fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Cantàbria, el petit paradís del nord

  935 50 05 20

Cantàbria, el petit paradís del nord

 • Cantabria Galeria
 • Cantabria Galeria (8)
 • Cantabria Galeria (5)
 • Cantabria Galeria (6)
 • Cantabria Galeria (3)
 • Cantabria Galeria (4)
 • Cantabria Galeria (7)
 • Cantabria Galeria (2)

Sortida: 27 d'agost de 2022
Deixa’t atrapar per l’encant de la paisatgística, rural i costanera Cantàbria.

Un petit paradís en el nord ens espera en aquest viatge exclusiu. Descobreix la Cantàbria infinita de la qual tots parlen i viu la naturalesa, els seus pobles costaners i la seva gent meravellosa en aquest viatge resultat d’una combinació de cultura i gastronomia.

No t’ho pots perdre!

Per que t’encantarà?

 • Gaudiràs de la tranquil·litat de viatjar en grup amb la companyia d’un guia acompanyant.
 • Descobriràs Santoña, municipi de profunda vocació marinera i conegut per l’elaboració artesana de l’anxova.
 • Coneixeràs bellíssims municipis com ara Castro Urdiales, Potes i Fuente Dé, d’una bellesa paisatgística sense igual.
 • T’allotjaràs en un hotel de primera categoria, l’Hotel Balneari de Puente Viesgo, on podràs relaxar-te després d’un dia de magnífiques visites.

t2_avio-bus

VOLS PREVISTOS DES DE BARCELONA
Des de Fins a Nº de Vol H. Sortida H. Arribada
Barcelona Santander VY1592 07:20 08:40
Santander Barcelona VY1591 17:45 19:00

 

HOTELS PREVISTOS

Dia

Hotel

Ciutat

27 d’agost al 1 de Setembre

Gran Hotel Balneario de Puente Viesgo

Puente Viesgo

 

27/08
Barcelona – Santander – Puente Viesgo

Presentació en l'aeroport de Barcelona i reunió de grup per a sortir en vol direcció Santander. Arribada a Santander, recollida d'equipatge i trobada amb el nostre guia. Trasllat a un cafè típic per a realitzar un “piscolabis” abans de començar les nostres visites. Sortida cap a Santoña, la vila marinera per excel·lència de l'orient càntabre i coneguda per l'elaboració artesana de l'anxova . Santoña és considerada també com el lloc on es va construir la caravel·la "Santa María". El port santoñés ha estat històricament un dels més destacats de Cantàbria. Visita d'una conservera per a conèixer de primera mà el procés d'elaboració i on realitzarem una degustació d'anxoves. Passarem per Laredo cap a la bella població costanera de Castro Urdiales. Castro Urdiales conserva un interessant barri antic vell, amb carrerons de gran sabor que conviden al passeig. La vila ofereix a més una edificació popular molt característica, amb balconades de fusta orientades als jardins del passeig de Amestoy. El seu patrimoni monumental està format per l'església de Santa María, -la millor obra gòtica de Cantàbria (construïda entre els segles XIII i XV)-, el castell-far que es situa al costat d'ella i el bell pont medieval i l'ermita de Santa Ana. Dinar en un restaurant de Castro Urdiales. A mitjan tarda, trasllat al nostre hotel a Puente Viesgo, sopar i allotjament.

28/08
Puente Viesgo - Picos de Europa

Esmorzar a l’hotel. Sortida al matí per a dirigir-nos a Potes i Fuente Dé. Pujada pel congost de la Hermida visitant l'església romànica de Santa Mª de Lebeña. Continuació fins a Fuente Dé i pujada en el funicular per a contemplar les meravelloses vistes dels Pics d'Europa. En el cor del Parc Nacional dels Pics d'Europa, el Telefèric de Fuente Dé salva un desnivell de 750 metres, situant al viatger en els 1.850 metres d'altitud en tan sols 3 minuts i 40 segons. Un paisatge d'immensa bellesa esglaiarà al visitant des de l'estació superior. Utilitzat sovint per muntanyencs perquè els permet la seva ascensió a Pics d'Europa amb absoluta facilitat. També és freqüentat per tota mena de viatgers que volen contemplar el fantàstic espectacle que es presenta davant ells en el mirador del Cable, des d'on es pot descobrir la magnificència del Paisatge de Pics d'Europa des del Telefèric de Fuente Dé. Dinar en "El Oso Cosgaya" amb menú de "cocido" lebaniego. A la tarda visita de Potes i Sant Toribio de Liébana on es guarda el major tros de la creu de Crist. En el camí de retorn, visita a una orujera local amb degustació. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

29/08
Puente Viesgo - Villas pasiegas

Esmorzar a l’hotel. Excursió de dia complet recorrent les "villas pasiegas". Les conques sempre verdes dels rius Pas, Pisueña (Carriedo) i Miera responen a la perfecció a l'estereotip més difós de Cantàbria: valls intricades, pasturatges que es perden després de les llomes de les muntanyes i gents de caràcter reservat. Aquestes tres valls, contigus i fins fa poc incomunicats entre si per carretera, han estat ancestralment comunicats precisament a través de les muntanyes que els divideixen, per la transhumància dels seus pobladors, els pasiegos. Les terres pasiegas estan poblades des de fa segles, i això es reflecteix en el paisatge. Les cabanyes pasiegas es troben disseminades per tot el paisatge de pastures escarpades. Les Tres Villas Pasiegas: Sant Pere del Romeral, Vega de Pas i Sant Roque de Riomiera són el millor exemple d'aquesta manera de vida que les seves gents han sabut transmetre de generació en generació. Un dels pobles més bonics és Liérganes. Els cuidadíssims prats, encara que creats per la mà de l'home al llarg dels segles, són un atribut més d'un ecosistema en el qual la naturalesa i les maneres de vida tradicionals estan molt integrats. La vall del Miera, amb estretes goles excavades en la roca pel riu, és el més tancat de la regió, i en el seu encapçalament es troba un circ glacial. El bosc autòcton - avellaner, freixes, castanyers, roures - es troba bastant reduït en favor dels prats. Visita al Centre d'Interpretació Casa del Pasiego on coneixerem la cultura pasiega i el Museu de les Mestresses de Cria Pasiegas a Vega de Pas. Visites a fàbriques de formatges , sobaos i quesadas. Dinar en el restaurant Les Piscines en Villacarriedo. Retorn a l'hotel. Passeig per Puente Viesgo. Sopar i allotjament.

30/08
Puente Viesgo - Comillas - Santillana del Mar - Altamira

Esmorzar a l'hotel. Sortida i recorregut fins a Comillas. Passarem per Puente San Miguel, Novales i Cobréces fins a arribar a Comillas. Allà visitarem el Palau de Sobrellano i capella al costat de l'original Capritx de Gaudí. Sortida cap a Santillana del Mar. Dinar en el Restaurant PasaJe de los Nobles. Santillana del Mar en sense cap dubte una de les localitats de major valor històric-artístic d'Espanya, fins al punt que tot en ella és monument. Coneguda com "la vila de les tres mentides", perquè ni és "santa", ni "plana", ni té "mar", Santillana del Mar és la capital d'un municipi de 4.000 habitants dedicats en la seva majoria a l'activitat agropecuària i, sobretot, al turisme. Parlar de Santillana del Mar és fer-lo també de la Cova de Altamira. Qualificada com la "capella sixtina" de l'art rupestre, aquesta cova conté probablement les pintures prehistòriques més famoses del món. El descobriment de la cova de Altamira, a la fi del segle XIX, va provocar una fona polèmica i posterior commoció entre la comunitat científica de l'època, poc inclinada al principi a admetre l'antiguitat real de les seves pintures (14.000 anys). La cova va ser trobada per casualitat en 1.868 per Modesto Cubillas, a través de qui va arribar al coneixement del seu primer gran impulsor: Marcelino Sanz de Sautuola. La part més famosa de la cova, coneguda com la "sala dels polícromos", no va ser descoberta no obstant això fins a 1.879, en el transcurs d'una visita en la qual Sanz de Sautuola anava acompanyat per la seva filla María. Recorregut a peu pel centre històric de Santillana del Mar, considerada la vila més bonica de Cantàbria. Visita de la Neocueva de Altamira. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

31/08
Puente Viesgo - Soplao - San Vicente de la Barquera - Bárcena Mayor

Esmorzar a l’hotel. Visita de la Cova del Soplao, en les entranyes de Cantàbria. Una cavitat única en el món, formacions excèntriques que sembla impossible que hagi creat la pròpia naturalesa. Podem dir que La Cova El Soplao, descoberta a principis del segle XX arran de l'explotació de les mines càntabres, està íntimament lligada a l'activitat minera que es desenvoluparia en la Serra de Arnero, orientant-se a l'extracció de zinc i plom. És considerada una de les grans meravelles geològiques, atresorant un impressionant paradís per a l'espeleologia per la quantitat i qualitat de les formacions que alberga en les seves gairebé 20 quilòmetres de longitud. Després ens dirigirem a San Vicente de la Barquera i, després de la seva visita, continuarem per la costa a través del Parc Natural de Oyambre i la Costa Quebrada. Dinar en el Restaurant Casa Cofiño, al poble de Caviedes. A la tarda visita del poble rural de Bárcena Major. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

01/09
Puente Viesgo - Santander - Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Al finalitzar, trasllat a Santander. Inici de la visita de la ciutat de Santander. Santander és una ciutat per a sentir-se a casa, relaxar-se i gaudir descobrint tot el seu atractiu, la seva bellesa natural, la seva extraordinària gastronomia, la qualitat humana dels santanderinos, la seva vibrant vida cultural i la seva abundant oferta d'oci. El visitant troba a Santander moltes ciutats en una: l'antiga i la moderna, la tradicional i la cosmopolita. Recorregut pel centre històric i tour pel sardinero amb visita al Centre Botin. Visita al Palau de la Magdalena i la seva península. Dinar en el restaurant Posada del Mar, en el Puerto Chico. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport de Santander per a sortir en el nostre vol amb destinació Barcelona.

 • Bitllet aeri
 • Allotjament als hotels previstos amb l'esmorzar inclòs.
 • Autocar modern privat amb tota la seguretat i normes higièniques a disposició del grup durant tota la ruta.
 • Guia acompanyant de parla espanyola durant tot el circuit per un mínim de 10 persones
 • Pensió completa segons s'especifica a l'itinerari
 • Visites i entrades segons s'especifica a l'itinerari.
 • Obsequi de viatge
 • Assegurança d'assistencia en viatge bàsica
 • Assegurança de cancel·lació i covid19 (consultar pòlissa)

No inclou

 • Suplement individual : 275 €
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior
 • PROPINES als guies i conductors locals.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge