ServiTravel – CaixaBank

Sicília inèdita

  900 89 77 77

Sicília inèdita

 • sicilia 950x450 1
 • sicilia 950x450 5
 • sicilia 950x450 4
 • sicilia 950x450 7
 • sicilia 950x450 2
 • sicilia 950x450 3
 • sicilia 950x450 6

Sortida: 5 d'octubre
ÚLTIMES PLACES
Selecció PREMIUM

Viatgi a través d’espectaculars paratges a l’essència de la Història de l’Art a través d’un itinerari exclusiu i inèdit

Viatge en grup especial, vol inclòs, guia acompanyant i pensió completa.

Recorri Sicília de manera exclusiva gaudint de la oportunitat única que li brinda aquest itinerari. Senti el perfecte equilibri entre naturalesa i arquitectura en la bella illa de Mothia i admiri el triangle del barroc sicilià descobrint la Val de Noto. Visiti la ciutat de Palerm fins trobar-se amb les fascinants empremtes de l’antiga Grècia a Siracusa i Agrigento.

Per què li encantarà?

 • Descobreixi la major illa italiana del Mediterrani, font de cultures i contrastos.
 • Gaudeixi d’una singular gastronomia, fusió dels seus avantpassats.
 • Deixi’s captivar per la seva naturalesa superlativa en forma de paisatges volcànics i enlluernadora costa.
 • Meravelli’s davant l’herència, cultural, artística i lingüística d’una de les joies del sud d’Itàlia.
Dia 1 / PALERMO
Arribada a Palerm, fascinant capital siciliana i una de les més riques en història i art de Itàlia. Recorrerem panoràmicament el seu esplèndid centre històric que ens conduirà per racons replets de bells palaus normands, estrets carrerons i boniques places. Dinar. A la tarda, visita panoràmica de Palerm. Acomodació a l'hotel previst i sopar.
Dia 2 / MOTHIA / MARSALA
Esmorzar. Sortida cap a la illa de Mothia, un entorn inoblidable i visita inèdita en la nostra ruta. En aquesta illa gaudirem de la contemplació del seu lloc arqueològic, una de les ciutats fenícies millor conservades de la civilització Púnica, i de la visita al Museu Whitaker que ens submergirà en un apassionant retorn a l’època pre-romana. Continuarem el nostre recorregut amb una experiència gastronòmica de degustació i light lunch en un celler de vins. A la tarda, gaudirem de temps lliure per a passejar pel centre històric de Marsala. Tornada a l'hotel, sopar i allotjament.
Dia 3 / MAZARA / AGRIGENTO
Esmorzar a l'hotel. Visita de Mazara del Vallo que com un balcó al mediterrani ens convidarà a passejar pel seu emblemàtic barri mariner i el seu únic museu. Dinar. Continuarem la ruta dirigint-nos a Agrigento, “la ciutat més bella dels mortals”, on realitzarem una visita guiada de la Val del Temple per admirar els seus magnífics temples dòrics que avui en dia encara s’erigeixen en la vall. Avançant en el nostre recorregut per un dels conjunts grecs millor conservats del món, la Val del Temple ens fascinarà a través de la seva elegant arquitectura dòrica. Acomodació a l'hotel, sopar i allotjament.
Dia 4 / PIAZZA ARMERINA / CALTAGIRONE / DONNAFUGATA
Esmorzar a l'hotel i visita de Piazza Armerina, bella ciutat al cor de Sicília que ens sorprendrà amb la seva esplèndida Villa Romana. És a Piazza Armerina on gaudirem de la divertida i exclusiva experiència culinaria de realitzar un curs de "Cucina Siciliana" en un entorn tradicional sicilià i amb la posterior degustació dels esplèndids plats. A continuació visitarem el Castello di Donnafugata. Acomodació a l'hotel, sopar i allotjament.
Dia 5 / SIRACUSA / NOTO
Esmorzar a l'hotel. Al matí, visitarem la zona arqueològica de Siracusa en la que ens sorprendran el seu Teatre Grec, l’Amfiteatre Romà i la Orella de Dionisos. Seguidament ens embarcarem en un circuit amb vaixell de l'illa d'Ortigia amb schiticchio. Dinar a bord. A la tarda, temps lliure per gaudir de la sorprenent Siracusa. Continuació cap a Noto. Retorn a l'hotel i sopar.
Dia 6 / RAGUSA / MODICA / SCICLI
Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Ragusa, ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i que representa la culminació del període barroc florent a Europa. Gaudirem d’una interessant visita del seu centre històric i de la Chiesa de San Giorgio. Continuació cap a Modica i visita dels més importants edificis barrocs del nucli antic. Experiència de sabors a través de la degustació del famós cioccolato di Modica. Dinar i continuació cap a Scicli on es farà un passeig per la via Mormino Penna, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i on viu el Comissari Montalbano de la homònima pel·lícula. Retorn a l'hotel i sopar.
Dia 7 / ETNA / TAORMINA
Esmorzar a l'hotel. Al setè dia ens dirigirem cap al volcà Etna, el més alt encara actiu d'Europa. i arribarem amb autobús fins al Refugi Sapienza a 1.800 metres d'altitud. Gaudirem de la oportunitat única de contemplar l’entorn que ha creat el volcà durant segles on naturalesa, història i cultura es fusionen en un paratge únic al món. Dinar. A la tarda, visita de Taormina, magnífica ciutat situada en les vessants del Mont Tauro. Descobrirem el seu centre històric replet de romàntics carrerons i visitarem el teatre grec, des d’on contemplarem belles vistes de l’Etna i el Mar Jònic. Temps lliure per a realitzar les darreres compres. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.
Dia 8 / CATÀNIA
Esmorzar a l'hotel. Per finalitzar la nostra ruta exclusiva, realitzarem una visita panoràmica de la meravellosa ciutat barroca de Catània. Al llarg de la història, Catània ha estat ciutat grega, romana, bizantina, àrab, normanda, borbònica, sueva, angevina, aragonesa, espanyola i italiana. Acabarem la nostra experiència descobrint l’essència de totes les civilitzacions que han deixat una empremta profunda a Sicília. Trasllat a l'aeroport i retorn a la ciutat d'origen.
Notes
Consulti connexions des de les diferents zones d’origen.
 • Vols Barcelona-Palerm, Catània-Barcelona
 • Trasllat d'entrada i de sortida
 • Guia acompanyant de parla hispana al llarg de tot el recorregut
 • Acomodació en hotels de 4 estrelles
 • Pensió completa amb begudes incloses durant tot el circuit des del sopar del primer dia fins l'esmorzar de l’últim
 • Còctel de benvinguda
 • Transport en autocar amb aire condicionat
 • Utilització de dispositius àudioreceptors durant tot el circuit
 • Guies locals de parla hispana a Agrigent, Mothia, Ragusa, Modica i Siracusa
 • Experiència gastronòmica amb una classe de Cucina Italiana
 • Experiència gastrònomica en un celler amb degustació de vins
 • Degustació de xocolates tradicionals de la regió
 • Entrades i propines

No inclós

 • Eventuals impostos locals i taxes d'estada
 • Tot allò no especificat en l'apartat anterior.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge