fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Azores, entre la calor de la terra i la serenitat del mar

  93 548 05 00

Azores, entre la calor de la terra i la serenitat del mar

 • Azores 950x450 6
 • Azores 950x450 2
 • Azores 950x450 1
 • Azores 950x450 3
 • Azores 950x450 4
 • Azores 950x450 7
 • Azores 950x450 5

Sortides: 29 de març i 05 d’abril de 2021

A mig camí entre Europa i Amèrica emergeix en ple Atlàntic aquest arxipèlag macaronèsic format per 9 illes pertanyents a Portugal. Són illes petites, de relleus suaus sempre verds, on la naturalesa ha volgut dotar a cadascuna d'elles d'un segell propi.

Totes comparteixen com a denominador comú un paisatge volcànic poderós. No en va, formen en conjunt el “Geoparque Azores”. Les Azores tenen aquesta atmosfera especial de les ínsules, aquest atractiu que fa irresistible a les terres volcàniques, aquesta dualitat entre la calor de la Terra i la serenitat de la mar que et fa qüestionar tot i entendre-ho alhora.

SegurVehiclesGuies

Perquè t’encantarà:

 • Gaudiràs d’una ruta amb cotxe, en un itinerari personalitzat per les illes de São Miguel i Flores, amb passejos de senderisme fàcils i aptes per a totes les condicions físiques.
 • Ens acompanyarà un guia biòleg durant tot el viatge i viatjarem en grup reduït de 6 a 9 places.
 • Descobriràs un verger de camps color maragda, banyat per l’Atlàntic i beneït per una calma que sembla d’un altre món.
 • Gaudiràs de les vistes en São Miguel, l’illa principal de l’arxipèlag portuguès. Protagonitza una estampa tan perfecta que fins els més escèptics començaran a creure en l’existència d’alguna mena de divinitat.
 • T’endinsaràs en una naturalesa exuberant, impressionants penya-segats i platges de sorra negra, el contrast de la calor de les aigües termals amb la frescor de l’oceà i coquetes ciutats tallades en basalt com Ponta Delgada.

t2_avio-bus

Dia 1
CIUTAT D'ORIGEN – SÃO MIGUEL

Arribada a l'aeroport de São Miguel. procedent des de la teva ciutat d'origen, i trobada amb el guia a l'hora indicada per a traslladar-nos a l'hotel seleccionat i efectuar el check in. Disposarem de temps per a descobrir i passejar per aquesta meravellosa illa. São Miguel, l'illa més gran, està recoberta de frondosos boscos subtropicals de tal forma que li ha fet guanyar-se el sobrenom d’ Ilha Verde, a més, compta amb dos llacs preciosos i aigües termals a la Vall de Furnas. Descobriràs impressionants costes amb penya-segats i platges de sorra negra, el contrast de la calor de les aigües termals amb la frescor de l'oceà i coquetes ciutats tallades en basalt com Ponta Delgada, la capital de l'arxipèlag. Retorn a l'hotel i allotjament.

Dia 2
SÃO MIGUEL - LAGOA DAS FURNAS

Esmorzar a l'hotel. Al matí sortirem per a efectuar una observació de cetacis. Després de gaudir del meravellós albirament de balenes efectuarem un recorregut per Lagoa das Furnas amb visita a zona fumaroles. A l'hora de dinar tindrem l'oportunitat de provar el típic “cocido” das Furnas i relaxar-nos en els gorgs termals. Acomiadarem la tarda gaudint de les vistes que ens regala el Mirador de Pico de Ferro, on podrem gaudir d'una vista única del grup central de l'arxipèlag. Retorn a l'hotel i allotjament.

Dia 3
SÃO MIGUEL - RESERVA NATURAL LAGOA DO FOGO

Esmorzar a l'hotel. Després d'aquest, ens disposarem a efectuar un recorregut pels principals miradors i cràters del Paisatge Protegit das Sete Cidades, on la bellesa natural d'aquesta ínsula aconsegueix el seu cim. La ruta per carretera fins al Mirador de vista do Rei, on els senyals que adverteixen que “les vaques també manen aquí” són freqüents, ens regalarà uns paisatges de postal. A la tarda continuarem gaudint amb noves panoràmiques com la Reserva Natural de Lagoa do Fogo, on en finalitzar el dia ens recrearem amb el relax que ofereixen els gorgs termals naturals. Retorn a l'hotel i allotjament.

Dia 4
SÃO MIGUEL – ISLA DE FLORES

Esmorzar a l'hotel. Al matí ens dirigirem a l'aeroport per a prendre un vol intern que ens portarà a l' Illa de Flores. Aquesta illa és d'origen volcànic, i presenta un territori muntanyenc solcat per valls profundes. El seu pic més alt aconsegueix els 914 metres, anomenat el Morro Alto. Els breus fluxos d'aigua formen nombroses cascades, i les seves costes es caracteritzen per alts penya-segats. Visitar Flores significa entrar en un món tranquil i pacífic, allunyat anys llum del caos de les ciutats i de la vida frenètica, fet de passejos, naturalesa i paisatges impressionants. Allotjament.

Dia 5
ILLA DE FLORES – LAGOA NEGRA & COMPRIDA – LAGOA RASA

Esmorzar a l'hotel. Al matí ens disposarem a efectuar un recorregut pels principals paisatges protegits de l'illa: Lagoa Negra & Comprida i Lagoa Rasa & Funda, fent una ruta de senderisme senzilla per aquests magnífics espais naturals. Hi ha illes que simplement amb el seu paisatge ja són un plaer visual. L'Illa de Flores amb els seus llacs, boscos de laurisilva, piscines naturals, cascades, miradors, platges i mosaics de tonalitats verdes és una d'elles. Reserva de la Biosfera des de 2009 tota l'illa compon un hàbitat sorprenent. En la zona central de Flores els antics cràters volcànics són llacs (lagoas) amb colors que s'atenuen amb el benvolgut sol. En la costa coves, illes foradades i penya-segats. A la tarda tornarem al nostre hotel. Allotjament.

Dia 6
ILLA DE FLORES – POZO DA RIBEIRA – POZO DO BACALHAU

Esmorzar a l'hotel. Sortirem per a dedicar el dia a conèixer les cascades més espectaculars de l'Illa: Pozo da Ribeira i Pozo do Bacalhau. Aquesta illa és un prodigi si parlem de cascades, existeixen desenes. El passeig pel bosc ens condueix a un lloc màgic, un pou on convergeixen múltiples cascades. A l'hora de l'esmorzar ens dirigirem a Faja Grande que, malgrat ser un poble, és un dels nuclis més animats de Flores, tindrem tota la tarda per a gaudir del lloc i de la seva platja. Retorn a l'hotel i allotjament.

Dia 7
ILLA DE FLORES – SÃO MIGUEL – CIUTAT D'ORIGEN

Esmorzar a l'hotel. Al matí ens dirigirem a l'aeroport per a prendre el vol a São Miguel i posterior enllaç per a tornar a la nostra ciutat d'origen via Lisboa o Porto.

 • Trasllats segons programa en vehicles de 6-9 places.
 • Guia bioleg acompanyant durant tot el recorregut.
 • 6 nits d’allotjament en hotels 4* (3 nits a Sao Miguel i 3 nits a Flores)
 • Règim d’allotjament i esmorzar
 • Sortida amb barca per a un albirament de cetacis i fauna marina
 • Recorregut per Lagoa das Furnas amb visita a zona fumaroles i al mirador de Pico de Ferro
 • Recorregut per la Reserva natural da Lagoa do Fogo
 • Bany en aigües termals naturals
 • Recorregut per Lagoa Negra & Comprida, Lagoa Rasa & Funda
 • Visita a les cascades Pozo da Ribeira i Pozo do Bacalhau
 • Relax a la platja Faja Grande
 • Assegurança d’assistència en viatge bàsic. Més informació a: http://www.servitravel.es/caixabank/es/savb/

No inclós

 • Consulti directament amb ServiTravel en cas de necessitar transport regular des de les seves ciutats d’origen.
 • Vols internacionals a Sao Miguel
 • Vols interns (desde 170€)
 • Contratación de un seguro de cancelación por 36 €.
 • Suplemento Individual 340 €

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge