ServiTravel – CaixaBank

Transcantàbric Clàssic

  900 89 77 77

Transcantàbric Clàssic

 • TR Classic 950 x 450 4
 • TR Classic 950 x 450 3
 • TR Classic 950 x 450
 • TR Classic 950 x 450 5
 • TR Classic 950x450

Sortides: 23 i 30 de setembre i 21 d'octubre

Viure el Transcantàbric Clàssic: redescobreixi el plaer del viatge

Un tren de luxe que serpenteja entre muntanyes i costes pel nord d'Espanya.

Viatge en grup especial amb guia acompanyant amb totes les visites i entrades incloses.

8 dies / 7 nits

Descobreixi Galícia, Astúries, Cantàbria, País Basc i Castella i Lleó. Cultura, paisatge i una especial cura en la gastronomia, tant als restaurants del recorregut com en els menjars que se serveixen a bord.

 

DIA 1 / Lleó - Cistierna
Punt de trobada a Lleó. Recepció dels viatgers i visita del centre històric d'aquesta ciutat, on resideixen Alguns dels Monuments més valuosos d’Espanya: la Catedral gòtica, frescos romànics de la Col·legiata de Sant Isidor i la Impressionant façana plateresca de l'Hospital de Sant Marc. Després de dinar, El nostre autobús de luxe ens acostarà a Sant Feliz, on ens espera El Transcantábrico. En arribar, la tripulació ens oferirà una copa de benvinguda, Mentre el tren es desplaçar ta Cistierna, on soparem i passarem la nit a bord.
DIA 2 / Cistierna – Guardo - Villasana de Mena
Com cada dia, iniciarem la jornada amb un deliciós bufet d'esmorzar i a la carta. Viatjarem amb El Transcantábrico fins l'estació de Guardo, per des d'aquí, ja amb autobús, acostar-nos a la Vila romana de La Olmeda, a Saldaña, i la seva magnífica col·lecció de mosaics. També visitarem un dels millors conjunts d'art romànic d'Europa, situat als pobles de Palència de Carrión de los Condes, Villalcázar de Sirga i Frómista. De retorn al tren, viatjarem a través dels impressionants paisatges de la Vall de Mena fins Villasana, on soparem i farem nit.
DIA 3 / Villasana de Mena - Bilbao - Santander
Rumb a Bilbao, ciutat plena de dinamisme que ha sabut reinventar-se després el declivi de la seva tradicional indústria pesada. Visita d'aquesta ciutat. En els mesos de juliol i agost s’inclou l'entrada al conegut Museu Guggenheim (resta de mesos tancat en dilluns), símbol d'aquest nou Bilbao. De retorn al tren, i Mentre gaudim de l'esmorzar, ens dirigirem a Santander, l'elegant capital càntabra, on farem un recorregut panoràmic i disposarem de temps lliure. Finalitzat el sopar, Aquells que ho desitja podran visitar El Gran Casino de Santander amb entrada inclosa. Nit a Santander.
DIA 4 / Santander - Cabezón de la Sal - Santillana del Mar - Arriondas
Viatjant a El Transcantábrico, començarem el dia a Cabezón de la Sal, on ens espera El nostre autobús per visitar la vila de Santillana del Mar, amb el seu casc històric medieval magníficament conservat i la Neocueva d'Altamira, museu i fidedigna reproducció del màxim exponent de l'art rupestre del Paleolític Superior. Després de dinar, ens endinsarem en terres asturianes amb la visita de Ribadesella i el seu deliciós passeig marítim. Sopar i nit a Arriondas.
DIA 5 / Arriondas - Oviedo - Candás
En aquesta jornada ens aproparem al cor del Principat d'Astúries. Visitarem el magnífic Parc Nacional dels Pics d'Europa, ascendint el Llac Enol, i posteriorment ens dirigirem al Santuari de Covadonga, lloc sagrat ple de tradició i llegenda. Tornarem al tren per dinar a bord i viatjar fins Oviedo, capital del Principat d'Astúries i exponent del preromànic asturià amb joies com San Julián de los Prados. Visita de la ciutat i temps lliure, abans de continuar viatge Mentre sopem a bord. Nit a Candás.
DIA 6 / Candás - Avilés - Gijón - Luarca
Iniciem el dia anant a Avilés, vila mil·lenària que ha conservat el seu valuós casc històric, i Gijón, una urbs tan oberta al mar Cantàbric com plena d'esdeveniments culturals. Després de visitar Les dues localitats, tornarem a El Transcantábrico, per continuar viatge cap a Luarca, la Vila Blanca de la Costa Verda. Visita d'aquesta encantadora localitat, on soparem i passarem la nit.
DIA 7 / Luarca - Ribadeo - Viveiro
Endinsant-nos en terres gallegues, visitarem Ribadeo, històrica vila limítrof amb el Principat d'Astúries. Des d'aquí, en el nostre autobús, recorrerem la costa de Lugo fins la de les Catedrals, una de les més espectaculars del món. A continuació, farem una visita panoràmica de Ribadeo i disposarem de temps lliure. De retorn al tren, i mentre esmorzem, arribarem a Viveiro. Visita guiada d'aquesta bella localitat i temps lliure. Sopar i nit a Viveiro.
DIA 8 / Viveiro - Santiago de Compostel·la
Gaudint del nostre últim esmorzar a bord, arribarem a Ferrol, on l'autobús del Transcantábrico ens espera per apropar-nos còmodament a Santiago de Compostel·la. Visita del centre històric d'aquesta ciutat, meta de pelegrins des de fa mil anys, que atresora innombrables joies artístiques. Fi de viatge després de la visita.
NOTES
Consulti conexions des de les diferents zones d’origen
 • Allotjament en compartiment SUITE STANDÀRD.
 • Tots els esmorzars, amb plats a la carta i productes en bufet.
 • Tots els sopars i dinars, de la més selecta gastronomia, a bord del tren o en restaurants de primera categoria (inclòs vi, aigua, refrescos i cafè).
 • Copa i aperitiu de benvinguda.
 • Sopar - festa de gala fi de viatge.
 • Detall (necesser amb estris de tocador i sabatilles).
 • Aigua mineral disponible al minibar de la suite, sense cost.
 • Activitats a bord: música i actuacions en directe, festes al cotxe pub, cocteleria, show cooking, ball, etc.
 • Entrades a museus, monuments i espectacles.
 • Excursions i visites programades.
 • Autocar de luxe que acompanya al tren en tot el recorregut.
 • Dos trasllats amb un 50% de descompte en trens de Renfe: un com acostament fins al punt d'inici de l'itinerari turístic i un altre de tornada des del punt final del viatge turístic.
 • Taxes i serveis.
 • Premsa diària i revistes.
 • Servei de seguretat.
 • Guia acompanyant multilingüe durant tot el recorregut.

[ca:]Serveis no inclosos[es:]Servicios no incluidos

 • Equipatge porta a porta
 • Servei de bugaderia.
 • Servei de bar.
 • Tot allò no especificat en l'apartat anterior.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge