fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Creuer Fluvial per Andalusia

  935 50 05 20

Creuer Fluvial per Andalusia

 • 950x450 belle de cadix
 • 950x450 cadiz
 • 950x450 Granada
 • 950x450 granada 3
 • 950x450 cordoba
 • 950x450 granada 4
 • 950x450 Granada 2
 • 950x450 cordoba 2
 • 950x450 sevilla

Sortides: 15 de juliol i 12 d’agost de 2021

Sense fer ni desfer maletes Viu l'experiència de navegar pel cor d'Andalusia gaudint de les seves Tradicions, Gastronomia i Flamenc.

Assaboriràs el millor d’aquesta bella Regió: Sevilla, Córdoba, Granada i Cádiz.

Durant aquest meravellós creuer coneixeràs els llocs més emblemàtics d’aquesta típica regió juntament amb les seves tradicions inigualables.

Sevilla posseeix un fascinant patrimoni de joies arquitectòniques i la seva alegria i animació es respira en cadascun dels seus carrers. Des de Cádiz fins a Córdoba, passant per Jerez o Granada, pobles fortificats, típics cellers i majestuosos monuments que no deixaran de seduir-te.

Perquè t’encantarà:

 • Estada a bord amb pensió completa, begudes incloses, còctel de benvinguda, darrera nit de gala i animació a bord.
 • Assaboriràs el millor d’aquesta bella Regió: Sevilla, Córdoba, Granada i Cádiz
 • Visitaràs el Monestir de la Rábida, on Cristóbal Colón va ser rebut pel germà Pérez. Aquest monestir era un dels dos o tres llocs del món on s’estudiava la navegació basada en les estrelles
 • Descobriràs una autèntica Hacienda andaluza al costat del Guadalquivir
 • Et fascinarà el Parc de les Caravel·les, on podràs admirar les rèpliques de les caravel·les de Cristóbal Colón, la Pinta, la Niña i la Santa María
 • Coneixeràs tots els secrets d’una ramaderia de braus a Jerez
 • Degustaràs els meravellosos productes regionals que ens ofereix aquesta terra en el marc d’un celler

t3_avio-bus-vaixell

Dia 1
AEROPORT DE SEVILLA - SEVILLA

Després de la nostra arribada a l’aeroport de Sevilla, tindrem el trasllat inclòs fins al oll on embarcarem i finalment ens instal·larem a les nostres cabines. Gaudirem d’un còctel de benvinguda i assistirem a la presentació de la tripulació. Sopar i allotjament.

Dia 2
SEVILLA – CORDOBA - SEVILLA

Esmorzar a bord. El dia d’avui el dedicarem en exclusiva per conèixer la meravellosa Córdoba, la ciutat dels Califes. El període gloriós de Córdoba va començar al segle VIII quan va ser conquerida pels àrabs. Es van construir 300 mesquites i innumerables palaus i edificis públics, rivalitzant amb l’esplendors de Constantinoble i Bagdad. Al segle XIII, sota el regnat de Fernando III, la Gran Mesquita de Córdoba (entrada inclosa) va ser transformada en catedral i es van edificar noves construccions defensives, com l’Alcàsser dels Reis Cristians i la fortalesa de la Calahorra. Dinar a un restaurant. Per finalitzar la visita es podrà gaudir de temps lliure. Tornada a bord en Sevilla, sopar i allotjament.

Dia 3
SEVILLA - CÁDIZ

Esmorzar a bord. Esmorzar a bord. No podem deixar passar l'oportunitat de conèixer el millor de la bella Sevilla, és per això que realitzarem una estupenda visita a peu. Començarem a la Plaza de España, ornamentada amb rajoles i construïda especialment per l'exposició íbero-americana de 1929. Continuem la visita pel barri de Santa Cruz, agradable de passejar travessant els florits patis sevillans. L’antic barri jueu, situat dins de la muralla, pertany al nucli històric de la ciutat, junt amb altres monuments més famosos de la ciutat. Lloc d’art i d’història, el barri té els seus orígens a l'Edat Mitjana, avui dia és un dels barris més emblemàtics de la ciutat. Finalitzarem la visita completa de Sevilla amb la seva Catedral (entrada inclosa), una de les últimes d’estil gòtic. L’edifici va ser construït sobre una mesquita almohade, amb la finalitat de simbolitzar la prosperitat de la capital andalusa convertida en una gran ciutat comercial rere la Reconquesta. Tornarem al moll al final del matí per realitzar el dinar a bord. A primera hora de la tarda, sortirem en navegació. Passarem al costat del Parc de Doñana, classificat per la UNESCO "Reserva natural de la Biosfera" i arribarem a la nit a Cadis ( sopar a bord). Tindrem l'oportunitat de conèixer la ciutat en un passeig nocturn on serem acompanyats per una de les hostesses del vaixell.

Dia 4
CÁDIZ - EL PUERTO DE SANTA MARÍA

Esmorzar a bord. Després d'esmorzar, ens dirigirem a Puerto de Santamaria per començar la visita a Jerez i la visita d'una ramaderia. Jerez deu el seu renom als seus vins, al flamenc, als seus cavalls i a la seva ramaderia de toros. Realitzarem la visita panoràmica en autocar de Jerez, on descobrirem la catedral, construïda el 1695 i elevada sobre l’antiga mesquita de Jerez i l’antiga Església del Salvador. La torre del campanar que es troba a l’exterior, està construïda sobre el minaret de la mesquita. El temple rectangular posseeix cinc naus i integra una estructura de creu llatina. Després, visitarem l’“Alcázar”, que conserva gran part de la seva construcció original. Aquesta construcció de planta quadrada és d’origen almohade i va ser construïda al segle XII. Va ser la residència dels califes sevillans i la seu dels governs cristians sota el regnat de Alfonso X. Continuarem amb la visita d’una ramaderia, que té per objectiu aconseguir bous braus de lídia per “les corridas”. Tornada a bord pel dinar. A la tarda, tenim inclosa la visita guiada de Cadis, que sorprèn per la seva riquesa cultural i històrica i és famosa per la bellesa dels seus paisatges que la fan única. Sortirem a peu del port per començar la visita a una de les ciutats més antigues d’Europa. El casc vell recorda a un dels més típics de la ciutat, posseeix increïbles esglésies barroques i elegants residències senyorials amb blasons a les seves façanes i balcons de ferro forjat. Al segle XVI Cristóbal Rojas va construir importants defenses marítimes per ordre del rei Felipe II per tal de protegir la ciutat, entre elles destaquen el “Fuerte de Santa Catalina”, el “Fuerte de San Sebastián”, etc. Continuarem la visita per la Plaça d’Espanya, antiga Plaça del Carbó, renovada per l’arquitecte Modesto López Otero i l’escultor Aniceto Marinas per festejar les Corts Generals. La visita termina a la Plaça de les Flors. Tornada a bord, sopar i espectacle de flamenc. Sortida en navegació cap al Puerto de Santa María.

Dia 5
EL PUERTO DE SANTA MARÍA - ISLA MÍNIMA

Esmorzar a bord. Amb la companyia de l’animadora, aquest matí realitzarem la visita del celler Osborne. És un dels cellers més antics de la zona que elabora els seus vins des de 1772. Un enorme brau negre representa el signe d’aquesta prestigiosa institució i gaudirem amb una degustació de 3 vins i productes regionals. Tornada a bord i dinar. Navegarem cap a Isla Mínima, una hisenda andalusa situada a la vora del Guadalquivir. La visitarem al final de la tarda, i descobrirem els seus principals edificis amb el seu preciós pati andalús. Finalment assistirem a un espectacle eqüestre a les seves arenes privades, anomenat “la Petita Mestrança”. Tornada al vaixell després de l’espectable. Sopar i allotjament. Navegació cap a Sevilla.

Dia 6
SEVILLA - GRANADA - SEVILLA

Esmorzar a bord i excursió inclosa a Granada. Arribarem a Granada en autocar. Al peu de Sierra Nevada i en la confluència de tres rius, Granada va ser la capital de l’últim regne musulmà a la península Ibèrica. La visita comença per l’ Alhambra (entrada inclosa), que significa “fortalesa vermella”, a causa del color que agafen les seves muralles al capvespre. És una de les construccions més impressionants de l’arquitectura islàmica i la ciutadella és de les més majestuoses del Mediterrani. És, juntament amb la Mesquita de Córdoba, altre dels tresors que va deixar la presència musulmana en Espanya durant l’Edat Mitjana. La visita continua pel Generalife, residència dels prínceps Nassarites i el conjunt dels seus jardins és meravellós. Els jardins del Generalife (entrada inclosa) és un dels majors símbols de la canalització de l’aigua que discorre per tots els patis i jardins. Dinar a un restaurant al centre de la ciutat i per finalitzar la visita es podrà gaudir de temps lliure al nucli antic de Granada. Tornada a bord, sopar i allotjament.

Dia 7
SEVILLA

Esmorzar a bord. Al matí, excursió inclosa al parc de les Caravel·les de Cristòfol Colom. Sortirem en autobús per realitzar la visita guiada del monestir de la Rábida, on Cristófol Colom va ser rebut pel germà Perez. Aquest monestir va ser un dels tres llocs del món on s’estudiava la navegació basada en els estels. Aquí es va aturar Cristófol Colom abans de sortir cap a América. A continuació, visitarem el parc de les caravel·les on es podrà admirar les repliques de les caravel·les de Cristófol Colom. Cristófol Colom va descobrir América al 1492 amb la Pinta i la Niña i amb la nau Santa María. Tornada a bord i dinar inclòs. A la tarda, gaudirem de temps lliure per veure Sevilla pel nostre compte o per comprar souvenirs. Nit i sopar de gala.

Dia 8
SEVILLA – AEROPORT DE SEVILLA

Esmorzar a bord. Realitzarem el desembarcament a les 09.00 h i ens traslladarem a l’aeroport.

 • Guia acompanyant inclós des de l’inici del recorregut a partir de 20 passatgers.
 • Pensió completa a bord, des del sopar del primer dia fins a l’esmorzar de l’últim.
 • Dinar en restaurants autòctons en les ciutatsde Córdoba i Sevilla
 • Begudes incloses en dinars i sopars a bord (excepte cartes especials)
 • Còctel de benvinguda
 • Excursions indicades al programa
 • Animació a bord
 • Nit de gala
 • Taxes portuàries
 • Assegurança d’assistència en viatge bàsic. Més informació a: http://www.servitravel.es/caixabank/es/savb/

No inclós

 • Trasllats aeroport – vaixell – aeroport
 • Consulteu directament amb ServiTravel les connexions des de les diferents zones d'origen, així com la contractació d'una assegurança de cancel·lació incloent per motius Covid19 per 26 €
 • Vols Barcelona – Sevilla – Barcelona
 • Suplement Individual per 720€
 • Les begudes que figuren en cartes especials i durant les excursions o trasllats.
 • Consulti suplement per categoria de cabina
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge