fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Expedició a Mèxic – Descobreix nord i sud del país

  935 50 05 20

Expedició a Mèxic – Descobreix nord i sud del país

 • Mexico Galeria
 • Mexico Galeria (2)
 • Mexico Galeria (5)
 • Mexico Galeria (7)
 • Mexico Galeria (3)
 • Mexico Galeria (4)
 • Mexico Galeria (6)

Sortida: 13 d'agost de 2023
Vine amb nosaltres a descobrir un Mèxic diferent.

Mèxic, el país del tequila, els mariachis i el picant ha tant d’oferir que val la pena creuar el toll per a descobrir tots els seus secrets. Et sorprendràs amb tots els seus contrastos!

 

Per què t’encantarà?

 • Viatjaràs en grup reduït (màxim 14 places) amb guia acompanyant des de l’inici del viatge.
 • T’allotjaràs en hotels de gran categoria, amb esmorzar inclòs.
 • Descobriràs meravelloses ciutats com Chihuahua, Sonora i Chiapas, totes elles de naturalesa extrema, amb una gran paleta de colors i infinitat de sabors. No et perdis les seves tradicions i cultura.
 • Et sorprendràs amb la combinació d’història, cultura, romanç, gastronomia, platges i l’oportunitat única de submergir-te en una comunitat del poble Maia.
 • Coneixeràs un món nou d’exuberant naturalesa, com el Canó de l’Embornal, on els cocodrils es camuflen entre les platges fluvials i la vegetació de la riba, i els micos aranya salten de copa en copa dels arbres.
 • Viatjaràs amb el tren Chepe Express que recorre la Serra Mare i el gran canó de Barrancas del Coure, Patrimoni de la Humanitat, amb paisatges de somni.

 

t2_avio-bus

 

VOLS PREVISTOS O SIMILARS

Data

Origen Destí Nº Vol H. Sortida

H. Arribada

13/08/2023

BARCELONA PARIS AF1449 06:15 08:10

PARIS

MEXICO DF AF178 12:05 15:55
MEXICO DF CHIHUAHA AF9964 21:15

22:54

19/08/2023

LOS MOCHIS MEXICO DF AM2133 15:55 19:10
21/08/2023 MEXICO DF TUXTLA GUTIERREZ AM314 10:55

12:33

28/08/2023

MERIDA MEXICO KL9055 16:17 18:25
MEXICO AMSTERDAM KL686 20:05

14:45 (+1)

29/08/2023 AMSTERDAM BARCELONA KL1675 16:45

18:50

 

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS 

Data

Hotel

Ciutat

13 al 15/08

Hotel Stagebridges Suites Chihuahua
15 al 16/08 Hotel The Lodge

Creel

16 al 17/08

Hotel Mirador Barrancas del Cobre
17 al 18/08 Hotel Cerocahui

Cerocahui

18 al 19/08

Hotel Posada Hidalgo El Fuerte
19 al 21/08 Hotel Marquis Reforma

Mexico DF

21 al 23/08

Hotel Bo San Cristóbal de las Casas
23 al 25/08 Hotel Villa Mercedes

Palenque

25 al 26/08

Hacienda Puerta Campeche Campeche
26 al 28/08 Hacienda Misne

Mérida

 

13/08
BARCELONA – PARIS – MEXICO DF - CHIHUAHUA

Presentació en l'aeroport de Barcelona, reunió de grup i tràmits de facturació i embarcament per a sortir en vol regular destí Mèxic DF. A la nostra arribada, establirem connexió amb el vol intern destí Chihuahua i trasllat a l'hotel.

14/08
CHIHUAHA

Esmorzar a l'hotel. Avui gaudirem d'un passeig guiat pels principals punts d'interès de la ciutat visitant el Palau de Govern i els seus murals descriptius de la història de l'estat, Catedral, Aqüeducte Colonial i la zona residencial.

Posteriorment realitzarem el dinar en un restaurant local. Resta de la tarda lliure per a passejar pel seu compte en per aquesta colonial ciutat.

A la nit Xou Especial “Ombres i Llegendes” .

Sopar inclòs.

15/08
CHIHUAHUA - CREEL

Esmorzar a l'hotel i trasllat per carretera a Creel.

A l'arribada gaudirem d'un passeig pels voltants de Creel visitant el Llac de Arareco, la Vall dels Fongs i Granotes (formacions rocoses), la vella Missió Jesuïta de Sant Ignasi (església Tarahumara) i una cova habitada per Tarahumaras.

També gaudirem de l'anomenada “Experiència Rarámuri” visitant una casa Rarámuri on la família ens rebrà i compartirà aliments amb nosaltres.

Dinar Rarámuri inclòs; temps per a interactuar amb aquesta enigmàtica cultura, inclou rem en basses pel Llac de Arareco per a arribar fins a la comunitat.

Acabarem el dia a la Vall dels Monjos on gaudirem d'un bell vesprejar apreciant les formacions rocoses de 50 Mts.

Sopar i allotjament.

16/08
CREEL – DIVISADERO

Esmorzar a l'hotel i trasllat a l'estació del tren per a prendre el TREN CHEPE EXPRESS a Divisadero.

A l'arribada ens dirigirem directament al Parc Aventura Barrancas del Coure que es troba en l'àrea. Recorrerem els diferents miradors com; mirador pedra volada, és fascinant visitar el Mirador Pedra Volada en la Serra Tarahumara, a 800 metres de l'estació de Divisadero, aquest mirador es caracteritza per ser una gran roca inestable, no es pot perdre l'oportunitat d'estar tan prop del voladero el Mirador Pedra Volada. Reptarem el seu esperit aventurer en el pont penjant que creua un petit canó.

Passeig inclòs en el Telefèric i temps lliure per a comprar bonica artesania Tarahumara.

Dinar inclòs en l'hotel.

A la tarda, caminada guiada per la riba de la Barranca amb vista a 3 canons Urique, Coure i visita a una Cova tarahumara.

Posteriorment, gaudirem del vesprejar Tarahumara des dels finestrals i balcons del seu hotel.

Sopar inclòs i Fogatada.

17/08
BARRANCAS DEL COBRE - CEROCAHUI

Esmorzar a l'hotel i trasllat per carretera de Barrancas a Cerocahui.

Dinar en ruta.

Tour al mirador del turó del Gallec des d'on apreciarà el canó més profund de tot el sistema de Barrancas del Coure “El Cañon de Urique” 1890mts.

Sopar a l'hotel i allotjament.

18/08
CEROCAHUI – EL FUERTE

Esmorzar a l'hotel. Al matí, visita a la Missió de San Javier.

Posterior trasllat a l'estació de tren per a iniciar el viatge a bord del tren Chepe Express amb destinació El Fort. Gaudirem de la part més interessant del recorregut al tren en creuar per diversos ponts i túnels que engalanen les impressionants vistes que la Serra Mare ofereix. Dinar inclòs a bord del tren.

A la nostra arribada, serem rebuts i traslladats a l'hotel.

Aquesta tarda, caminada guiada pels carrers empedrats del poble; visitarem l'església colonial, el palau municipal, el mercat, el museu local, també realitzarem una relaxant caminada per la riba del riu que creua d'una banda del seu hotel.

A la nit soparem en un restaurant local on delectarem el nostre paladar amb rics platerets de mar que li ofereixen els diferents restaurants locals. La nostra recomanació: Cauque o llagostí de riu!

19/08
EL FUERTE – LOS MOCHIS – MEXICO DF

Esmorzar a l'hotel.

D'hora al matí ens desplaçarem fins al riu Fort, pel qual farem una passejada en bassa. Després d'un breu trajecte, arribarem a la vora del llit i pujarem a una bassa per a fer una travessia d'una hora i 45 minuts. El guia ens anirà comptant algunes de les característiques de la conca del riu que travessa els estats de Chihuahua i Sinaloa. A més, veurem quin tipus d'animals viuen en ell i és possible que ens trobem al llangardaix de comptes. Pot arribar a mesurar prop dels 30 centímetres!

Enmig del recorregut, ens baixarem de les embarcacions per a caminar fins a uns curiosos petroglifos. Diferents comunitats indígenes de grups nahos van deixar les seves inscripcions en la pedra per a l'eternitat. Descobrirem l'enigma de la màscara?

A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport dels Mochis per a sortir en vol regular amb destinació Mèxic DF.

A la nostra arribada, trasllat al nostre hotel en ciutat de Mèxic. Sopar i allotjament.

20/08
MEXICO DF

Esmorzar a l'hotel. Avui visitarem els llocs més representatius d'aquesta ciutat:

La primera part és a peu. La Plaça de la Constitució o Sòcol, és la tercera plaça més gran del món. Als seus costats trobarem els primers atractius que veurem: el Palau Nacional, La Catedral Metropolitana, l'església més gran de Llatinoamèrica, i on podrem apreciar entre altres coses, al famós “Sant Crist del Verí” o “Crist Negro”. Al costat de la Catedral es troben les ruïnes de Temple Major, que és justament el cor del naixement de la Gran Tenochtitlán, les quals veurem des de fora.

A partir d'aquí, admirarem des del vehicle el Passeig de la Reforma amb el seu monument a la Independència anomenat comunament “L'Àngel”. En cas que les autoritats ho permetin podrem baixar a prendre'ns una fotografia amb el monument més important de Mèxic.

Continuarem per Reforma per a situar i admirar des del vehicle el Bosc de Chapultepec on es localitzen el Castell que va ser residència de l'emperador Maximiliano i de presidents mexicans, el Llac, l'Auditori Nacional.

Per una moderna autopista anirem directament a la zona arqueològica de Teotihuacán, la ciutat dels déus, a 50 km on podrem admirar la misteriosa ciutat dels déus, per a conèixer la gegantesca Piràmide del Sol –construïda en el Segle I-, la Piràmide de la Lluna –construïda en el Segle II-, l'Avinguda dels Morts, la Ciutadella amb el Temple de Quetzalcóatl i el Palau de les Papallones.

Retorn a Ciutat de Mèxic, trasllat al nostre hotel i sopar inclòs.

21/08
MEXICO DF – TUXTLA GUTIERREZ – SAN CRISTOBAL

Esmorzar a l'hotel i trasllat a l'aeroport de Mèxic per a prendre el vol direcció a Tuxtla Gutierrez.

Recepció, assistència i trasllat a un restaurant pel dinar.

Seguidament ens dirigirem cap a l'oest per a aconseguir un dels llocs més espectaculars de Mèxic: el Canó de l'Embornal.

Es tracta d'una falla geològica formada fa 36 milions d'anys, amb parets de tipus calcari que arriben a elevar-se a més de 1000 mts. D'altura, coves i cascades, entre les quals destaca el “Arbre de Nadal” que és una formació rocosa.

Quan arribem, realitzarem un passeig amb vaixell d'unes dues hores de durada aproximades on travessarem aquesta meravella natural.

El canó compta amb parets que aconsegueixen els 4000 metres d'altura, a més d'una frondosa vegetació i espècies de fauna silvestres com a pelicans, bufons aranya o cocodrils. Tot això amb un dels rius més cabalosos de Mèxic com a teló de fons. A més, després del passeig amb vaixell ens detindrem en diferents miradors del canó per a gaudir d'unes vistes inoblidables.

Finalitzada la visita, trasllat a Sant Cristòfor de les Cases, sopar i allotjament a l'hotel.

22/08
SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS

Esmorzar a l'hotel. Avui visitarem la comunitat Tzotzil de Sant Joan Chamulafamosa per les seves tradicions i festivitats.

Un dels llocs més curiosos, màgics i autèntics de l'estat de Chiapas. Aquest petit poble continua mantenint una aurèola peculiar, d'autèntic sincretisme religiós, cultural i social. El diví es barreja més que amb el profà amb el pagà, i la religiositat sembla treta d'una distopia. Posseeix una de les esglésies més enigmàtiques del país, ja que en el seu interior els Chamulas participen en rituals sincréticos creant una atmosfera màgica.

En acabar ens dirigirem a Zinacantan, una altra important comunitat Tzotzil, el temple de la qual data de l'època colonial, encara que va ser remodelat en el segle XIX a l'estil neoclàssic. En el seu interior és possible apreciar la curiosa mescla de creences indígenes i catòliques. Els Zinacantecos es dediquen en la seva majoria al cultiu de flors, això explica l'impressionant colorit de les seves vestimentes.

Esmorzar en restaurant local i retorn a Sant Cristòfor. Tarda lliure per a conèixer i passejar per aquesta ciutat.

Sopar i allotjament.

23/08
SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS - PALENQUE

Esmorzar a l'hotel i sortida direcció cap a Palenque. Parada en ruta abans d'arribar en Ocosingo.

Seguidament visitarem les Cascades d'Aigua Blava, un conjunt de ràpids, caigudes i recessos d'un afluent del riu Tulijá, captiva la bellesa del riu, la seva lluentor i el seu intens color turquesa.

Si el temps ho permet continuarem el nostre camí per a visitar la cascada de Misol Ha, destinació turística paradisíaca en l'estat de Chiapas. Aquest lloc ofereix als seus visitants un concepte diferent a la regió, on el contacte amb la naturalesa serà el principal.

Dinar en restaurant local i continuació cap a l'hotel en Palenque. Sopar i allotjament.

24/08
PALENQUE

Sortida d'hora per carretera amb Esmorzar pícnic, per a un recorregut per la selva lacandona.

Arribada a la zona arqueològica de Bonampak, on s'han trobat els frescos millor conservats de l'art pictòric Maia. Continuació al poble de Corozal, on navegarem en llanxes pel riu Usumacinta durant 45 minuts fins a la ciutat Maia de Yaxchilán, empresonada per la selva. El mantell de jungla que la cobreix sembla mantenir els luxosos palaus i nombrosos temples en un mut encanteri. Conscients de la memòria històrica, els maies van gravar en pedres esdeveniments de la classe governant, gràcies a això avui coneixem els primers 300 anys de la seva història. Al final d'aquesta meravellosa visita, es navegarà novament riu amunt fins a tornar a Corozal.

Dinar en restaurant local i retorn a Palenque. Sopar i allotjament.

25/08
PALENQUE - CAMPECHE

Esmorzar a l'hotel.

Visita al lloc arqueològic de Palenque, la grandesa de les seves construccions i la inavaluable mescla de pedra blanca amb el verda maragda de la selva no s'oblidaran mai: Temple de les Inscripcions (Tomba de Pakal), el Palau, Temples del Sol i de la Creu Foliada, Bany de la Reina en el rierol Otulum.

Temps lliure. Sortida cap a Campeche, amb parada per a l'esmorzar en restaurant local.

Arribada a la ciutat fortificada de Campeche, que és Patrimoni Cultural de la Humanitat. Instal·lació a l'hotel, recorregut pel seu centre històric i sopar en restaurant.

26/08
CAMPECHE - MERIDA

Esmorzar a l'hotel i sortida cap a Uxmal.

Uxmal és un topònim antic, ja que apareix en diversos documents colonials primerencs, no obstant això, la seva etimologia no s'ha explicat satisfactòriament. La interpretació tradicional del significat de la paraula és “Tres vegades construïda”, la qual cosa podria ser una al·lusió a diverses ocupacions successives del lloc. També és possible que el vocable ux (“collir”, en el maia yucateco) transmeti la idea d'una regió d'abundants collites, d'acord amb la potencialitat agrícola de la regió Puuc.

Visita d'aquesta zona arqueològica de gran bellesa arquitectònica: la Piràmide de l'Endeví, el Quadrangle de les Monges, el Palau del Governador, el Joc de Pilota.

Dinar en restaurant local i continuació a Mèrida.

Clàssica i moderna, Mèrida, la capital de l'estat de Yucatán, ofereix l'escala justa per a gaudir de la cultura, la gastronomia i la història de Mèxic. Envoltada d'un ecosistema únic, la “ciutat blanca” conserva el millor dels costums i és la porta del meravellós món maia.

Farem un petit recorregut: El passeig de Montejo, el monument a la Pàtria, la Plaça Principal amb la Catedral i els Palaus de Govern.

Trasllat a l'hotel, sopar i allotjament

27/08
MERIDA

Esmorzar a l'hotel. Avui ens dirigirem cap a Chichén Itzá, la ciutat Maia de major reconeixement a Mèxic i lloc arqueològic on es revelen avançats coneixements arquejo -astronòmics.

Compta amb la piràmide escalonada anomenada el Castell o Temple de Kukulcán, el Joc de Pilota, la plataforma de les Calaveres, el Temple dels Jaguars, l'Observatori, la Plaça de les Mil Columnes, el Cenote Sagrat.

Arribada al majestuós cenote IK-*IL on podrem nedar.

Dinar inclòs i continuació a Valladolid. Visita a aquesta ciutat construïda sobre l'antic centro cerimonial maia de Zací.

El centre està ocupat pel Parc Francisco Cantón Rosat, on es troba l'Església de San Servacio. De fet, Valladolid té set esglésies d'aquest període: l'esplendor de les seves riqueses colonials es va guanyar a la ciutat el sobrenom de "Sultà de l'Orient". Al sud-oest del parc central, descobrirà l'església del segle XVI i el convent de San Bernardino de la Serra. L'església i el convent de San Bernardino són un dels conjunts arquitectònics colonials més bells de Valladolid.

Retorn a l'hotel a Mèrida, sopar i allotjament.

28/08
MERIDA – MEXICO - AMSTERDAM

Esmorzar a l'hotel i temps lliure fins a l'hora del trasllat a l'aeroport de Mèrida per a sortir en vol amb destinació Amsterdam, via ciutat de Mèxic.

29/08
AMSTERDAM - BARCELONA

Arribada a Amsterdam i connexió amb el vol de retorn a Barcelona.

 • Bitllet aeri internacional en classe turista.
 • Vols interns amb la companyia Aeroméxico segons programa.
 • Allotjament en habitació doble als hotels previstos amb esmorzar inclòs.
 • Transport en vehicle privat.
 • Impostos, peatges, aparcaments del transport.
 • Trasllats aeroport-hotel-aeroport esmentats en el programa
 • Règim alimentici de pensió completa segons s'especifica en l'itinerari.
 • Una beguda refresco o aigua + cafè en cada dinar o sopar
 • Totes les excursions descrites en l'itinerari
 • Guia de parla espanyola durant tot el circuit
 • Guies locals en parcs i Reserves
 • Guia acompanyant durant tot el viatge per a garantir els serveis d'aquest.
 • Assegurança d'assistència en viatge.
 • Assegurança d'assistència en viatge.

No inclós

 • Consulteu directament amb ServiTravel les connexions des de les diferents zones d'origen, així com la contractació d'una assegurança de cancel·lació
 • Suplement Individual 1300 €
 • Taxes aèries 525€
 • Propines als guies locals
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior. 

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge