fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Meravelles d’Albània
amb guia acompanyant des de Barcelona

  935 50 05 20

Meravelles d’Albània
amb guia acompanyant des de Barcelona

 • GALERIA 6
 • GALERIA 7
 • GALERIA 8
 • GALERIA4
 • HEADER_SLIDER_GALERIA 1
 • GALERIA 2
 • GALERIA 3
 • GALERIA 5

Sortides: 12 de juny, 24 d'agost i 01 d'octubre de 2023
Descobreixi la bellesa d'Albània i les seves antigues ciutats. Tirana, Theth, Berat, Gjirokastra i Vlora t'estan esperant!

El país d’Albània posseeix una àmplia gamma de belleses naturals, història antiga i patrimoni cultural que li donen un toc màgic que només poden sentir els qui el visiten.
Aquest recorregut li guiarà per unes vacances d’allò més culturals i aventureres a Albània. Podrà gaudir del país de nord a sud, descobrint muntanya Theth al Nord, i Berat, Gjirokastra i Vlora al Sud. La capital, Tirana, juntament amb Berat i Gjirokastra són ciutats molt antigues amb carrers estrets i edificis acolorits. Theth es troba a l’entrada d’una bella vall alpina i ofereix multitud de rutes de senderisme.

Perquè t’encantarà

 • Viatjarà en grup amb la tranquil·litat d’anar acompanyats d’un guia de parla hispana des de la sortida a Barcelona.
 • T’allotjaràs en hotels de 4* amb totes les comoditats.
 • Et submergiràs als Alps Albanesos visitant Theth, un captivador poble de muntanya que destaca per la seva arquitectura
 • Descobriràs la seva activa capital Tirana, i ciutats declarades Patrimoni de la Humanitat com Berat i Gjirokastra.

 

t3_avio-bus-vaixell

 

VOLS PREVISTOS O SIMILARS

Data Des de Fins Nº Vol H. Sortida H. Arribada
IDA BARCELONA TIRANA W6 3866 22:20 00:50 (+1)
TORNADA TIRANA BARCELONA W6 3865 18:50 21:40

 

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS

Dia Hotel Ciutat
1ª y 2ª noche Hotel Albanopolis 4*, Hotel Opera 4* Tirana
3ª noche Hotel Kulla e Bajraktarit 4* Theth
4ª noche Hotel Belagrita 4* Berat
5ª noche Hotel Bineri (Boutique hotel), Hotel Old Pazzar 4* Gjirokastra
6ª noche Hotel Vlora International 4* Vlora
7ª noche Hotel Black Diamond 4* Tirana

 

Dia 1
BARCELONA - TIRANA

Presentació en l'aeroport de Barcelona, reunió del grup amb el guia acompanyant, tràmits d'embarcament i sortida en vol regular destinació Albània.

A la nostra arribada, assistència i trasllat a l'hotel. Allotjament.

Dia 2
TIRANA - KRUJË - SHKODRA

Esmorzar a l'hotel.

Avui anem a Kruja, la primera capital del país de les àguiles, que és com es coneix popularment Albània.

Efectivament, Krujë recorda al niu d'un ocell rapaç, penjada d'un escarpat vessant, al nord-est de Tirana. Des d'aquest promontori domina les muntanyes, la plana i la mar. Va ser la caserna general de Skanderbeg, l'heroi nacional que va guiar des d'aquí la resistència en el segle XV contra els Turcs, i al castell, a més d'una bonica tekke bektashi (santuaris d'inspiració sufí) i un museu etnogràfic, es troba el curiós museu dedicat a la figura del gran heroi albanès.

Visitarem l'antic basar un dels millors basars d'Albània, amb el seu carrer principal i uns carrerons laterals envoltats de cases tradicionals baixes.

Després del dinar continuarem fins a Shkodër:

Capital cultural d'Albània i la més Europea de les ciutats de país, és el centre catòlic d'Albània. Es creu que es va fundar al voltant del segle IV a. C. Visitarem el Casti llo de Rozafa reconstruït durant la dominació veneciana en el segle XIV. S'albira a quilòmetres de distància i des del seu interior es tu ena una vista panoràmica que abasta fins a la mar, amb el gran llac, la confl uencia dels rius Buna, Drin i Kiri i la plana de Shkodra.

Sopar i allotjament.

Dia 3
THETH (ELS ALPS ALBANES)

Esmorzar i sortida per a passar un dia al parc natural de Theth. Visitant aquesta part del país un se sent gairebé a casa. Encara que a Albània hi hagi mar i ciutats interessants, la veritable essència del poble albanès resideix a la muntanya. En els escarpats i inaccessibles valls del nord-est del país va ser on es va forjar l'esperit albanès i on s'ha mantingut durant segles la seva identitat. També és el lloc on la naturalesa presenta el seu millor cara.

Aquí aprendràs sobre la llei de l'honor (Kanuni), una antiga tradició de la cultura albanesa del nord que perdura avui dia, i visitarem la torre d'aïllament.

Allotjament i sopar als Alps.

Dia 4
THETH - BERAT

Esmorzar .

Deixem Theth i ens anem cap a Berat, una de les ciutats més antigues d'Albània, amb cases blanques grimpant pel vessant i parets que envolten tot el pujol.

Aquesta ciutat albanesa, una vegada una ciutat fronterera de l'Imperi Bizantí, avui patrimoni de la UNESCO, és classificada com un dels llocs més bells d'Europa per a visitar. És difícil trobar en tota Albània una localitat tan ben conservada. Amb tres barris antics -Mangalem, Gorica i Kalajay- moltes mesquites i esglésies, la ciutat de les mil finestres té 2.400 anys d'història i és excepcional en el sentit literal de la paraula. Situada a cavall del riu Osum, a les seves cases otomanes de parets blanques s'oculten llocs de culte (islàmics, cristians, bektashíes) i un esplèndid Museu Etnogràfic.

Dinarinclòs.

Al capdamunt s'alça la gran ciutadella, encara habitada i submergida en un somni, amb una església en el centre on s'exposa la col·lecció d'icones del mestre Onufri (segle XVI), de visita obligada.

Allotjament i sopar en Berat.

Dia 5
BERAT - GJIROKASTRA

Esmorzar a l'hotel i continuarem el nostre viatge a Gjirokastra, un lloc declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des de 2005, amb més de 350 cases de pedra.

Aquesta ciutat que gira al voltant del seu castell, com gira al voltant de la seva llarga història d'un segle, fascina amb la seva càlida nitidesa i la seva monumental convivència de cultures, costums i valors naturals. Gjirokastra és la ciutat dels carrers verticals, de les persones que es conformen amb caminar en uns certs angles, desconeguts per als visitores, fascinats per l'harmonia de les pedres i les criatures.

Dinar i trasllat a l'hotel.

Després de registrar-nos a l'hotel, visitarem el Centre Històric amb el mercat únic i els paviments típics de pedra; el magnífic castell, el més gran del país i les característiques cases de fortalesa de Skendulaj plenes de l'art de la pedra i la fusta.

Sopar i allotjament.

Dia 6
GJIROKASTRA - VLORA

Després del esmorzar ens anem cap a Vlora, una ciutat de la badia on es divideixen les mars Adriàtic i Jònic.

A causa de la seva posició geogràfica sempre ha estat un important port mediterrani des de l'antiguitat. Vlora és la ciutat més gran de sud d'Albània amb 110 mil habitants.

Dinar inclòs i posterior visita al pont més important de ciutat per a continuar cap a Kusaba en la qual veurem on es divideixen els dues mars.

Temps lliure per a gaudir la platja. Allotjament i sopar.

Dia 7
VLORA - TIRANA

Esmorzar i sortida cap a Tirana, la capital del país on visitarem les seves principals atraccions.

En el centre de Tirana ens veurem una mescla d'arquitectura otomana, italiana i soviètica, els blocs del segle XX i una plaça a la qual treuen el cap edificis històrics, des de la mesquita de Ethem Bey, una de les més belles d'Albània, als bancs i ministres d'època feixista (anys 30).

Dinar i continuació fins a BunkArt el túnel secret del dictatore Enver Hoxha.

Allotjament i sopar a Tirana.

Dia 8
TIRANA - CIUTAT D'ORIGEN

Esmorzar i trasllat a l'hora acordada a l'aeroport per a prendre el vol de retorn a Barcelona

 • Bitllet d'avió Barcelona - Tirana - Barcelona, classe turista
 • Taxes incloses (180€)
 • Guia acompanyant des de l'aeroport de sortida i durant tot el viatge.
 • Transport en vehicle modern amb AC.
 • Pensió completa des de l’esmorzar del segon dia, fins al esmorzar de l'últim.
 • Guia local en espanyol durant tot el viatge.
 • Allotjament en hotels de categoria 4*.
 • Totes les entrades als llocs indicats en el programa.
 • Museus
 • Museu etnografi co de Kruja.
 • Fortalesa de Shkodra
 • Museu de Onufri Berat.
 • Castillo de Gjirokastra
 • Casa de Skendulaj Gjirokastra
 • BunkArt Tirana
 • Assegurança d'Assistència en viatge bàsic.

No inclós

 • Consulti directament amb ServiTravel les connexions des de les diferents zones d'origen, així com la contractació d'una assegurança de cancel·lació per 37€
 • Suplement individual: 180€
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior
 • Observacions: La sortida serà garantida amb un mínim de 14 persones. En el supòsit que no s'aconsegueixi el número mínim, l'Organitzador avisarà de la possible cancel·lació de la sortida o la possibilitat de mantenir els efectes d'un suplement, amb una anticipació de 15 dies abans de la sortida.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge