fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Espais Naturals d’Astúries, Zamora, Monfragüe i Andújar

  93 548 05 00

Espais Naturals d’Astúries, Zamora, Monfragüe i Andújar

 • ????????????????????????????????????
 • osos pardos norte de España
 • asturias 950 x 450
 • lince 950 x 450
 • monfrague 950 x 450
 • Tagus river in National Park of Monfrague, seen from the Castle, Caceres, Spain
 • lobo 2 950 x 450
 • monfra 950 x 450
 • Griffon vulture, Gyps fulvus flying around Salto del Gitano in Monfrague National Park. Caceres, Extremadura, Spain.

Sortides: 29 de març de 2021

Escapada a la biodiversitat i els paisatges del nord i centre peninsular, amb l'objectiu de l'observació de tres de les espècies més emblemàtiques de la fauna espanyola: l'ós bru cantàbric, el llop i el linx ibèric.

Un recorregut a través d’Espais Naturals d’Astúries, Zamora, Monfragüe i Andújar per gaudir dels increïbles i idíl·lics paisatges; així com albirar la fauna Ibèrica més representativa de la zona. Una oportunitat única per conèixer aquests mamífers i aus en el seu hàbitat natural acompanyats d’un guia especialista.

SegurVehiclesGuies

Perque t’encantarà

 • Viatjaràs en grup reduït i especialitzat guia acompanyant.
 • Allotjament en Eco Hotels o Cases Rurals, la majoria reservats en la seva totalitat pel nostre grup.
 • Visitaràs el Centre d’Interpretació del llop Ibèric a Sierra de Culebra.
 • Recorreràs el Parc Nacional Fonts del Narcea, Degaña i Ibias i seguiràs els passos de l’Ós Bru.
 • Passejaràs a peu i en vehicle 4×4 per Finques Privades del Parc Nacional Serra d’Andújar.
 • Gaudiràs del Parc Nacional de Monfragüe albirant el Llop Ibèric i el Cérvol
Dia 1
ORIGEN – OVIEDO – P.N. FONTS DEL NARCEA

Arribada a Oviedo i trobada amb el guia a l'hora indicada per sortir cap a les verdes muntanyes de la veïna Serralada Cantàbrica. A la tarda arribarem al Parc Natural Fonts del Narcea, Degaña i Ibias (Astúries), realitzarem el Check in a l'Hotel i a l'hora indicada sortirem per realitzar l'activitat d'observació de l'Ós bru cantàbric en companyia d'experts guies locals. Finalitzada l'activitat tornarem a l'Hotel. Sopar i Allotjament.

Dia 2
DEGAÑA – P.N. FONTS DEL NARCEA - DEGAÑA

Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada sortirem cap al Parc Natural Fonts de Narcea per albirar l'Ós Bru. Un dels principals atractius de Fonts del Narcea són els seus espectaculars entorns naturals i particular vida salvatge. No hi ha molts llocs al món on, en un sol dia, pots gaudir de vistes muntanyoses, boscos ancestrals i al mateix temps observar vida salvatge com l'Ós Bru. A la tarda farem un recorregut en vehicle per diferents llocs d'interès del Parc Natural i a última hora tornarem a realitzar una altra activitat d'albirament de l'Ós bru. Finalitzada la mateixa tornarem a l'Hotel. Sopar i Allotjament

Dia 3
DEGAÑA – SERRA DE CULEBRA

Esmorzar a l'hotel. De bon matí realitzarem la nostra última sortida de camp per albirar l'Ós. A l'hora indicada tornarem a Pobla de Sanabria per seguir el viatge cap a la Serra de Culebra. La Serra de Culebra consta de 65.891 has. Té el seu principal valor a la gran població de llops que alberga (la concentració més alta de tot Espanya i possiblement d'Europa, entre 30 i 60 parelles segons els anys), encara que també és molt rellevant la població de cérvols (més de 1.000), de cabirols (uns 500) i de senglars. Terra de frontera on encara perviuen tradicions ancestrals, arquitectures immutables i valls de rius incontaminats: com el Aliste que travessa la comarca, el Pomes que la separa de Portugal o el Duero que marca amb els seus "Arribes" la distància infranquejable amb una altra comarca zamorana, la de Sayago. Recomanem abrigar-se molt bé per a l'espera en els freds matins d'aquesta serra zamorana. Sopar i Allotjament.

Dia 4
SERRA DE CULEBRA

SERRA DE CULEBRA Al matí sortirem molt d'hora de l'Hotel per intentar captar el moviment dels llops després de la nit de cacera. Quan tornem a l'Hotel realitzarem l'esmorzar. A l'hora indicada sortirem a fer una visita al Centre d'Interpretació del Llop Ibèric a Robledo de Sanabria. Un modern i magnífic centre enclavat en l'entorn de la serra on podrem veure i fotografiar des dels seus observatoris als llops que viuen en semi llibertat en aquest espai integrat dins el bosc Zamorano. Després de l'activitat tornarem a fer una altra sortida a la recerca dels moviment del llop. Retorn a l'Hotel. Allotjament.

Dia 5
SERRA DE CULEBRA – PARC NACIONAL MONFRAGÜE

Esmorzar a l'hotel. Abans de l'alba sortirem amb els vehicles al punt indicat pels nostres especialistes on realitzarem la nostra espera del llop ibèric. Com ja hem comentat, en aquestes muntanyes habiten també cérvols, senglars, guineus i cabirols entre d'altres mamífers, i un bon nombre d'altres espècies animals i vegetals. Finalitzat el nostre albirament tornarem a l'hotel i a la tarda, sortirem en direcció Monfragüe. Des de la seva declaració com a espai protegit fins avui, Monfragüe s'ha anat consolidant com un veritable santuari per observar aus. Gaudirem del vol de les cigonyes negres, aufranys, voltors o la raríssima àguila imperial. Sense oblidar els seus paisatges i vegetació incomparables. Allotjament

Dia 6
PARC NACIONAL MONFRAGÜE

Esmorzar a l'hotel. Ens desplacem d'hora per recórrer els millors punts d'observació del Parc Nacional. Assessorats pel nostre guia local i el naturalista acompanyant, buscarem la millor opció per a l'albirament de la fauna de l'entorn. Allotjament.

Dia 7
PARC NACIONAL MONFRAGÜE – PARC NATURAL SERRA D’ANDÚJAR

Esmorzar a l'hotel. Al matí farem un últim recorregut pel P.N. Monfragüe per observar les seves aus. A l'acabar ens dirigirem cap al Parc Natural Serra d’Andújar on arribarem al migdia. A la tarda farem la nostre primera sortida per intentar albirar el linx ibèric així com altres mamífers i aus a la zona. El Parc Natural Serra d’Andújar és una mostra del paisatge alomat típic de Serra Morena. Un gran nombre d'espècies emblemàtiques amenaçades troben aquí el seu refugi, entre la muntanya mediterrània i les deveses en el cor del parc, les escarpades serres del nord i les denses pinedes del Sud. Sopar i Allotjament.

Dia 8
SERRA D’ANDÚJAR – MADRID – ORIGEN

Esmorzar a l'Hotel. Al matí visitarem en exclusiva una de les finques privades més grans del parc, per on acostuma a desplaçar-se el linx i realitzar els seus festejos. Dins de la finca farem diferents parades d'albirament. Esperarem la trobada amb l'animal en algun dels passos d'aquesta gran finca privada. Finalitzada la visita tornarem a Madrid.

 • Trasllats en furgoneta de 6-9 plazas segons el programa.
 • Guia Acompanyant expert en Naturalesa durant tot el Recorregut i Guies locals a cada Parc.
 • 7 nits d’Allotjament en eco hotels / cases rurales. (2 nits a Degaña + 2 nits a Serra Culebra + 2 nits a Monfragüe + 1 nit a Serra d’Andújar)
 • Règim d’Allotjament i Esmorzar.
 • Inclosos 2 sopars a Degaña, 1 sopar a Serra de Culebra y 1 sopar a Serra de Andújar segons programa.
 • Binoculars i guies de camp per utilitzar a les excursions.
 • 1 teleobjectiu de naturalesa por vehicle.
 • Visites al Parc Natural Fonts del Narcea, Degaña i Ibias: En busca de l’Ós Bru..
 • Visites a laSerra de Culebra: Albirament del llop ibèric i el cérvol.
 • Visites al Centre d’Interpretació del Llop Ibèric.
 • Visites al Parc Nacional Monfragüe: Observació de la fauna
 • Visites a la Finca Privada Serra d’Andújar per l’albirament del Linx Ibèric. Assegurança d'Assistència en viatge bàsic. Més informació a:
 • Assegurança d'Assistència en viatge bàsic. Més informació a: http://www.servitravel.es/caixabank/ca/aavb/

No inclós

 • Consulteu directament amb ServiTravel en cas de necessitar transport regular des de les seves ciutats d'origen.Consulteu directament amb ServiTravel en cas de necessitar transport regular des de les seves ciutats d'origen.
 • Contractació d'una assegurança de cancel·lació incloent Força Major per 32 €.
 • Suplement Individual 230 €
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge