fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Naturalesa i Cultura a les Illes desconegudes de Canàries: La Palma, La Gomera i Hierro

  93 548 05 00

Naturalesa i Cultura a les Illes desconegudes de Canàries: La Palma, La Gomera i Hierro

 • belmaco 1920 x 550
 • Loorbeerwald in Gomera
 • GOMERA 950 X 450
 • estrellas 950 x 450
 • FERRY 950 X 450
 • foto 950 x 450
 • Hierro 950 x 450
 • hierro_1 950 x 450
 • PAISAJE 950 X 450
 • Church of the Assumption in San Sebastian / La Gomera
 • tajinaste-rojo- 950 x 450

Sortides: 27 de març i 5 d'abril de 2021

Un recorregut per les tres illes més desconegudes de Canàries: La Palma, el Hierro i la Gomera. Un viatge amb paisatges aclaparadors, cels nets plens d'estrelles, fons marins espectaculars i cultures mil·lenàries ... Un viatge per descobrir aquestes petites grans Illes.

Començarem a La Palma, coneguda com l’illa bonica, és l’illa amb major desnivell del món. Més cap al sud-est, viatjarem al Hierro, on descobrirem uns paisatges aclaparadors i uns fons marins qualificats com els millors d’Europa. Finalitzarem el viatge a La Gomera, l’illa Colombina; Patrimoni de la Humanitat i Reserva de la biosfera.

SegurVehiclesGuies

 

Perquè t’encantarà

 • Viatjaràs en grup reduït i especialitzat guia acompanyant.
 • Allotjament en Eco Hotels o Cases Rurals, la majoria reservats en la seva totalitat pel nostre grup.
 • Descobriràs La Cultura Colombina (la Gomera), La Cultura Benahorita (La palma) i la cultura Bimbaches (El Hierro)
 • Visitaràs Cruz de la Palma i la seva arquitectura Colonial; Valverde i San Sebastián de la Gomera, la capital colombina.
 • Recorreràs el N. Garajonay, la caldera de Taburiente i el Roque de los Muchachos.
 • Observaràs el far d’Orchilla i sentiràs la màgia del Hierro.
Dia 1
ORIGEN – STA. CRUZ DE LA PALMA

Arribada a l'aeroport de Sta. Cruz de la Palma i trobada amb el guia a l'hora indicada per traslladar-nos a l'Hotel. A l'hora indicada sortirem per realitzar un passeig pel centre històric de Sta Cruz. coneguda com «L'illa bonica», La Palma, amb la seva forma de cor, és una de les illes amb major desnivell del món. La seva capital, Sta. Cruz de la Palma, és coneguda com la Petita Havana per les seves connexions amb Llatinoamèrica i l'arquitectura Colonial. Recorrerem les seves viles senyorials, els seus carrers empedrats i respirarem la història d'una ciutat que ens parla de corsaris, de pintures flamenques, de cigars havans i de la vinculació que aquesta illa va tenir sempre amb la seva germana, la Perla del Carib, Cuba. En acabar el passeig retorn a l'hotel. Allotjament.

Dia 2
STA. CRUZ DE LA PALMA – LA PALMA – STA. CRUZ DE LA PALMA

Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada sortirem a visitar la costa sud de l'illa. Coneixerem els secrets de la terra més jove d'Espanya en el Volcà Teneguía (1972) a qui saludarem des de dalt del Volcà San Antonio. Caminarem un petit sender que ens portarà a veure en tota la seva esplendor la costa agresta i volcànica de la Palma, amb les terres guanyades al mar després de l'última erupció. A continuació ens aprestarem a conèixer els secrets de la cultura benahorita (habitants prehispànics de l'illa) a través de la visita a les Coves de Belmaco, complex antropològic que ens mostra la forma de vida dels nostres avantpassats. Allotjament.

Dia 3
STA. CRUZ DE LA PALMA – P.N. CALDERA TABURIENTE – STA. CRUZ DE LA PALMA

Esmorzar a l'hotel. Després de l'esmorzar sortirem per recórrer el Parc Nacional Caldera de Taburiente, producte de grans esllavissades de terres a través de múltiples erupcions volcàniques esdevingudes al llarg dels segles. La geologia del parc queda conformada per un extraordinari cercle de més de 8 km de diàmetre amb forma de caldera. L'aigua sempre present es precipita en multitud de rierols i cascades al llarg d'un desnivell que arriba en ocasions als 2.000 metres. A més dels seus impressionants paisatges, cal destacar la presència d'una gran diversitat d'espècies animals i vegetals, moltes de les quals només són exclusives dels hàbitats de l'arxipèlag canari. En la nostra ruta pel Parc arribarem als 2.300 metres d'altura del Roque de los Muchachos i caminarem per un petit sender fins al balcó natural de la Caldera de Taburiente. A la tarda farem una passejada pels carrers empedrats de Santa Creu de la Palma. Allotjament.

Dia 4
LA PALMA – SANT SEBASTIÁN DE LA GOMERA - HERMIGUA

Esmorzar a l'Hotel. Després de l'esmorzar sortirem per embarcar en el ferri que ens portarà fins a l'illa de la Gomera. Al ferri, per als més petits, crearem un espai de navegació i després d'explicar com funcionen els vaixells, el capità de la nau ens convidarà a la torre de comandament per a presenciar les maniobres de navegació. En arribar, i abans d'anar al nostre allotjament a la localitat d'Hermigua, farem una parada cultural per conèixer la història colombina d'aquesta illa Patrimoni de la Humanitat. Si el viatge de Colom cap a Amèrica es considera com un dels periples més importants realitzats mai, no hem d'oblidar que va ser precisament des d'aquí que el marí genovès va deixar anar amarres rumb a la immortalitat. La Gomera és doncs, història, i aquestes importants manifestacions històriques estan íntimament lligades a la gesta colombina, i a les més profundes tradicions ancestrals. Allotjament.

Dia 5
HERMIGUA – PARC NACIONAL GARAJONAY - HERMIGUA

Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada sortirem per realitzar un dia de senderisme pel Parc Nacional de Garajonay. En arribar al Parc Nacional visitarem el Centre d'Interpretació, equipament del Parc amb una àmplia i interessant exposició sobre diferents aspectes del Parc i de l'Illa. Compta amb diverses sales d'exposició, sala d'audiovisuals, jardins amb una mostra etnobotànica i de la vegetació de les illes, així com tallers d'artesania on es treballen i venen productes locals. Finalitzada la visita al centre d'Interpretació ens endinsarem a la selva de Laurisilva per realitzar en grup un trekking per un sender fàcil i sense excessiva dificultat. Garajonay està format per una espessa selva conformada per diferents espècies vegetals, embolicada freqüentment per un mar de núvols que dóna al bosc un aspecte màgic. Aquestes boires, la càrrega d'humitat és interceptada pel propi bosc, són essencials per a la seva pròpia supervivència en un territori insular dominat per l'aridesa. Aquest bosc, sempre verd, rep el nom de laurisilva, que significa selva de llorers. Finalitzada la visita retorn a l'Hotel. Allotjament.

Dia 6
NORD DE LA GOMERA I LA GRAN VALL DEL REI

Esmorzar a l'hotel. Ens aixequem d'hora per a dirigir-nos al nord de l'Illa, concretament a la zona de Vallehermoso, famosa pel seu extens palmerar i el seu nodrit nombre de masos disposats a les seves valls i barrancs on els senderistes poden contemplar la bellesa d'uns paratges poc transitats i on el temps sembla haver-se detingut. Seguidament creuarem de nou l'illa per a dirigir-nos a la costa i endinsar-nos en la cultura canària visitant la Gran Vall del Rei. Situat en un gran barranc que neix en Arure, antiga capital del municipi, Vall Gran Rei s'ha convertit en el principal enclavament turístic de l'illa de la Gomera per la bellesa dels seus paisatges. Retorn a l'hotel i allotjament

Dia 7
SAN SEBASTIÁN DE LA GOMERA – EL HIERRO - VALVERDE

Esmorzar a l'hotel. Després de l'esmorzar sortirem per embarcar en el ferri que ens portarà fins a l'Illa de El Hierro, l'illa del Meridià. Ens esperen els seus paisatges impossibles, els seus volcans i uns fons marins dels millors del món per a la pràctica del busseig. El paisatge de l'illa és el que esperaries d'un lloc de la fi del món. En els penya-segats de la Devesa trobaràs les característiques savines de l'illa. Doblegades pel fort vent que bufa en aquesta zona, els arbres creixen en horitzontal i les seves branques es van barrejant fins a formar figures enigmàtiques. A la nostra arribada realitzarem el trasllat a l'hotel. A l'hora indicada sortirem per fer una passejada per la capital herreña, Valverde, única capital insular canària que no està a la costa per por dels atacs pirates soferts als segles XVIII i XIX. Allotjament.

Dia 8
EL HIERRO

Esmorzar a l'hotel. Esmorzarem sense pressa, ja contagiats del ritme pausat d'aquesta terra, per a a continuació dirigir-nos cap al municipi de el Pinar El Mirador de Tanajara ens rebrà en tota la seva magnitud i si el temps ens ho permet podrem albirar de nou la imponent imatge del Teide a l'illa de Tenerife. Retorn a l'hotel i allotjament.

Dia 9
VALVERDE – EL HIERRO - VALVERDE

Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada sortirem per aprofundir sobre la Cultura Bimbache. Començarem visitant els Petroglifos del Julan, creats pels bimbaches, habitants de l'illa de El Hierro fins a la conquesta de la mateixa a principis de segle XV, i encara no han estat desxifrats. La seva troballa és una cosa increïble, un tresor de més de cinc segles d'antiguitat. Després de recórrer el llegat Bimbache, partirem cap al Far d’Orchilla, un lloc màgic i especial en el qual sentirem un cop més, la màgia de El Hierro. Després d'Orchilla ens dirigirem cap a Les Puntes per visitar l'Hotel més petit de món com reconeixia fins no fa gaire el propi Llibre Guiness. Allotjament.

Dia 10
EL HIERRO – TENERIFE - ORIGEN

Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda, partirem cap a l'Aeroport del Ferro i des d'allà a Tenerife Nord on enllaçarem amb els corresponents vols cap als nostres llocs d'origen.

 • Trasllats en furgoneta de 6-9 places segons el programa.
 • Guia local acompanyant especialitzat durant tot el recorregut.
 • 79 nits d'allotjament en Eco hotels / cases rurals. En règim d'Allotjament i Esmorzar.
 • Recorregut pel centre històric de Sta Creu de la Palma.
 • Ascens al Volcà de Teneguia
 • Visita al Port Spíndola i el Centre d'Interpretació de la reserva de la biosfera del Bosc dels Tiles.
 • Visita al Parc Nacional Caldera de Taburiente: ascensió fins el cim, recorregut pel parc i visita del Roque de los Muchachos.
 • Recorregut per Valverde
 • Taller de navegació en el Ferri amb visita al lloc de comandament i explicació maniobres marítimes.
 • Ruta de la Cultura Bimbache i els Petroglifos del Julan
 • Visita al Far d’Orchilla.
 • Trekking privat i adaptat al grup dins el Parc Nacional de Garajonay.
 • Assegurança d'Assistència en viatge bàsic. Més informació a: http://www.servitravel.es/caixabank/ca/aavb/

No inclós

 • Consulteu directament amb ServiTravel en cas de necessitar transport regular des de les seves ciutats d'origen.
 • Contractació d'una assegurança de cancel·lació incloent Força Major per 32 €.
 • Suplement Individual 190 €
 • Vol intern 180€ per persona[:e]Vuelo interno 180€ por persona
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge