fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Els tresors de la India i Nepal en privat

  935 50 05 20

Els tresors de la India i Nepal en privat

 • India Galeria (6)
 • India Galeria (7)
 • India Galeria
 • India Galeria (3)
 • India Galeria (8)
 • India Galeria (2)
 • India Galeria (4)
 • India Galeria (5)

¡Tria la data de sortida!
Presentem un combinat India i Nepal per viatjar amb qui tu vulguis! Familia, amics... o tots plegats! No t'el perdis!!!

Deixa’t conquistar pels seus colors terra, turbants i palaus; viu la fascinant capital Delhi, coneix la ciutat fantasma de Fatehpur Sikri, descobreix la història d’amor que s’amaga darrere del Taj Mahal i gaudeix en primera persona d’una infinitat de vivències irrepetibles com els Rituals Aarthi a Benarés. Tot això combinat amb la inoblidable experiència de descobrir el millor del Nepal. T’atreveixes a portar-te un trosset d’aquests dos meravellosos països amb tu?

 

Per què t’encantarà?

 • Coneixeràs la capital, Delhi, on el vell i el nou creen una conjunció única.
 • En Agra coneixeràs la història que s’amaga després d’un amor sense igual en el Taj Mahal.
 • Passejaràs per Benarés, la ciutat santa de l’hinduisme.
 • Sentiràs el misticisme de l’Índia participant en una cerimònia Aarthi, i navegant pel riu Ganges.
 • Gaudiràs descobrint els sorprenents temples pròxims a Kathmandú, capital del Nepal
 • No podràs oblidar les vistes de serralada de l’Himàlaia a la sortida del sol.

 

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS 

Hotel

Ciutat

1ª i 2ª nit

Hotel Suryaa 5* Delhi

3ª i 4ª nit

Hotel Sarovar 4* Jaipur

5ª i 6ª nit

Hotel Sarovar 5* Agra
7ª i  8ª nit Hotel Madin 5*

Varanasi

9ª i  10ª nit Hotel Aloft 4*

Kathmandú

11ª i 12ª nit Hotel Dhulikhel Mountain Resort

Dhulikhel

 

DETALL DE TARIFES I VALIDESA

Dates

Mínim 6 persones Mínim 4 persones Mínim 2 persones
01 al 30/09 1890€ per persona 1995€ per persona

2190€ per persona

01/10 al 20/12

1990€ per persona 2170€ per persona

2390€ per persona

 

Dia 1
ESPANYA - DELHI

Després de la nostra arribada a Nova Delhi, segons vol seleccionat, tindrem l'assistència en l'aeroport i trasllat a l'hotel. Allotjament.

Dia 2
DELHI

Esmorzar a l’hotel.
Al matí, visita en tour privat del Vell Delhi. Comença pels voltants de Jama Masjid, i realitzarem un recorregut en rickshaw pels carrerons de Kinari Bazaar, Dariawala, Nai Sadak fins a arribar a Lahori Gate, Chawdi Bazaar (mercat de les espècies) i Chandni Chowk, format per un laberint de carrerons. També visitarem el Raj Ghat (Tomba simbòlica o Memorial de Mahatma Gandhi).
A la tarda, visita en tour privat de Nova Delhi, part moderna de la ciutat construïda pels anglesos l'any 1911 com a seu administrativa del British Raj. El recorregut inclou la Porta de l'Índia; Ugrasen ki Baoli, Rashtrapati Bhawan, antiga Residència del Virrei i avui Palacio Presidencial, zona de les Ambaixades i les seves principals avingudes i Qutub Minar. Posteriorment, realitzarem la visita del Temple Sikh “Gurudwara”. Retorn a l'hotel i allotjament.

Dia 3
DELHI - NEEMARANA - JAIPUR

Esmorzar a l’hotel.
Al matí, sortida cap a Neemarana, on realitzarem el passeig pel poble i el dinar (no inclòs). Posteriorment, continuarem per carretera cap a Jaipur, per a poder assistir a la cerimònia de Aarti (pregària) en el Temple Pispa, de bell marbre blanc. En el temple presenciarem els Rituals Aarthi, una tradició molt important per als hindús amb cants tàrtrics i benediccions. Aquesta cerimònia ensenya a millorar el coneixement interior i conviure en harmonia utilitzant el foc, les flors i l'encens, components que representen la calor, la solidesa i la purificació de la ment.
Posterior trasllat a l'hotel i allotjament.

Dia 4
JAIPUR

Esmorzar a l’hotel.
Al matí, realitzarem l'excursió al Fort Amber. Pujarem en jeep per a descobrir una de les set meravelles de l'Índia, on visitarem aquest reflex de grandesa de l'arquitectura Rajput.
A la tarda, visitarem el Palau Reial, l'observatori astronòmic, el Palau dels Vents i els basars. Retorn a l'hotel i allotjament.

Dia 5
JAIPUR - AGRA

Esmorzar a l’hotel.
Al matí, ens dirigirem a una ciutat a la meitat del no-res que ha romàs silenciosa durant gairebé quatre segles, Farthepur SIKRI, la ciutat abandonada més impressionant de l'Imperi Mogol. Visita i posterior continuació cap a Agra, on després del check in i repartició d'habitacions, realitzarem la visita del Fort Vermell de Agra, construït per l'Emperador Akbar i on es troben nombrosos palaus.

Dia 6
AGRA

Esmorzar a l’hotel.
Al matí es visitarà el mundialment famós Taj Mahal (tancat en divendres), una de les set meravelles del món. Aquest mausoleu amaga una bella i tràgica història d'amor entre Mumtza Mahal i l'emperador Shah Jahan; després de la mort de la seva estimada l'emperador ordeno construir aquest mausoleu on van participar 20.000 persones i més de 1.000 elefants. La seva poètica arquitectura està basada en estils indi, persa i islàmic i depenent de la rotació del sol es poden observar fins a 10 tonalitats de color diferents. També es visitarà el ashram de Mare Teresa.
A la tarda, visitarem el sorprenent Mehtab Bagh, els jardins perses enfront del Taj Mahal. Literalment el seu nom significa Jardins de llum de lluna i compta amb una extensió de 300 metres quadrats. Va ser l'últim dels onze jardins manats construir per l'emperador Babur.

Dia 7
AGRA - DELHI - VARANASI

Esmorzar a l’hotel.
Trasllat a l'aeroport de Delhi (200 km) i sortida en vol direcció Benarés. A la nostra arribada, tindrem el trasllat a l'hotel per a repartició d'habitacions. A la tarda, depèn dels horaris de vol, podrem realitzar un recorregut en rickshaw pels carrers de Benarés i realitzar la visita dels ghats, unes escalinates situades al costat de la riba del sagrat riu Ganges, conegut pels hindús com «Mother Ganga». Benarés compta amb un total de 88 Gaths i cadascun té la seva pròpia història, fins i tot algun d'ells una llegenda associada. Retorn a l'hotel i allotjament.

Dia 8
VARANASI

De matinada, trasllat a Assi Ghat per a visitar l'escola dels monjos hindús i escoltar els canticos o mantres. A l'alba realitzarem un passeig amb barca pel Riu Ganges, per a poder contemplar les cerimònies funeràries de la cremació. Al retorn, Visitarem els Temples, desdejuni i temps lliure a l'Hotel.
A la tarda, excursió a Sarnath, un poble budista situat a uns 14 Km de Benarés on el fundador del budisme “Déu Buda” va donar el seu primer sermó. La estupa - símbol del budisme - està envoltada d'uns jardins, així com un Temple Budista. Prop d'aquest conjunt, existeix un museu arqueològic de gran importància.
Retorn a l'hotel i allotjament.

Dia 9
VARANASI - KATHMANDU

Esmorzar a l’hotel.
A mig matí, trasllat a l'aeroport per a prendre el vol direcció Kathmandu (sol dilluns i divendres). A la nostra arribada, tindrem el trasllat inclòs a l'hotel.
Kathmandú té actualment una població per sobre de 1,250,000 habitants i està enclavada en una vall d'agradable clima subtropical. La capital de Nepal continua sent una ciutat fascinant, encara que els seus carrers principals ja es veuen saturades de cotxes i taxis, sorolloses motocicletes.

Dia 10
KATHMANDU

Esmorzar a l’hotel.
Al matí, visitarem la ciutat i Temple Swambhunath. La estupa o Temple de Swayambhunath és amb la de Bodhnath el principal centre budista de Nepal. Conegut també com a Temple dels Micos, per la gran quantitat de macacos que viuen en els seus voltants, s'alça sobre un pujol a la qual s'accedeix per una llarga escala de pedra als costats de la qual es poden veure nombroses imatges de pedra de Buda i els dos fills de Shiva, Ganesh i Kumar, acompanyats pels seus respectius vehicles animals. Els ulls de Buda pintats en cadascuna de les cares de la torre de la estupa “El Buda que tot el veu”, són un dels símbols més recognoscibles del país.
A la tarda, excursió a Patan i el Temple de Kumari. A tan sols dos quilòmetres de Kathmandú, després de travessar el pont sobre el riu Bagmati es troba la ciutat de Patan , també coneguda com Lalitpur – “la ciutat de la bellesa”- . La seva història es remunta a alguns segles a.de C. Les quatre estupas que s'alcen en els respectius angles de la ciutat van poder ser erigides per l'emperador indi Ashoka, quan va visitar Nepal cap al 250 abans de la nostra era. Patan és petit i gairebé tots els seus monuments es concentren en el centre i es poden visitar a peu. En Durbar Square, és on es troben les principals meravelles.
Retorn a l'hotel i allotjament.

Dia 11
KATHMANDU - DHULIKHEL

Esmorzar a l’hotel.
Al matí, ens dirigirem per carretera cap a Dhulikhel, i en ruta pararem per a visitar el temple Pashupatinah i el temple de Boudnath. Pashupatinath és el principal temple hinduísta de Nepal i atreu també a molts pelegrins de l'Índia. S'erigeix a la vora del riu Bagmati, en que els seus ghats s'aixequen cada matí les pires funeràries per a les cremacions. Pashupatinath és la personificació pacifica de Shiva, sent un dels temples consagrats a aquest Déu més importants de tot el món. Boudnath és el centre principal de l'exili tibetà a Nepal, que es concentra al voltant de la immensa estupa, la major del país. És també el segon santuari budista en importància després de Swayambhunath.
Continuació a Dhulikhel, dinar en ruta i visita de Bhadgaon o Bhaktapur que significa “Ciutat dels devots”, és la localitat més bella de Nepal i la que millor ha conservat no sols els seus monuments medievals, sinó també gairebé totes les cases d'estil newari del centre. Bhadgaon (Bhaktapur) està situada a només 10 Km de Kathmandú i va ser la capital d'un regne que ocupava tota la vall entre els segles XIV i XVI, però els seus millors monuments daten del segle XVII, sota la fèrula del rei Bhupatindra Malla. Igual que en Patan, els principals monuments, es concentren en Durbar Square, on es troba l'antic Palacio dels monarques de Bhaktapur, i també és interessant passejar pels carrers adjacents, repletes de cases de preciós estil newari i d'interessantíssims temples. Arribada a l'hotel, sopar i allotjament.

Dia 12
DHULIKHEL

D'hora al matí, podrem gaudir de les vistes de serralada de l'Himàlaia a la sortida del sol. Posterior desdejuni a l'hotel i possibilitat de realitzar trekking, bicicleta i senderisme per la zona. A l'hotel els proporcionaran diverses opcions i activitats (no incloses), com a Mini-trekking per les zones rurals de Namobudhha i Panauti, visita de la vall de Palanchowk o Senderisme fins a Panchkhal. Sopar a l'hotel i allotjament.

Dia 13
KATHMANDU-ESPANYA

Esmorzar a l’hotel. A l'hora acordada, segons vol seleccionat, trasllat a l'aeroport de Kathmandu.

 • 12 nits d’allotjament en hotels en règim d’allotjament i esmorzar
 • Guia acompanyant de parla hispana des de Delhi a Agra.
 • Guia local a Varanasi, Kathmandu i Dhulikhel.
 • Trasllats, visites i excursions segons itinerari, en cotxe o microbús amb aire condicionat
 • Aigua mineral al vehicle
 • Passeig en rickshaw a Delhi i Varanasi
 • Trasllat al Taj Mahal en carruatge de cavalls (tonga)
 • Pujada en jeep a Fort Amber
 • Vols interns Delhi / Varanasi / Kathmandu en classe turista. Inclou taxes i maleta facturada de màxim 15 kg per passatger.
 • Impostos locals i service tax, aplicats en el moment de la publicació.

No inclou

 • Vols internacionals, consulte directament amb ServiTravel les connexions des de les diferents zones d'origen.
 • Consulte directamente con ServiTravel la contractació d'una assegurança de cancel·lació per 65 €
 • Suplement individual… 788 €
 • Visat i despeses personals (com begudes o propines)
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge