fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Entre Fagedes i Paisatges Glacials

  935 50 05 20

Entre Fagedes i Paisatges Glacials

 • Mountain landscape Selva de Oza Aragon Spain
 • Selva de Irati, Navarra, Spain
 • hayedo Irati
 • irati 2 950 x 450
 • irati 950 x 450
 • ordesa 950 x 450

Sortides: 29 d’octubre i 05 de novembre de 2022

Increïble escapada a dos ecosistemes únics de la nostra península. La Selva d’Irati, Patrimoni de la Humanitat, una de les fagedes més ben conservades d'Europa i . Ordesa. , una joia amb cascades i paisatges glacials de gran magnitud.

Acompanyats del nostre guia especialitzat descobrirem la Selva d’Irati i els seus racons perduts en l’espessor dels boscos i lluminoses pastures. Recorrerem el Parc Nacional d’Ordesa i Mont Perdut, format per quatre valls caracteritzades per una gran bellesa paisatgística i per una gran riquesa botànica amb gran diversitat d’espècies Mediterrànies i Atlàntiques.

SegurVehiclesGuies

Per què t’encantarà?

 • Viatjaràs en grup reduït i guia acompanyant especialitzat.
 • Allotjament en Eco Hotels o Cases Rurals, la majoria reservats en la seva totalitat pel nostre grup.
 • Descobriràs la Selva d’Irati, una de les fagedes més ben conservades d’Europa.
 • Realitzaràs una travessia pel Canó d’Añisclo a Ordesa.
 • Gaudiràs de magnífiques vistes de la Vall d’Ordesa.
 • Visitaràs el Parc Nacional d’Ordesa i Mont Perdut, amb les seves cascades i paisatges glacials.
Dia 1
ORIGEN – BARCELONA - RONCESVALLES

Sortida des de Barcelona i trobada amb el guia a l'hora indicada per sortir en direcció a Roncesvalles, , localitat situada a la Selva d'Irati. Si alguna cosa diferencia Roncesvalles d'altres pobles limítrofs és la seva història, les seves llegendes, i també per ser el lloc escollit pels pelegrins per iniciar el camí de Santiago conegut com el camí Francès. Assentat al coll d'Ibañeta i últim poble de la comarca d’Auñamendi, va ser via de pas utilitzada des de la prehistòria per endinsar-se en la península Ibèrica. Allotjament.

Dia 2
RONCESVALLES – SELVA D’IRATI - RONCESVALLES

Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada sortirem per realitzar un passeig fàcil per alguns dels racons perduts en l'espessor dels boscos o en les lluminoses pastures de les zones altes que serveixen de refugi i hàbitat a valuoses poblacions d'animals salvatges. La Selva d'Irati és la segona fageda-avetar més extensa i millor conservada d'Europa, després de la Selva Negra d'Alemanya. Una immensa taca verda d'unes 17.000 hectàrees que es manté en estat gairebé verge. A la nostra arribada farem una ruta fàcil de senderisme per conèixer el bosc d'Irati. En l'actualitat, faigs i avets conviuen amb til·lers, avellaners, oms, salzes, aurons, boix, ginebre, falgueres, líquens, molses, patxaran i solitaris roures que recorden que va ser l'arbre majoritari en els seus orígens. L'alt índex de pluges que registra aquesta zona pirinenca provoca que el paisatge estigui poblat de rierols i torrents que solquen el seu abrupte relleu. Finalitzada la visita tornarem a Roncesvalles. Allotjament.

Dia 3
RONCESVALLES – SELVA D’OZA – BUESA

Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada sortirem en direcció a Buesa. De camí recorrerem els espectaculars paisatges del Pirineu i la Selva d'Oza (Osca). Enclavada al Parc Natural de les Valls Occidentals i amb gran valor paisatgístic conté les millors avetoses de la comunitat, barrejades entre pinedes i fagedes, que provoquen estranyes sensacions i suggereixen divertides visions en la naturalesa. A la capçalera d’Oza es troba la Boca de l'Infern, un barranc molt conegut per la seva ubicació i de gran interès per la seva profunditat, roques i cascades. La Selva d'Oza és la porta d'entrada a la vall d'Ordesa i la localitat de Buesa on nosaltres farem nit. Allotjament.

Dia 4
BUESA – P.N. ORDESA I MONT PERDUT - BUESA

Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada sortirem de l'hotel per dedicar el dia a conèixer la Vall d'Ordesa fent un recorregut senzill pels seus boscos. El Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut està format per quatre valls caracteritzades per una gran bellesa paisatgística i riquesa botànica amb gran biodiversitat d'espècies mediterrànies i atlàntiques presents des dels 700 metres d'altitud fins als més de 3.355 metres d'altitud del Mont Perdut. Cascades i paisatges glacials de gran magnitud ens delectaran durant el nostre recorregut. Finalitzat el recorregut retorn a l'hotel. Allotjament.

Dia 5
BUESA – P.N. ORDESA I MONT PERDUT - BUESA

Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada sortirem de l'hotel per conèixer millor el Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut per la seva vessant sud. Avui recorrerem part del Canó d'Añisclo, la vall més "mediterrània" del Parc Nacional i una de les joies botàniques del Pirineu. Té una longitud d'uns 10 quilòmetres (des del Circ d’Añisclo fins a la confluència amb el riu Aso). És un dels paratges més espectaculars d'Aragó, una profunda gola esculpida durant segles per la intensa acció erosiva del riu Bellós. Les seves nombroses i vertiginoses cascades, el seu frondós bosc i la sensació d'estar en un lloc únic, van ser raons més que suficients per a ser inclòs al Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut en 1982. Finalitzat el recorregut retorn a l'hotel. Allotjament.

Dia 6
BUESA- BARCELONA - ORIGEN

Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada emprendrem el nostre camí de tornada fins arribar a Barcelona.

 • Trasllats en furgoneta de 6-9 places segons el programa.
 • Guia acompanyant especialista durant el Recorregut.
 • 5 nits d'allotjament en eco hotels / cases rurals (2nits a Roncesvalles + 3 nits en Buesa)
 • Règim d'Allotjament i Esmorzar.
 • Travessia i rutes de senderisme senzilles a Selva d'Irati.
 • Travessia i rutes de senderisme senzilles a la Selva d’Ozo.
 • Visita i rutes de senderisme senzilles al P.N. Ordesa i Mont Perdut.
 • Recorregut pel Canó d'Añisclo.
 • Assegurança d'Assistència en viatge bàsic. Més informació a: http://www.servitravel.es/caixabank/ca/aavb/

No inclós

 • Consulteu directament amb ServiTravel en cas de necessitar transport regular des de les seves ciutats d'origen.
 • Contractació d'una assegurança de cancel·lació incloent Força Major per 32 €.
 • Suplement Individual 190 €
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior.
 • Observacions: La sortida es garantida amb un mínim de 20 persones. En el supòsit que no s'assoleixi el nombre mínim, l'Organitzador avisarà de la possible cancel·lació de la sortida o la possibilitat de mantenir els efectes amb un suplement, amb una anticipació de 15 dies abans de la sortida.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge