fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Liguria i Cinque Terre
Pobles màgics de la Rivera Liguria

  935 50 05 20

Liguria i Cinque Terre
Pobles màgics de la Rivera Liguria

 • Liguria Galeria (4)
 • Liguria Galeria (3)
 • Liguria Galeria (5)
 • Liguria Galeria
 • Liguria Galeria (2)
 • Liguria Galeria (7)

Sortides: 11 de juny i 12 de setembre de 2022
Vine a gaudir de la meravellosa costa mediterrània de Liguria i els seus preciosos poblets de Cinque Terre. Aquesta regió en forma de mitja lluna et deixarà sense paraules!

En el nord-oest d’Itàlia trobaràs una regió costanera amb forma de mitja lluna anomenada Ligúria. Entrarem des de Gènova, ciutat monumental alhora que decadent, i descobrirem la Cinque Terre: els 5 pintorescos pobles de Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola i Riomaggiore, declarats Patrimoni de la Humanitat. Pobles carregats de personalitat, color i història; terra de poetes i bohemis, de luxe i glamur a la vora del Mediterrani; I envoltats de penya-segats, vinyes i olor de mar.

Per què t’encantarà?

 • Gaudiràs de la tranquil·litat de viatjar en grup amb la companyia d’un guia acompanyant.
 • Viatjaràs en grup exclusiu reduït, on tots els serveis estan cuidats al detall.
 • Descobriràs Portofino, poble de pescadors ple de luxe, botigues, cafès i cases de colors.
 • Coneixeràs Gènova, i els seus característics carrerons, anomenats caruggi.
 • Navegaràs costejant el Parc Natural de Portofino per a arribar i visitar l’Abadia de San Fruttoso.
 • Visitaràs la meravellosa Cinque Terre amb vaixell… una experiència única!
 • Et sorprendràs amb la visita a la pedrera de marbre de Carrara

 

t2_avio-bus

 

CANVI EN LA OPERATIVA AERIA – NOUS VOLS PREVISTOS:
Des de Fins a Nº de Vol H. Sortida H. Arribada
11/06 – Barcelona Gènova VY6010 10:50 12:25
16/06 – Florencia Barcelona VY6006 22:35 00:20

 

HOTELS PREVISTOS

Dia

Hotel

Ciutat

1ª i 2ª nit

Hotel Santa Margherita Ligure Santa Margherita

Resta de nits

Hotel CDH La Spezia La Spezia

 

Dia 1
BARCELONA – GÉNOVA – SANTA MARGHERITA

Presentació en l'aeroport de Barcelona i reunió de grup per a sortir en vol direcció Gènova. Trasllat a un cafè típic per a prendre un desdejuni. Seguidament, visita de la ciutat: Gènova compta amb el centre històric més gran d'Europa i una dels seus senyals d'identitat són els estrets carrerons, anomenats caruggi. S'inclou un recorregut a peu pels llocs més destacats com el Palau Sant Giorgio antigament seu de la “Casa di Sant Giorgio”, l'ens financer de la República. Travessant la Sottoripa, antiga via amb porxades, s'arriba a la Piazza Matteotti dominada per l'elegant façana neoclàssica del Palau Ducal, la residència dels Ducs i avui centre de la vida cultural ciutadana. En els voltants es visita l'Església del Gesù en la qual es guarden llenços de Rubens i Guido Reni. Es continua després per la Via XX de Setembre, carrer principal de Gènova, on s'admira el Teatre Carlo Felice amb la seva imponent façana. Per a finalitzar el passeig s'arriba a la Via 25 d'Abril on destaquen Palacio Spinola, Palacio Ayrolo Negrone amb la seva elegant façana del segle XVII i el Palau Interiano Pallavicini. Dinar en el restaurant I tre Meru. Finalitzat l'esmorzar, ens dirigirem per la costa a Rapallo: sorprèn els visitants amb els seus palauets senyorials que van allotjar personatges il·lustres de cada època. La torre i el castell, situats just enfront de la mar, van ser punt de defensa contra els pirates i avui continuen sent símbols d'aquesta petita i bella ciutat. Seguidament trasllat al nostre hotel en Santa Margherita amb sopar inclòs.

Dia 2
SANTA MARGHERITA - SAN FRUTTUOSO - PORTOFINO

Esmorzar a l’hotel. Sortida de Santa Margherita Ligure amb vaixell cap a Portofino. Costejant el Parc Natural de Portofino, de sobte apareix l'Abadia de San Fruttuoso, enclavada en una petita badia i perfectament integrada en el context natural. La inaccessibilitat del lloc i la presència d'una font d'aigua dolça en el segle VIII d. C. van fer d'aquesta badia el lloc ideal per a la fundació d'una església. A l'abadia no es pot arribar en vehicles, sinó només per mar o a peu. Seguidament tindrem el trasllat al restaurant Il Mulino del Gassetta per al dinar: és un antic molí situat a la Vall dels Molins, a l'esquena de Portofino. La clau és “menjar bé i sa”, gaudint de saboroses receptes i plats típics, elaborats amb productes de temporada i de proximitat. Posterior continuació cap a Portofino, petit poble de pescadors i una esplèndida localitat de vacances, submergida en una atmosfera antiga. Ha estat i continua sent enormement apreciada per artistes, personatges famosos i escriptors que li han dedicat diferents obres. Trasllat a l'hotel, sopar i allotjament.

Dia 3
SANTA MARGHERITA – CINQUE TERRE - LA SPEZIA

Esmorzar a l’hotel. Visita a Le Cinque Terre, la qual abasta una porció de costa formada per cinc preciosos pobles: Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola i Riomaggiore. Aixeco i Portovenere es consideren les portes d'accés a aquesta zona coneguda a tot el món pels seus paisatges suggestius fets de penya-segats abruptes, pobles de colors apuntats a una mar blava fosca i cultius en terrasses. L'accés als pobles és possible sol via mar o amb tren, sent la circulació dels vehicles estrictament limitada per evidents motius logístics. Avui realitzarem la visita de Le Cinque Terre amb vaixell:
Començarem per Vernazza, un preciós poble mariner sorgit al voltant d'un increïble port natural. Seguirem per Manarola, el poble més antic de les Cinque Terre, l'economia de les quals està basada en la pesca i la viticultura. Tindrem el dinar en el Restaurant La Regina, situat en la part alta del poble de Manarola. Rebrem una classe de com fer el millor pesto abans del nostre dinar. Degustarem la típica pasta de la Ligúria, el trofie, i el veritable pesto alla genovese.
Seguidament, visita de Portovenere, un poble encantador enfront de la Mar i protegit per les muntanyes. En 1997 Portovenere ha estat nomenat per la UNESCO patrimoni de la Humanitat. Avui dia, gràcies a les seves belleses naturals i arquitectòniques, Portovenere continua sent destí de turistes nacionals i internacionals. Trasllat a La Spezia i sopar inclòs en l'hotel.

Dia 4
LA SPEZIA - CINQUE TERRE - LA SPEZIA

Esmorzar a l’hotel. Visita de les Cinque Terre amb tren: Riomaggiore, Corniglia, Monterosso. Visitarem Riomaggiore, que es remunta al segle VII i està envoltat per la vegetació mediterrània. Posterior sortida de Riomaggiore cap a Corniglia, el poble central de les Cinque Terre i l'únic sense accés directe a la mar. S'eleva sobre un promontori rocós d'uns 100 metres d'altura en una conca conreada amb vinyes. Després sortirem de Corniglia cap a Monterosso, el poble més gran. Els seus primers assentaments es remunten al segle XIII. És l'únic dels cinc pobles que té una àmplia platja de sorra i un passeig marítim. Dinar en el Restaurant Tortuga, situat en un bella terrassa natural que domina el port de Monterosso. Està decorat en estil mariner i proposa cuina local a base de peix. Sortida des de Monterosso cap a La Spezia i tarda lliure on podran passejar per aquesta ciutat, plena de botigues, cafeteries i llocs interessants. Sopar a l'hotel.

Dia 5
LA SPEZIA - CARRARA - COLONNATA - LA SPEZIA

Esmorzar a l’hotel. Ens traslladarem a la població de Carrara per a visitar la seva pedrera. La visita a les pedreres de marbre de Carrara és una experiència inusual i sorprenent. Situades en el nord de Toscana, a pocs quilòmetres de la mar, es consideren com les més grans del món. Estaven ja conegudes i explotades pels antics romans que es van quedar magnetizados per la brillantor del seu marbre i amb això van construir infinitat de monuments per tot l'imperi. D'elles provenia també el marbre usat pels grans artistes d'època renaixentista: Donatello, Miguel Ángel, Bernini, i molts altres. Avui dia continuen proporcionant marbre de primera qualitat exportat a tot el món. Finalitzada la visita, trasllat a Colonnata per a l'esmorzar. Colonnata és un petit poble situat als Alps Apuanos, el cor de la zona de les mines de marbre de Carrara. Deu la seva fama a un exquisit producte únic en el seu gènere, el lardo, un bacon blanc i delicat, curat en les coves de marbre. Dinar en el restaurant Osteria Bella Pia´. Aquest restaurant creat a partir d'una antiga casa del poble reformada conservant l'estil rústic originari, és el lloc ideal on provar aquesta especialitat. Retorn a La Spezia i sopar a l'hotel.

Dia 6
LA SPEZIA – LUCCA – PISA - BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Lucca . D'immensa riquesa històric monumental, Lucca és coneguda per la muralla del segle XV-XVII que l'envolta, la qual, al no haver estat mai utilitzada en la defensa de la ciutat, roman intacta. En el centre històric poden apreciar-se notables obres arquitectòniques com les seves esglésies medievals, les seves torres i campanars i els seus monumentals palaus Renaixentistes. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport de Florencia per a prendre el vol de retorn a Barcelona.

 • Bitllet aeri
 • Allotjament als hotels previstos amb el esmorzar inclòs.
 • Trasllats aeroport-hotel-aeroport esmentats al programa
 • Guia acompanyant de parla espanyola durant tot el circuit per un mínim de 12 persones
 • Pensió completa segons s'especifica a l'itinerari
 • Begudes en dinars i sopars: 1/4 ampolla de vi o cervesa, 1 ampolla d'aigua mineral i cafè/té.
 • Obsequi de viatge
 • Assegurança d'assistencia en viatge bàsica
 • Assegurança de cancel·lació i covid19 (consultar pòlissa)

No inclou

 • Suplement individual : 560 €
 • Taxes aeries : 40 €
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior
 • PROPINES als guies locals.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge