fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Coneix les nostres ciutats Patrimoni de la Humanitat

  935 50 05 20

Coneix les nostres ciutats Patrimoni de la Humanitat

 • 950x4540 Plaza_Mayor_de_La_Alberca_(Salamanca)
 • 950x450 Parador_de_Cuenca
 • 950x450 Detalle_Conchas
 • 950x4540 excursion-ciudad-encantada
 • 950x450 parador_de_avila_28
 • 950x4540 Laguna_de_San_Marcos._La_Alberca

Sortida: 23 d’octubre de 2022

Cuenca, Segovia, Avila, Salamanca i Valladolid.

Totes elles acullen conjunts monumentals extraordinaris i un passat que les fa úniques.

Gaudirem d’activitats de natura, como visitar el Parc Natural las Batuecas i Serra de França, amb enorme valor paisatgístic. Gaudint a cadascuna de les ciutats del millor allotjament als seus Paradors Nacionals juntament a una excel·lent gastronomia.

Porque te encantará:

 • Et sorprendràs amb les Cases Penjades de Cuenca, habitatges tradicionals, marca i senyal de la ciutat que tenen per motiu plàstic arremolinar-se sobre la roca i abocar-se en un precipici sobre el riu.
 • Et quedaràs atònit amb l’Aqüeducte de Segòvia, un pràctic camí amb l’aigua de la serra en temps dels romans, una impressionant obra d’enginyeria i una icona de dimensions globals.
 • Descobriràs Àvila, un exemple viu d’una ciutat medieval emmurallada amb tota la identitat castellana. Les seves petites dimensions i els seus aires tranquils i senyorials posen molt a prop el millor de la ciutat i del seu entorn natural
 • Respiraràs la bellesa de Salamanca, una altra de les velles ciutats universitàries amb un centre històric marcat per una impressionant plaça d’armes renaixentista.

t2_avio-bus

VOLS PREVISTOS

Origen

Destí Vol Hora Sortida Hora Arribada

Barcelona

Madrid VY1008 16:30

17:55

Valladolid Barcelona VY1585 15:10

16:30

 

HOTELS PREVISTOS

Data

Hotel

Ciutat

Primera nit

Parador de Cuenca Cuenca

Segona nit

Parador de Segovia Segovia
Tercera i quarta nit Parador de Avila

Avila

Cinquena i sisena nit Parador de Salamanca

Salamanca

 

Dia 1
BARCELONA – MADRID – CUENCA

Presentació a l'aeroport de Barcelona, assistència personalitzada i reunió de grup per a sortir en el vol direcció a Madrid. A la nostra arribada la nostra guia acompanyant ens estarà esperant per fer el trasllat inclòs fins al Parador de Cuenca. Gaudirem d'una beguda de benvinguda com a cortesia i tindrem el sopar inclòs.

Dia 2
CUENCA – SEGOVIA

Esmorzar a l'hotel. Avui visitarem el conjunt monumental de Cuenca a peu pel matí. Aquesta ciutat Patrimoni de la Humanitat de carrers empedrats i edificis centenaris també ofereix una cara moderna i aposta per l'art abstracte. Val la pena pujar les costes i carrerons que s'endinsen en aquesta ciutat -situada entre les falçs dels rius Júcar i Huécar- per deixar-se sorprendre pels seus miradors. Entre les parades imprescindibles hi ha la Plaça Major, on veuràs els arcs de l'Ajuntament i la bonica Catedral que es va començar a construir a finals del segle XII. Temps lliure per dinar. A la tarda visitarem la Ciutat Encantada: aquest espai natural situat en un canó a gairebé 1.500 metres d'altitud, es caracteritza per les seves curioses formacions rocoses esculpides durant segles per l'acció de l'aigua, el vent i el gel. Tot això ha aconseguit modelar en la pedra figures que semblen humanes, objectes, animals ... que desperten la imaginació del visitant. Finalitzada la visita, continuarem fins a Segòvia, on ens allotjarem al Parador de Segòvia i tindrem el sopar inclòs.

Dia 3
SEGOVIA – AVILA

Esmorzar a l'hotel. Començarem el dia fent la visita a Segòvia. A més d'un Aqüeducte romà, una majestuosa catedral i l'Alcázar dels reis castellans, a Segòvia podran veure unes 20 esglésies romàniques i nombrosos palaus de famílies nobles. L'Aqüeducte, amb una longitud de 728 m i una alçada de gairebé 29 m, és el punt de partida de la visita. Continuarem per la Plaça Major, on veurem la Catedral de Segòvia, que va ser acabada l'any 1577, i per l'Alcázar (entrada inclosa), la posició i forma recorda un vaixell. Al migdia ens aturarem per gaudir d'un dinar típic del famós "Garrí". Després del dinar, continuarem fins a Ávila i disposarem de temps lliure per la tarda fins l'hora del sopar inclòs al Parador. Allotjament.

Dia 4
AVILA

Esmorzar a l'hotel. Començarem el dia visitant el Palau Reial de la Granja de Sant Idelfonso. Enric IV va fer construir l'any 1450 en aquest paisatge a la serra de Guadarrama un pavelló de caça que posteriorment va ser donat pels Reis Catòlics als monjos de l'Ordre de Sant Jeroni. Durant el segle XVIII, Felip V, el primer rei espanyol de la dinastia dels Borbó, va ordenar construir el Palau Reial de Sant Ildefons. . Temps lliure per dinar. Per la tarda realitzarem la visita a la ciutat d' Àvila, la "ciutat de cants i de sants" que està molt ben conservada a l'interior de les muralles de segle XII que l'envolten. La personalitat de Santa Teresa, que va néixer a Àvila , ha marcat la ciutat. En els museus dels Convents de Sant Josep i de l'Encarnació es poden veure records de la vida de la santa i el Convent de Santa Teresa va ser construït en el lloc de la seva casa natal. Els símbol de la ciutat es la muralla (entrada inclosa) coronada de merlets amb 90 poderoses torres i 9 portes, una de les muralles ben conservades a Europa. Altres atractius són la Basílica romànica Sant Vicente i el Convent dominic de Sant Tomàs. Per la tarda passejarem fins al monument de “Cuatro Postes” , des d'on tenen una vista fantàstica sobre la ciutat d'Àvila amb la muralla. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

Dia 5
AVILA – SALAMANCA

Esmorzar a l'hotel. Després de l'esmorzar, iniciarem el nostre viatge cap a Salamanca. Parlar de cultura és parlar de Salamanca. Caminar pels carrers del seu centre històric declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO vol dir recórrer segles d'història, art i coneixement i deixar-se encantar per meravelles com la seva famosa Universitat, una de les més antigues d'Europa i que avui continua atraient milers d'estudiants. Al caure la nit, la llum de la posta de sol dona als monuments un especial color daurat gràcies a la pedra amb la qual estan construïts. La nostra visita comença en la seva famosíssima Plaça Major, el punt de trobada per excel·lència a la ciutat. Continuarem per descobrir les dues Catedrals (entrades incloses) de Salamanca. A la Porta de Rams de la Catedral Nova cal buscar la figura d'un astronauta esculpit en pedra i després pujar a les seves torres a través de la visita "Ieronimus" per obtenir unes vistes inigualables. La Universitat de Salamanca "amaga" una granota de pedra a la façana que es diu que donava sort als estudiants. Visitarem també el palau de Casa de les Petxines, l'hort de Calixto i la Casa Lis. Finalitzada la visita, gaudirem d'un meravellós dinar de Tapes en un restaurant típic. Tarda lliure per conèixer la ciutat al seu aire o per realitzar compres. Acabarem el dia dirigint-nos a Parador de Salamanca, per instal·lar-nos i delectar-nos amb un bon sopar.

Dia 6
SALAMANCA – LA ALBERCA – LAS BATUECAS - SALAMANCA

Esmorzar a l'hotel. Avui farem una excursió a la bonica població de l'Alberca, que va ser la primera població rural d'Espanya declarada Monument Històric Nacional. Un recorregut pel seu centre històric deixa al descobert el gust tradicional de les seves cases i carrers, construïdes fa segles. La plaça Major, de planta quadrada i envoltada de porxos amb columnes, continua sent el centre de la vida social de la localitat. L'edifici religiós més representatiu és l'església parroquial de l'Assumpció, construïda al segle XVIII, que conserva a l'interior un púlpit de granit de segle XVI i una esplèndida creu processional gòtica en coure daurat, a més d'una figura del “Cristo del Sudor” atribuïda a Juan de Juni. Temps lliure per dinar. A la tarda visitarem el Parc Natural Las Batuecas i Sierra de Francia en els seus voltants i farem un petit passeig per la natura. L'espai té un enorme valor paisatgístic. Es contraposen la superfície de la plana amb profunds canons llaurats pels rius. Així mateix, també compta amb un notable contrast en la vegetació que abasta des de cultius mediterranis, poc freqüents d'aquesta latitud, a altres d'influència atlàntica com boscos de reboll. Des del punt de vista de la fauna, alberga més de 200 espècies diferents de vertebrats. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

Dia 7
(GRUP ABRIL) SALAMANCA – VALLADOLID - BARCELONA

Esmorzar a l'hotel i temps lliure fins l'hora acordada quan iniciarem el trasllat a l'aeroport de Valladolid per prendre el nostre vol de tornada a Barcelona.

Dia 7
(GRUP OCTUBRE) SALAMANCA – TORDESILLAS - VALLADOLID - BARCELONA

Esmorzar a l'hotel. Després d'esmorzar, tindrem la visita inclosa a Tordesillas, amb entrada al Monestir de Santa Clara. Declarat Bé d'Interès Cultural en 1931, el monestir destaca per la seva façana al gust almohade, els banys àrabs i el retaule de campanya, del segle XV, instal·lat a l'excepcional capella dels Saldaña. Visitarem també “las Casas del Tratado”, declarades també Bé d'Interès Cultural, que són dos palaus units, i van rebre aquest nom perquè va ser allà on es va signar el Tractat de Tordesillas de 1494, pel qual Espanya i Portugal van fixar el repartiment dels territoris que s'anaven colonitzant en el Nou Món. Sense oblidar-nos de la plaça Major; un pont medieval de deu ulls i algunes restes de la muralla que envoltava tota la vila. Després de la visita, gaudirem de temps lliure fins l'hora del trasllat a l'aeroport de Valladolid, on prendrem el nostre vol de tornada a Barcelona.

 • Vol Barcelona – Madrid / Valladolid – Barcelona
 • Guia acompanyant des de l’aeroport de Madrid fins l’aeroport de Valladolid.
 • Trasllats aeroport – hotel – aeroport
 • Beguda de benvinguda tipus suc al Parador de Cuenca.
 • Allotjament en Paradores Nacionales en règim de mitja pensió (esmorzar i sopar)
 • Dinar a Segovia i Salamanca
 • Visita a Cuenca
 • Visita a la Ciudad Encantada
 • Visita a Segovia amb guia local
 • Visita a La Granja de San Ildefonso amb guia local
 • Visita a Àvila
 • Visita a Salamanca amb guia local
 • Visita a L’Alberca
 • Visita al Parc Natural de “Las Batuecas y Sierra de Francia”
 • Visita a Tordesillas i monestir de Santa Clara (només sortida de maig)
 • Entrades al Palau de la Granja de San Ildefonso
 • Entrades al Alcázar de Segovia
 • Entrades a la Muralla de Àvila
 • Entrades al Les dues catedrals de Salamanca
 • Entrades a l’Universitat de Salamanca
 • Audioguies
 • Assegurança d’assistència en viatge bàsic. Més informació a: http://www.servitravel.es/caixabank/es/savb/

No inclós

 • Consulteu directament amb ServiTravel les connexions des de les diferents zones d'origen, així com la contractació d'una assegurança de cancel·lació incloent motivació per Covid per 37€
 • Suplement individual 380€
 • Begudes no incloses en dinars/sopars
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge