fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Oest de Groenlàndia,
la Groenlàndia mes autèntica

  935 50 05 20

Oest de Groenlàndia,
la Groenlàndia mes autèntica

 • Galeria Groenlandia (4)
 • Galeria Groenlandia (2)
 • Galeria Groenlandia (8)
 • Galeria Groenlandia (3)
 • Galeria Groenlandia (5)
 • Galeria Groenlandia
 • Galeria Groenlandia (6)
 • Galeria Groenlandia (7)

Sortida: 05 de juliol de 2022
Inexplorat, salvatge, intacte, increïble. Així es el Oest de Groenlàndia. La naturalesa a la seva versió mes descarnada i poderosa.

En aquesta gran expedició descobrirem una Groenlàndia inèdita on gaudirem d’una mar d’experiències úniques i exclusives acuradament seleccionades al detall per a fer d’aquest viatge una cosa inoblidable.

Per què t’encantarà?

 • Gaudiràs de la tranquil·litat de viatjar en grup amb la companyia d’un guia acompanyant.
 • Viatjaràs en grup reduït, on tots els serveis són més personalitzats en exclusiva.
 • Trobaràs paisatges de rius de gel en moviment lent i frontals de grans glaceres
 • Pujaràs a un trineu de gossos Husky i caminaràs sobre el gel glacial
 • Navegaràs en Illulisat entre els icebergs més grans de l’hemisferi nord
 • Coneixeràs la cultura inuit en els seus llogarets de colors
 • Observaràs balenes i fauna salvatge
 • Sobrevolaràs en helicòpter paisatges de glaceres i icebergs.

t2_avio-bus

VOLS PREVISTOS DES DE BARCELONA
Des de Fins a Nº de Vol H. Sortida H. Arribada
Barcelona Copenhague VY1870 10:25 13:25
Copenhague Barcelona VY1872 16:25 19:30

 

HOTELS PREVISTOS

Data Hotel

Ciutat

05 al 06 de Juliol

Hotel SKT Anne Copenhague
06 al 08 de Juliol Hotel en Kangerlussuaq

Kangerlussuaq

08 al 13 de Juliol

Hotel Best Western Plus Ilulissat
13 al 14 de Juliol Hotel SKT Anne

Copenhague

 

05/07
BARCELONA – COPENHAGUE

Presentació en l'aeroport de Barcelona i reunió de grup per a sortir en vol direcció Copenhague. Arribada, tràmits d'equipatge i trasllat a l'hotel. A la tarda, passeig amb vaixell regular d'una hora pels canals de Copenhaguen. Resta de la tarda lliure per a passejar pel famós carrer Nyhavn i prendre un cafè en alguna de les seves conegudes terrasses o realitzar algunes compres al carrer per als vianants de Storgets. Sopar en restaurant de la ciutat.

06/07
COPENHAGUE – KANGERLUSSUAQ

Esmorzar a l’hotel. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport per a sortir en vol de AIR GREENLAND amb destinació Kangerlussuaq. Arribada, recollida d'equipatge i instal·lació a l'hotel en el mateix aeroport. Trasllat a la cafeteria per a prendre alguna cosa. Kangerlussuaq, coneguda com “La porta d'entrada a Groenlàndia” és un assentament amb una mica més de 500 habitants, situat al començament d'un fiord amb el mateix nom al nord del “Cercle Polar Àrtic”. Kangerlussuaq va ser una base aèria estatunidenca fins a setembre de 1992. La zona està envoltada d'impressionants paisatges i una variada vida silvestre, destacant els bous moscats, rens, guineus àrtiques, falcons, àguiles… A més, a pocs quilòmetres de Kangerlussuaq trobem la Glacera Russell, l'accés més fàcil al casquet polar de l'interior de Groenlàndia. Visita al museu de la base i passeig per Kangerlussuaq per a conèixer una mica de la història de la base aèria de la Segona Guerra Mundial. Sopar en el Restaurant Roklubben, a la vora del Llac Fergusen situat en un bell però alhora agrest paratge. Nit en hotel en Kangerlussuaq, en la terminal aèria de l'aeroport.

07/07
KANGERLUSSUAQ

Al matí primerenc trasllat a la base de Air Safari Groenlàndia, per a realitzar un vol a baixa altura d'observació de fauna i safari fotogràfic sobre el casquet polar en una còmoda i tranquil·la avioneta de 5 places. Esmorzar a la cafetería de la terminal i posterior ruta en vehicle 4WD amb el qual travessarem increïbles i bells paisatges, a través de muntanyes, planes i valls gairebé desèrtiques i vorejant morrenes i llengües glacials que surten del casquet polar de Groenlàndia. Amb una mica de sort, durant el recorregut tindrem la possibilitat de veure rens, bous moscats i, depenent de la temporada, moltes espècies d'ocells i flors àrtiques. Pararem a veure el frontal de la Glacera Russell.Visita a la impressionant glacera de Russell, de 60 metres d'altura en la vora de la capa de gel de Groenlàndia. És possible que durant la ruta es puguin observar bous moscats, caribús i llebres àrtiques. A continuació, equipat amb grampons i piolets iniciarem una senzilla caminada en el casquet de Groenlàndia, la segona massa de gel més gran del planeta després de l'Antàrtida. El nostre recorregut comença just en el punt en el qual les expedicions esportives comencen la seva travessia del casquet polar de Groenlàndia d'Oest a Est. Dinar pícnic durant la ruta. Retorn al final de la tarda i sopar en el restaurant de la terminal.

08/07
KANGERLUSSUAQ - ILULISSAT

Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport per a sortir en vol de AIR GREENLAND amb destinació Ilyulisat. Arribada a Ilulisat. Trasllat a l'hotel i dinar en un restaurant local. La ciutat de Ilulissat està situada en la desembocadura d'un fiord ple de gel de gairebé 60 km de llarg, cobert d'enormes icebergs procedents de la glacera més activa de l'hemisferi nord. En aquest lloc, el nom del qual significa iceberg i la seva badia està declarada Patrimoni de la Humanitat, podrem experimentar el gel en els seus increïbles i variades formes. A la tarda, senzilla caminada en Sermermiut, on els gegantescos i bells icebergs són l'escenari d'aquest antic assentament situat prop de Ilulissat. Sermermiut va ser nomenat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 2004. Durant el nostre recorregut arribarem fins al penya-segat de Kaellingekloften on les dones ancianes de les antigues comunitats Inuit se suïcidaven per a assegurar la supervivència de la resta de la comunitat en períodes de gran fam. Durant 4.000 anys, diferents cultures inuit van viure en l'assentament i avui dia encara es poden veure restes que evidencia la seva presència. El nostre guia ens contarà sobre la vida i les tradicions dels pobles inuit, abans de l'arribada dels europeus a Groenlàndia. Sopar en el restaurant de l'hotel.

09/07
ILULISSAT Navegació pel Fiord de Kangia

Esmorzar a l’hotel. Navegació de dues hores amb vaixell entre icebergs pel Kangia Fjord. Durant l'any més de 46 km cúbics de gel flueixen cap al fiord de Kangia directament del casquet polar de Groenlàndia. El resultat, els icebergs més grans de tot l'hemisferi nord del planeta. Amb altures superiors als 100 metres sobre la superfície de l'aigua i fins més d'1 km de gruix sota la superfície marina, aquests descomunals icebergs deixen petit a qualsevol vaixell per gran que aquest pogués ser. Durant el nostre recorregut amb vaixell és possible veure balenes que venen a alimentar-se en les remansadas aigües que creguin els descomunals icebergs del fiord Kangia. Dinar en un restaurant local. A la tarda farem una visita guiada per la ciutat, que ens permetrà descobrir la història de Ilulissat. La visita començarà en la part antiga de la ciutat on es troben molts dels edificis del primer assentament danès, amb el port, l'església i el museu. Visita al museu local de Ilulissat que va ser la casa on va néixer el mític explorador groenlandès Knud Rasmussen. Sopar en el restaurant de l'hotel.

10/07
ILULISSAT Vol en helicopter

Esmorzar a l’hotel. Vol panoràmic en helicòpter per a sobrevolar el casquet polar de Groenlàndia i aterrar a la vora del mateix on tindrem vistes del front glacial que produeix més de 43 milions de tones de gel a l'any i es mou a uns 50 metres al dia. La ruta aèria continua sobrevolant el front de la glacera on es produeixen els icebergs més grans de l'hemisferi nord. A continuació tornarem sobrevolant el gran fiord de Kangia i els mastodòntics icebergs en el seu lent vagar cap a l'oceà. Retorn a la ciutat. Dinar en un restaurant local de Ilulissat. Tarda lliure en funció del clima o dedicada a altres activitats en la zona. És recomanable disposar de temps per si alguna activitat no es pot realitzar per causes climàtiques i cal modificar el programa. Podem fer alguna caminada suau o fer una passejada per Ilulissat. Sopar en el restaurant de l'hotel.

11/07
ILULISSAT Excursió al Glacial Eqi

Esmorzar a l’hotel. Navegació de 6 hores en total cap a la glacera Eqi Sermia , el front glacial de la qual nega la badia de Ikerasak amb milers de blocs de gel flotants. Sempre tenint en compte la seguretat dels viatgers, el nostre vaixell s'acostarà el més a prop possible a la barrera de gel, on és fàcil veure (i sentir) desprendre's blocs de gel, a vegades enormes, que cauen amb un profund baluern a la mar. Aquesta glacera és considerada el que més vegades llança trossos de gel de tot l'hemisferi nord. Esmorzar a bord enfront de la glacera (sempre depenent de les condicions climàtiques). Després d'estar suficient temps per a admirar i fotografiar d'aquesta meravella gelada de la naturalesa tornarem a Ilulisaat. Sopar a l'hotel.

12/07
ILULISSAT Albirament de balenes i Visita Assentament Inuit

Esmorzar a l’hotel. Al matí, dues hores de navegació amb llanxa semirígida (Zodiac) o vaixell tipus “targa” per a veure de prop els grans icebergs i cetacis. Esmorzar en un restaurant local. A la tarda, sobre les 15.00hrs, sortirem amb vaixell cap a Oqaatsut, petit assentament Inuit de tan sols 20 habitants i que durant diversos segles va ser el complex dels caçadors de balenes holandesos, per la qual cosa aquest assentament també rep el nom de “Rodebay o Badia Vermella”. Temps lliure per a passejar pel poble i conèixer una mica més sobre la cultura Inuit. Sopar en el Restaurant HB Explorer.

13/07
ILULISSAT – KANGERLUSSUAQ - COPENHAGUE

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l'aeroport per a sortir en vol de Air Greenland amb destinació Copenhaguen, via Kangerlussuag. Arribada a Copenhaguen i trasllat a l'hotel.

14/07
COPENHAGUE - BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Demà lliure a Copenhaguen. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport per a prendre el vol de retorn a Barcelona

 • Bitllets aeris
 • Allotjament als hotels previstos amb el esmorzar inclòs.
 • Trasllats aeroport-hotel-aeroport esmentats al programa
 • Guia acompanyant de parla espanyola durant tot el circuit per un mínim de 9 persones
 • Guia local expedicionari polar expert a Groenlàndia
 • Dinars i sopars segons especificat a l'itinerari
 • Aigua, té o cafè en els dinars i sopars inclosos
 • Entrades als museus, monuments i llocs històrics esmentats a l'itinerari
 • Lloguer d'equipament tècnic per les activitats que ho requereixin.
 • Vol en helicòpter a Ilulissat
 • Vol en avioneta a Kangerlussuaq
 • Assegurança d'assistencia en viatge bàsica
 • Assegurança de cancel·lació i covid19 (consultar pòlissa)

No inclou

 • Suplement individual : 1945 €
 • Taxes aeries : 325 €
 • PROPINES als guies locals.
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge