dedicat a sortir amb el poble sami en motos de neu i anar a pasturar amb el ramat. Conèixer de prop a un ramat de rens és una experiència única i alguns d'ells són tan mansos que vindran a saludar-nos si els portem alguna cosa per a picar. D'aquesta manera, podrem experimentar un dia normal del poble Sami.
El viatge comença amb nosaltres conduint cap al ramat en motos de neu i trineus; la durada pot variar depenent d'on es trobi el ramat, ja que estan en constant moviment a la recerca de pastures fresques. En el camí també tindrem l'oportunitat de veure de prop al rei del bosc, l'alci. Els rens i els alcis comparteixen la mateixa àrea d'alimentació, però s'alimenten de diferents plantes.
Una vegada que hàgim aconseguit al ramat, farem una fogata i farem cafè de fogata, a més de compartir històries sobre la nostra cultura i manera de viure.
Posteriorment, tornarem a l'hotel i resta de la tarda lliure fins a l'hora de sortir de nou a la cerca d'aurores boreals.

06/03
KARASJOK - HONNINSVAG

Avui ens desplacem per a recórrer algun dels paisatges més bells del Nord de Noruega fins a arribar al Cap Nord.
Honningsvåg és una petita ciutat situada en la municipalitat de Nordkapp, a la regió de Finnmark, en el nord de Noruega. A causa de la seva latitud, és considerada com la ciutat més septentrional d'Europa i fins i tot del món. Està situada en una badia en el sud de l'illa de Magerøya, mentre que el visitat penya-segat de cap Nord i el seu centre turístic es troben en el costat nord de l'illa, tota ella banyada per la mar de Barentsz.
Arribarem amb temps per a visitar el Cap Nord i poder veure caure la tarda en aquest mític lloc. El cap nord està situat a l'illa de Mageroy i és el punt més al nord de l'Europa continental, a 307 metres sobre el nivell de l'Oceà Àrtic i assotat per vents freds, fins i tot en els dies més assolellats.

07/03
HONNINSVAG

El dia d'avui el dedicarem a recórrer la península de NordKapp i a conèixer la seva salvatge geografia. Després tornarem al nostre allotjament i en la nit tornarem a intentar veure aurores boreals en el lloc més al nord d'Europa.

08/03
CAP NORD - ALTA

Avui aprofitarem el dia per a recórrer, camí d'Alta, alguns dels enclavaments més bells d'aquestes illes de Cap Nord.
En ruta passarem per alguns dels paisatges d'interior de Nordland la part de continent del nord de Noruega, buscarem la tardor dels boscos àrtics i amb sort el gall salvatge i alguns dels paisatges més bells d'aquesta terra interior dels samis.
També pararem en el patrimoni de la Humanitat de les pintures rupestres i el museu Sami d'Alta. En aquest lloc es van assentar els samis des de fa més de 5.000 anys i van deixar gravats en les seves pedres la seva història i la seva cosmologia. A través d'ells coneixerem més de prop al poble Sami.
Si tenim temps ens acostarem a una Siida al fet que ens contin també la seva història oral i tradicions.

09/03
ALTA - BARCELONA

Esmorzar i a l'hora convinguda trasllat a l'aeroport per a prendre vol de retorn a Barcelona via Oslo

 • Guia acompanyant especialista en fotografia des de l'inici del recorregut.
 • 6 nits d'allotjament hotels 3* amb esmorzars.
 • Trasllats per carretera en furgoneta.
 • Totes les taxes aplicables en hotels i per transports
 • Taxes del govern pel Servei i Taxes eco per entrades a espais naturals.
 • Assegurança de cancel·lació per força major

No inclós

 • Consulteu directament amb ServiTravel les connexions des de les diferents zones d'origen
 • Vols Internacionales (des de 295€ + 224€ taxes, a recalcular en el moment de l’emissió)
 • Suplement Individual: A consultar
 • • Opcional: l'entrada al NORDKAPP inclou la visita a l'altiplà, els pobles de pescadors i la plataforma del globus, no inclou l'entrada a l'auditori, la cova d'exposicions i el cinema. En cas de voler accedir s'ha de pagar directament i equival a 26 euros per persona.
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior.
 • Observacions: La sortida es garantida amb un mínim de 10 persones. En el supòsit que no s'assoleixi el nombre mínim, l'Organitzador avisarà de la possible cancel·lació de la sortida o la possibilitat de mantenir els efectes amb un suplement, amb una anticipació de 15 dies abans de la sortida.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge