fbpx

ServiTravel – CaixaBank

La màgia d’Egipte
*Creuer pel Nil, pensió completa, taxes i visites incloses*

  935 50 05 20

La màgia d’Egipte
*Creuer pel Nil, pensió completa, taxes i visites incloses*

 • Galeria Egipto flex (7)
 • Galeria Egipto flex (2)
 • Galeria Egipto flex (6)
 • Galeria Egipto flex (8)
 • Galeria Egipto flex
 • Galeria Egipto flex (5)
 • Galeria Egipto flex (3)
 • Galeria Egipto flex (4)

Sortides: Dilluns fins el 22 de juliol de 2023
Sarcòfags, piràmides, faraons... T'espera un Egipte replet d'història antiga. T'apuntes?

Segueix els passos dels faraons de l’antic Egipte. Descobreix els secrets de les Grans Piràmides i de la icònica Vall dels Reis. Navega tres nits sota les estrelles en un creuer pel riu Nil i gaudeix de l’atmosfera creada pels meravellosos temples de la zona.

 

Per què t’encantarà?

 • Gaudiràs d’un creuer en pensió completa pel poderós riu Nil.
 • Visitaràs el recinte de les Piràmides al Caire i el museu de la Civilització.
 • Descobriràs la imponent Vall dels Reis, incloent-hi l’entrada a 3 tombes.
 • Et sorprendràs en veure els meravellosos temples que la ciutat de Aswan ens ofereix.

 

t2_avio-bus

 

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS

El Cairo (AD)

Creuer pel Nil (PC)

Hotel Amarante 4*

Hotel Soluxe 4*

Barco 4*

 

DETALL DE TARIFES – SORTIDA DES DE BARCELONA

Temporada

Preu per persona

Suplement Individual

DILLUNS del 10 al 18/12

DILLUNS del 01/05 al 22/07

1139€

165 €

DILLUNS del 14 al 30/11

DILLUNS del 03/01 al 31/03

DILLUNS del 11 al 30/04

1199€

165 €

SORTIDES PROMO : 23/01 i 22/05

935 €

165 €

 

Nota Important:

Aquest viatge es presenta com la oportunitat de conèixer el mes important d’Egipte amb serveis estàndards, hotels i vaixells de 4*. Consultin categories superiors.

 

Dia 1
ESPANYA - LUXOR

Sortirem des de Barcelona o Madrid en vol ESPECIAL a Luxor on serem traslladats directament al vaixell i desprès de la repartició d'habitacions, gaudirem del sopar a bord. Allotjament.

Dia 2
CREUER PEL NIL: LUXOR - ESNA - EDFU

Pensió completa. La nostra primera parada ens portés al sepulcre de la famosa Vall dels reis i les Necròpolis de Tebas. En aquest misteriós lloc podrem explorar algunes de les tombes dels reis i alguns faraons egipcis de l'imperi Nou. En aquest lloc es troba la famosa tomba de Tutankamón (actualment es troba baix recerques arqueològiques). Posteriorment visitarem el temple Deir EL Bahari en els voltants de la vall dels reis i la vall de les reines. Aquest temple únic en la seva classe, comunament dit “el convent del nord”, és un monument dedicat a la Faraona que més temps va passar en el tron egipci propiciant una època de prosperitat i glòria. Durant el nostre viatge al complex de temples de Karnak visitarem als colossos de Memnón. Aquestes estàtues de més de 720 tones cadascuna, són l'últim vestigi del temple més gran d'Egipte que estava dedicat al faraó Amenhotep III. Aquestes estàtues conten en la seva base la història del déu que provoca les inundacions anuals del Rio Nil “Hapy”. En estar en una zona afectada per aquestes inundacions, el temple de Amenhotep III ha desaparegut íntegrament i les estàtues han sofert mil·lennis de deterioració en les quals la seva llegenda ha crescut. Una d'aquestes llegendes deia que les estàtues anunciaven la sortida del sol “cantant” als matins. Aquest efecte era probablement produït per l'evaporació de l'aigua en sortir per les fissures de l'estàtua que van ser causades pels terratrèmols. Els posteriors intents de restauració dels colossos per part dels romans van eliminar aquest efecte i van provocar que les cares de les mateixes estiguin irreconeixibles en l'actualitat. Continuem amb el recorregut i arribem al segon lloc més visitat pels turistes a Egipte, El complex religiós de Karnak i els seus temples són un dels llocs de major valor històric de la història d'egipci. Això es deu a la forma en la qual es construïa aquests temples en l'època. Aquests es construïen començant pel santuari central i després les zones exteriors. Pel fet que el temple principal (del Luxor) està dedicat al Déu Amón-*Ra (déu de la creació i el sol) molts faraons ampliaven el temple amb nous monuments per a honrar al principal déu del panteó egipci. Acabada la visita, tornarem al creuer rumb a Esna.

Dia 3
CREUER PEL NIL: ESNA - EDFU - KOM OMBO - ASUAN

Pensió completa. Començarem el dia amb el temple de Edfu (dedicat al déu Horus) la construcció del qual va donar inici l'any 237 a. C. i es va donar per acabat l'any 57 a. C. Est és el segon temple més gran d'Egipte només superat pel temple de Amón-*Ra en Karnak i és el temple millor conservat de l'època hel·lenística de l'imperi Egipte. Aquest temple es troba relativament intacte pel fet que va caure en desús després d'un edicte realitzat per Teodosio I, que prohibia l'adoració d'altres déus en el cristià imperi romà. A causa d'això els relleus gravats del temple van ser arrasats pels cristians i la sorra i llots del Nil van començar a enterrar el temple durant segles fins a una a profunditat de fins a 12 metres sota la superfície. Mes tard ens portessin al temple de Kom Ombo navegant una mica més en el va riure. Aquest temple és inusual perquè la seva construcció es va fer amb una simetria respecte a un eix central. Això es va fer per a honrar en justa mesura a tots dos déus del panteó egipci: Sobek, déu amb cap de cocodril de la fertilitat i Haroeris, també anomenat “Horus”, amb cap de falcó és el déu de la reialesa en el cel, de la guerra i de la caça. Esforços contemporanis per a protegir el temple de les aigües del va riure Nil han evidenciat una forta influència romana en el temple, incloent la troballa d'un bust de l'emperador Marco Aurelio. Retorn al vaixell i allotjament.

Dia 4
CREUER PEL NIL: ASUAN - ABU SIMBEL

Pensió completa. Arribem de matinada a Aswan on partirem als temples d'Abu Simbel. Aquest complex té en el seu interior el temple del faraó Ramsés II i el temple de Nefertari qui era la seva esposa preferida. El temple de Ramsés II va començar la seva construcció l'any 1264 a.C i va acabar en 1244 a. C. Tots dos temples van ser desmantellats en 1964 i reconstruïts a una altura superior i 200 metres més allunyat de la seva edificació original a causa de la construcció de la presa d'Aswan. Retorn al vaixell i allotjament.

Dia 5
ASUAN - EL CAIRO

Pensió completa. Després del esmorzar i desembarcament del creuer, serem traslladats a l'aeroport d'Aswan per a realitzar el vol de retorn al Caire i ens traslladarem a l'hotel.

Dia 6
EL CAIRO

Pensió completa. Començarem el dia amb la visita al recinte de les Piràmides de Kheops, Kefrén i Micerinos. La piràmide de Kheops, o la Gran piràmide de Guiza va ser l'edifici més alt de la terra durant 3800 anys i és la principal atracció turística del país. Els misteris de la seva creació, la seva importància històrica i religiosa i la seva durabilitat a través dels temps fa d'aquesta piràmide la principal atracció esotèrica moderna. Després de la visita a les piràmides ens acostarem a la famosa Esfinx creada pel faraó Kefrén. En temps antics estava pintada de vius colors vermells, encara que el pas del temps l'ha desproveït del seu nas i barba. Aquesta es trobava ja semienterrada fins al coll en l'època de Napoleó i ja en aquest llavors s'evidenciava la seva falta de nas. La barba no obstant això es troba en el Museu Britànic de Londres. Una vegada finalitzada la visita, retorn a l'hotel.

Dia 7
EL CAIRO

Pensió completa. Després de l'esmorzar, sortida amb guia per a realitzar la visita de dia complet de la ciutat amb dinar inclòs, per a explorar el Caire en tota la seva esplendor començant per la Ciutadella de Saladino. Aquest va ser un dels governants del món islàmics més poderosos, ja que era sultà d'Egipte i Síria i els seus dominis comprenien Palestina, Iemen, Hiyaz, Líbia i Mesopotàmia. La Ciutadella va ser la seu de govern a Egipte durant els 700 anys posteriors a la seva construcció (segles XIII al XIX) i és una fortalesa emplaçada estratègicament en uns pujols en el centre del Caire perfectes per a controlar la visió a l'horitzó. Actualment el seu interior és un museu i és llar de mesquites com la famosa Mesquita de Mohamed-Ali o la mesquita d'Alabastre. Una vegada fora de la ciutadella tindrem l'oportunitat d'explorar encara més el mercat Jan el-Jalili per a comprar records i souvenirs. A continuació, un descans per a menjar un plat principal d'arròs i verdures juntament amb unes postres d'amanida de fruites per a dedicar les pròximes 3 hores a explorar el museu egipci. El museu d'Antiguitats Egípcies és llar de 136 mil objectes de la història de l'imperi i és visitat anualment per més de 2 milions i mig de persones. Entre els objectes més interessants tenim el gran tresor de Tutankamón, sarcòfags, joies i diferents escultures i busts de totes les dinasties i el període predinàstic. Mes tard visitarem el barri copte, llar de l'església penjant (Al-Muallqa, Aquesta rep el seu nom ja que va ser edificada sobre una de les portes d'una antiga fortalesa de la babilònia egípcia. Aquesta església cristiana té registres de la seva existència del segle III. Molt prop de l'església es troba la Sinagoga Ben Ezra, les llegendes diuen que aquest va ser el lloc on els habitants creuen que es va trobar al beu Moisès de la bíblia. L'actual sinagoga data dels anys 1039 i 1041 i el seu arxiu contenia més de mil fragments de documents escrits en hebreu, àrab, persa i ídix, entre ells un fragment del llibre de la siracida de l'antic testament. Finalment, coneixerem l'església de Sant Sergio i San pablo on es diu que es va refugiar la sagrada família durant 3 setmanes en el seu pas per Egipte. Durant l'any 1967 el pilar de l'entrada va començar a sagnar i el papa Cirilo VI va donar suport al seu dit en el pilar que va deixar de sagnar en l'acte. A continuació descobrirem el museu de la Civilització de recentment inauguració i conté una exposició important de les mòmies reals mes importants. Retorn a l'hotel i allotjament.

Dia 8
EL CAIRO - ESPANYA

Esmorzar a l'hotel. A l'hora acordada, trasllat al aeroport per prendre el vol de tornada a Espanya.

 • Bitllets aeris
 • 4 Nits de creuer pel Nil en règim de Pensió Completa.
 • 3 Nits d'allotjament a El Cairo en règim de Pensió Completa (dinars i sopars a restaurant local)
 • Trasllats tot el viatje amb bus o minibús amb aire condicionat.
 • Guia de parla hispana durant les visites
 • Visites incloses durant el creuer: Temple de Karnak, Temple de Luxor, Vall dels Reis, Temple de Hatshepsut, Colossos de Memnon, Temple de Edfu, Temple de Komombo, Alta Presa i Obelisc Inacabat, Abu Simbel per carretera
 • Visites incloses durant l'estada al Caire: Panoràmica Piràmides, Esfinx, Temple de Kefren, Museu d'Art, Barri Copte, Museu de les civilitzacions, Ciutadella de Saladino i la seva mesquita d'alabastre.
 • Taxes aeries
 • Assegurança d'assistencia en viatge bàsica

No inclou

 • Suplement individual : 165 €
 • Begudes en dinars/sopars
 • Assegurança de cancel·lació incloent motivació per Covid: 40€
 • Quota de serveis, visat i tramitació de pagament directe obligatori en destí: 100€ per persona
 • Suplement carburant: 140€ per persona (a reconfirmar 21 dies abans de la sortida)
 • Propines voluntaries als guies i conductors
 • Consulti suplements per categoria hotelera superior
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge