fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Parcs Nacionals d’Aigüestortes i Ordesa: Patrimoni Natural i Cultural

  935 50 05 20

Parcs Nacionals d’Aigüestortes i Ordesa: Patrimoni Natural i Cultural

 • quebrantahuesos 950 x 450
 • pueblo 950 x 450
 • Neus de Saavedra
 • mirador 1 950 x 450
 • Old bridge in Espot village, Spain
 • rio 950 x 450

Sortides: 25 de juny, 09 i 23 de juliol, 05 d’agost de 2022

Un recorregut pel nostre passat natural des de l'era primària, on van emergir formacions rocoses del fons del mar que cobrien les nostres terres. Les convulsions geològiques de l'era terciària ho van elevar encara més i l'acció de les glaceres de l'era quaternària han deixat un paisatge únic al món.

Recorrerem el Parc Nacional d’Aigüestortes situat als Pirineus. Entre llacs i boscos pujarem fins a les altures del circ glacial d’Amitges, amb pics agrestes i llacs amb multitud de colors i mil formes. Seguirem el camí cap al Parc Nacional d’Ordesa i Mont Perdut, format per quatre valls caracteritzats per una gran riquesa botànica i amb una gran biodiversitat d’espècies mediterrànies i atlàntiques.

Per què t’encantarà?

 • Viatjaràs en grup reduït i especialitzat guia acompanyant.
 • Allotjament en Eco Hotels o Cases Rurals, la majoria reservats en la seva totalitat pel nostre grup.
 • Descobriràs el N Aigüestortes i els seus més de 200 llacs d’origen glacial.
 • Gaudiràs de la Vall d’Ordesa des dels miradors de la Serra de les Cutas.
 • Contemplaràs els Trencaossos des de la Gola de Escuaín.
 • Recorreràs les rutes del N. d’Ordesa i Mont Perdut amb el nostre guia especialitzat.

 

Dia 1
ORIGEN - BARCELONA / MADRID - ESPOT

Sortida des de Barcelona o Madrid, trobada amb el guia a l'hora indicada per sortir cap a Espot, poble de muntanya que serveix d'entrada al Parc Nacional d'Aigüestortes. Cims que superen els tres mil metres d'alçada; rius, barrancs, cascades i molleres que ens fan sentir, veritablement al país de l'aigua. Més de 200 estanys de formes i colors diversos, i una gran diversitat d'espècies, animals i vegetals. A la nostra arribada a l'Hotel disposarem de temps lliure. Allotjament.

Dia 2
ESPOT – P.N. AIGÜESTORTES / LLACS D’AMITGES - ESPOT

Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada sortirem per fer una excursió en 4x4 a l'estany de Sant Maurici i els llacs d'Amitges i a la tarda visitarem la vall de Montgarri i Aigüestortes, una ruta plena d'estanys, llacunes i magnífiques vistes. Es caracteritza per un paisatge glacial d'alta muntanya format per roca i llacs. El més cèlebre és el llac de Sant Maurici, situat al peu de l'enorme muntanya dels Encantats. Entre llacs i boscos pujarem fins a les altures del circ glacial d'Amitges, amb els seus pics agrestes i meravellosos llacs. Finalitzada l'excursió tornarem a l'Hotel per descansar i gaudir de la vila d'Espot. Allotjament.

Dia 3
ESPOT – P.N. AIGÜESTORTES / LLAC COLOMER - ESPOT

Esmorzar a l'hotel. Al matí sortirem per realitzar l'excursió al Circ de Colomers, amb més de mig centenar, és el major conjunt de llacs d'origen glacial dels Pirineus i probablement d'Europa. Espectacular ruta senderista de muntanya amb llacs de totes les mides i colors. En aquesta excursió podrem conèixer els processos de modelatge glacial que fa milers d'anys van conformar el circ, els llacs i les valls, per l'erosió produïda per les enormes llengües de gel que cobrien la zona. Finalitzada l'excursió, tornada a l'hotel i resta de la tarda lliure. Allotjament.

Dia 4
ESPOT – VALL DE PINETA / GOLA D’ESCUAÍN - BUESA

(Español) Desayuno en el hotel. A primera hora saldremos hacia el Valle de Pineta, en el Parque Nacional de Ordesa y Monte Perdido. El Parque Nacional de Ordesa y Monte Perdido está formado por cuatro valles caracterizados por una gran belleza paisajística y por una gran riqueza botánica con gran biodiversidad de especies mediterráneas y atlánticas presentes desde los 700 metros de altitud hasta los más de 3.355 metros de altitud del Monte Perdido. Cascadas y paisajes glaciares de gran magnitud nos deleitarán durante nuestro recorrido. Tras una visita al valle de Pineta, imponente valle de aspecto alpino y verticales paredes, nos desplazaremos a la Garganta de Escuaín, donde pasaremos la tarde observando la mayor población de quebrantahuesos de la península Ibérica. Finalmente atravesaremos el Cañón de Añisclo para acceder a la parte occidental del Parque. Alojamiento. [:ca]Esmorzar a l'hotel. A primera hora sortirem cap a la Vall de Pineta, al Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut. El Parc Nacional està format per quatre valls caracteritzats per una gran bellesa paisatgística i per una gran riquesa botànica amb gran biodiversitat d'espècies mediterrànies i atlàntiques presents des dels 700 metres d'altitud fins als més de 3.355 metres d'altitud del Mont Perdut. Cascades i paisatges glacials de gran magnitud ens delectaran durant el nostre recorregut. Després d'una visita a la vall de Pineta, imponent vall d'aspecte alpí i verticals parets, ens desplaçarem a la Gola d’Escuaín, on passarem la tarda observant la major població de trencalòs de la península Ibèrica. Finalment travessarem el Canó d'Añisclo per accedir a la part occidental del Parc. Allotjament.

Dia 5
BUESA – SERRA DE LES CUTAS - BUESA

Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada sortirem cap a la Vall d'Ordesa per fer la Ruta dels Miradors. En vehicles 4x4 passarem el matí coneixent la Vall d'Ordesa des dels miradors de la Serra de les Cutas. Una visió aèria i completa de la vall, un territori de muntanya realment bonic, únic i seductor. Resta de la tarda lliure. Allotjament.

Dia 6
BUESA – PARC NACIONAL D’ORDESA - BUESA

Esmorzar a l'Hotel. Després de l'esmorzar sortirem de l'hotel per seguir coneixent amb el nostre guia especialista el Parc Nacional a través d'alguna de les rutes que recorren el mateix, considerat el segon Parc Nacional de la xarxa espanyola i una de les joies de la Natura del nostre país. Allotjament.

Dia 7
BUESA – BARCELONA / MADRID

Esmorzar a l'Hotel. A l'hora indicada sortirem en direcció Origen - Barcelona / Madrid.

 • Trasllats en furgoneta de 6-9 places segons el programa.
 • Guia acompanyant especialitzat durant tot el recorregut.
 • 6 nits d'allotjament a Eco hotels / cases rurals. (3 nits a Espot + 3 nits a Buesa)
 • Règim d'Allotjament i Esmorzar.
 • Visita a el Parc Nacional d'Aigüestortes: Llac Sant Maurici, Llacs d'Amitges i Circ Colomers .
 • Visita a la vall de Pineta.
 • Observació del Trencalòs des de la Gola de Escuaín.
 • Coneixeràs la Vall d'Ordesa des dels miradors de la Serra de les Cutas.
 • Realitzaràs rutes amb el nostre guia especialitzat en el P.N. d'Ordesa i Mont Perdut.

No inclós

 • Consulteu directament amb ServiTravel en cas de necessitar transport regular des de les seves ciutats d'origen.
 • Contractació d'una assegurança de cancel·lació per 37 €.
 • Suplement Individual 130 €
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge