fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Riquesa i exotisme de la civilització Hispana-Musulmana

  935 50 05 20

Riquesa i exotisme de la civilització Hispana-Musulmana

 • alhambra 950 x 450
 • sevilla_ 950 x 450
 • forto 950 x 450
 • Carmona sunset aerial view in Andalusia Spain not far from Sevilla
 • HDR photo of the beautiful amazing gardens in Reales Alcazares in Seville - residence developed from a former Moorish Palace in Andalusia, Spain
 • Phoenicopterus roseus flamenco rosa laguna de fuentedepiedra malaga
 • sevilla 1 950 x 450

Sortides: 01 d'octubre de 2022

Deixa't atrapar per la ruta que va fascinar a l'escriptor Washington Irving per la riquesa i l'exotisme de la civilització hispana-musulmana i que va servir com a via comercial a la Baixa Edat Mitjana. T'endinsaràs en terres carregades d'una extraordinària riquesa paisatgística i monumental i en ciutats plenes d'evocacions històriques, llegendàries i literàries.

Acompanyats del nostre guia especialista visitarem Sevilla amb la seva Catedral i els Alcázares, passejarem en vaixell privat pel Guadalquivir, seguirem els passos de Washington Irving a Carmona, Écija, Estepa i Antequera, on visitarem el patrimoni Mundial de Dòlmens. Finalitzarem el nostre camí a Granada on descobrirem l’Alhambra.

SegurVehiclesGuies
 • Viatjaràs en grup reduït i especialitzat guia acompanyant.
 • Allotjament en Eco Hotels o Cases Rurals, la majoria reservats en la seva totalitat pel nostre grup.
 • Passejaràs per Sevilla i coneixeràs en privat la Catedral, l’arxiu d’Índies i els Reales Alcázares.
 • Passejaràs en vaixell privat pel Guadalquivir.
 • Descobriràs els passos de W. Irving a Carmona, Écija, Estepa i Antequera; on visitaràs el Patrimoni Mundial dels Dòlmens.
 • Realitzaràs una visita en privat a l’Alhambra de Granada.
Dia 1
ORIGEN – SEVILLA

Arribada a Sevilla i trobada amb el guia a l'hora indicada per traslladar-nos a l'Hotel. A l'hora indicada sortirem a conèixer la capital andalusa. Com a punt de partida, visitarem la Casona del Carreró de l'Aigua, on es va allotjar Irving, davant de l'Alcàzar, en la vella jueria sevillana. Després passejarem pels llocs que va recórrer l'escriptor: els salons d'estudi de l'Arxiu d'Índies, Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, els arxius de la Catedral i altres palaus aixecats amb l'or i la plata portats del Nou Món. Sopar al Restaurant. Allotjament.

Dia 2
SEVILLA

Esmorzar a l'hotel. Dedicarem el dia a visitar llocs que van embruixar a l'artista romàntic com La Gran Plaza i el Parque de María Luisa, els carrerons de Triana amb les seves tavernes i els seus passejos pel riu, i com no la Plaça de Toros de Sevilla. Contemplarem algunes de les esglésies on es guarden les talles més emblemàtiques del barroc sevillà com la dels Marineros o el Salvador. Visitarem en privat La Catedral i a la tarda farem una passejada pel riu en una de les barcasses que encara avui el creuen. Allotjament

Dia 3
SEVILLA – CARMONA – ÉCIJA

Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada partirem cap a la “campiña” de Sevilla que va recórrer el nostre autor a lloms d'un cavall andalús. Tota la ruta està motejada per paisatges diàfans, com els turons que es despleguen per Carmona. A la vella vila romana encara resisteix el pas dels segles la muralla mora i el seu Alcázar. Per la porta de Sevilla entren els caminants a la recerca de les esglésies que abans van ser mesquites. Santa Maria encara conserva el pati de les ablucions i el minaret des d'on el muetzí cridava a l'oració. Aquí visitarem la Necròpolis Romana de Sevilla. Seguirem el nostre camí fins a Marchena. La ciutat té el semblant de la calç i de la sorra per tots els seus costats. Està situada a la meitat de dos suaus turons, a la banda del riu Corbones. Continuarem la nostra ruta per un camí encatifat de blat que ens portarà fins Écija. Sopar al Restaurant i allotjament.

Dia 4
ÉCIJA – ESTEPA - ANTEQUERA

Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada sortirem per visitar Estepa. La seva gràcil Torre de la Victòria, elegant i barroca, segueix simbolitzant la vila des que a mitjans del S.XVIII fora aixecada al costat d'un convent de frares. Abans d'arribar a Antequera pararem al Paratge Natural del Torcal, un lloc fascinant i increïble on la pedra ha estat modelada per la climatologia convertint una serra en un lloc de llegendes que imaginés l'escriptor en algunes de les seves novel·les i llibres. Dedicarem la tarda a recórrer-la i aprendre de la seva història: cabres ibèriques, guineus i àguiles són els amos d'aquestes muntanyes rocoses. En finalitzar continuarem cap a Antequera. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 5
ANTEQUERA – LAGUNA FUENTEDEPIEDRA – GRANADA

Esmorzar a l'hotel. Al matí visitarem Antequera, serralada que recorre a manera de columna vertebral tota Andalusia. Terra que va atreure les ànsies conqueridores de molts pobles. Seguirem el camí cap a Granada però farem una parada a la Laguna de Fuentedepiedra lloc on es troba la colònia més important de flamencs d'Europa. Després de la visita continuarem el nostre camí fins a Granada. Allotjament.

Dia 6
GRANADA

Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada sortirem cap a la ciutat de l'Alhambra, paraula àrab que significa "castell vermell o vermelló" pels seus tons vermellosos en les seves muralles que realça la seva majestuositat. És un conjunt d'antics palaus, jardins, convent i església. Lloc imprescindible que sens dubte Irving no es va poder deixar durant la seva estada. "Un dels somnis més plaents" de la seva vida va ser dormir entre les vermelloses torres de Palau Nazarita. Treballava al matí, i a la tarda passejava per l'Albaicín i l'Antequeruela. A la tarda recorrerem les Carrerons de l'Albaicín rememorant l'escriptor Washington Irving. Finalitzat el recorregut tornarem a l'Hotel. A l'hora indicada sortirem per anar a Sopar en un Restaurant local. Allotjament.  

Dia 7
GRANADA - ORIGEN

Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada sortirem a l'aeroport o a l'estació de l'AVE de Granada per tornar a les nostres ciutats d’origen..

 • Trasllats en furgoneta de 6-9 places segons el programa.
 • Guia acompanyant durant tot el recorregut.
 • 6 nits d'allotjament a Eco hotels / cases rurals. (2 nits a Sevilla + 1 nit a Écija + 1 nit a Antequera + 2 nits a Granada)
 • Règim d'Allotjament i Esmorzar. (amb 4 sopars inclosos segons programa).
 • Visita passejant per Sevilla
 • Visita en privat a la Catedral de Sevilla, a l'arxiu d'Índies i als Reales Alcázares.
 • Passeig en vaixell privat pel Guadalquivir a Sevilla. Visites en privat a les localitats de Carmona, Écija, Estepa i Antequera.
 • Visita al Paratge Natural del Roncal i la Llacuna de Fuentepiedra.
 • Visita del Patrimoni dels Dòlmens d'Antequera.
 • Visita privada a l'Alhambra de Granada.
 • Assegurança d'Assistència en viatge bàsic. Més informació a: http://www.servitravel.es/caixabank/ca/aavb/

No inclós

 • Consulteu directament amb ServiTravel en cas de necessitar transport regular des de les seves ciutats d'origen.
 • Contractació d'una assegurança de cancel·lació incloent Força Major per 32 €.
 • Suplement Individual 350 €
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior.
 • Observacions: La sortida es garantida amb un mínim de 20 persones. En el supòsit que no s'assoleixi el nombre mínim, l'Organitzador avisarà de la possible cancel·lació de la sortida o la possibilitat de mantenir els efectes amb un suplement, amb una anticipació de 15 dies abans de la sortida.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge