ServiTravel – CaixaBank

“Pueblos Blancos”

  900 89 77 77

“Pueblos Blancos”

 • pueblos_blancos_950x450 1
 • pueblos_blancos_950x450 3
 • pueblos_blancos_950x450 2
 • pueblos_blancos_950x450 4
 • cadiz_950x450 1
 • cadiz_950x450 2

Sortida: 24 d’octubre de 2017
SORTIDA COMPLETA
Descobreixi a cada pas l’encant dels seus singulars racons

Grup exclusiu, pensió completa i guia acompanyant des de l’origen, aproximació en tren inclosa

Per què li encantarà?

 • Recorri els “Pueblos Blancos” en una ruta plena de sabor, verd i emoció, descobrint l’herència d’un territori singular i ple d’encant.
 • Gaudeixi del contacte amb la naturalesa en un paratge únic declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO on grutes i canyons sorprenents el meravellaran.
 • Senti el plaer de viure la perfecta combinació de la tradició cultural amb la gastronomia exquisida de les terres del sud.
 • Aprofiti la oportunitat de realitzar aquest apassionant itinerari on cultura, història i tradicions el convidaran a descobrir la bellesa d’Andalusia.
Dia 1 / BARCELONA – SEVILLA – CADIS (Costa)
14h02 Arribarem a l'Estació de tren de Stª Justa de Sevilla. Assistència i trasllat amb autocar al centre de la ciutat.

14h30 Dinar en un restaurant.

16h00 Després de dinar, farem una interessant visita panoràmica amb guia local de la Sevilla del -29. Contemplarem el bell Parc de Maria Luisa, la bella Plaça d'Amèrica, vorejada pels seus meravellosos Pavellons: Mudèjar, Palau Reial i Museu Arqueològic, continuant fins a la Plaça d'Espanya, emblemàtica representació de l'Exposició Iberoamericana de l'29.

Continuarem el nostre recorregut cap a la Glorieta del Cid, Fàbrica de tabacs avui convertida en Universitat. Admirarem al Casino de l'Exposició, el Teatre Lope de Vega i el Palau de San Telmo, acabant als peus de la Torre del Oro, darrera gran obra musulmana a la ciutat, construïda cap a l'any 1220.

17h00 Sortirem cap a la província de Cadis per allotjar-nos en el nostre hotel de platja a la zona de Port de Stª Maria a Sanlúcar de Barrameda. Sopar i allotjament.

Dia / PUEBLOS BLANCOS (Serra Grazalema – Arcos)

09h00 Esmorzar a l'hotel i sortida en autocar per efectuar una excursió pels pobles blancs gaditans a la serra de Grazalema, declarada Parc Nacional i Reserva de la Biosfera. En la Serra, destaquen la seva àmplia fauna amb espècies com àguiles, voltors, aufranys i cabres salvatges, sent especialment famosa pels seus pinsapos, espècie única a Espanya.

Aquí tindrem l'oportunitat de visitar Zahara de la Serra, a l'entrada nord del Parc Natural de Grazalema, el lloc més plujós de la Península i declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO a causa del seu excepcional valor ecològic.

Destaca el seu embassament en el qual remansan les aigües del riu Guadalete. Ben a prop es troba la zona coneguda com "Gola Verda", un enclavament d'espectaculars paisatges dominats per la verticalitat de la roca.

Continuarem el nostre recorregut per arribar a Ubrique, poble serrà situat en una foia i famós per la seva artesania en pell on gaudirem de temps lliure per recórrer el bell paisatge urbà de la ciutat amb les seves cases incrustades a la roca i els seus bells articles de pell.

Seguidament, arribarem a El Bosque, poble que ens meravellarà a través de la seva encisador paisatge. Dinar.

A la tarda, sortirem cap a Arcos de la Frontera. Nomenat Patrimoni de la Humanitat, està enclavat sobre roques tallades per la qual cosa ofereix un paisatge d'indescriptible bellesa natural. Carrers estrets i costeruts, blanques façanes, cases palau i reixes florides conformen l'entorn d'aquesta monumental localitat, on podrem admirar l'església de Santa Maria i la muralla emmerletada. 19h00 Retorn amb autocar a l'hotel. Sopar i allotjament.

Dia 3 / JEREZ DE LA FRONTERA / CADIS
09h00 Esmorzar a l'hotel.

10h15 Arribada a la Universal ciutat de Jerez.

Pocs llocs a Espanya gaudeixen d'un reconeixement internacional com el que gaudeix Jerez. Gràcies al seu vi el "xerès" o "sherry", el nom d'aquesta ciutat andalusa fa molt temps que va traspassar fronteres per transcendir a tothom fins arribar a universalitzar-.

Però Jerez no és només el seu vi. Jerez és molt més; és el cavall, el flamenc, el bou, l'esport, els grans esdeveniments, el circuit de velocitat ... és també la seva història amb el seu llegat monumental i lloc d'arrelades tradicions.

Arribarem a la Reial Escola de l'Art Eqüestre on visitarem, en primer lloc, el Museu del Enganxall que constitueix una font essencial per al coneixement i comprensió de l'art de l'equitació i l'enganxament. Amb la seva visita es pretén il·lustrar el desenvolupament de l'art mil·lenari de l'equitació des dels seus orígens a l'actualitat, on poden admirar-se carruatges, guarniments i indumentària eqüestre de forma conjunta.

12h00 Assistirem a l'espectacle "Com ballen els Cavalls Andalusos", un autèntic ballet eqüestre amb música netament espanyola i vestuari a la manera del s. XVIII.

14h00 Finalitzat l'espectacle ens traslladarem fins a les Bodegues de González Byass. La visita guiada d'aquestes famoses Cellers construïdes en la primera meitat del s. XIX ens convidaran a fer una passejada pel temps gaudint de les seves instal·lacions. Rebran una interessant explicació de la manera i tipus de vins que allà es produeixen continuant amb una degustació dels mateixos.

15h30 Dinar a les mateixes Cellers.

17h30 A la tarda, continuarem cap a Cadis on realitzarem una visita panoràmica de la ciutat trimilenaria. Vorejarem la muralla i podrem contemplar el Camp del Sud, el Teatre Romà i la Catedral, construïda en estil barroc al segle XVIII i amb escultures de la Rotllana, Martínez Montañés i Arce. La visita també ens portarà a conèixer la platja de la Caleta, el Castell de Santa Catalina, el Parc Genovés, Alameda Apodaca i la plaça Espanya. Seguidament, gaudirem d'un passeig a peu que iniciarem al meravellós Monument de les Corts i que seguirà per la Plaça de Mina, la plaça de Sant Antoni, l'Oratori de Sant Felip Neri, la plaça de les Flors, el Barri del Pópulo i la Plaça Sant Joan de Déu.

19h00 Retorn al nostre hotel, sopar i allotjament.

Dia 4 / COSTA DE CADIS – RONDA – COSTA DE CADIS
09h00 Esmorzar a l'hotel i sortida en autocar cap a la muntanya de Ronda. Visitarem aquesta singular i encantadora ciutat amb guia local.

10h30 Arribada a Ronda, construïda a banda i banda d'un impressionant Tajo de 120 mts. de profunditat i declarada Monument Nacional, una de les ciutats més antigues d'Espanya.

Farem una visita guiada de la ciutat que ens portarà a emprendre un recorregut entre carrerons recargolades i cases, que sota severes façanes, deixen entreveure florits patis. Visitarem la Col·legiata de Sta. Mª la Major, La Casa de Bosco, la plaça de bous del s.XVII, on van néixer les primeres regles del toreig, i el Pont Nou del s.XVII.

14h00 Dinar en un restaurant i gaudirem de temps lliure fins a l'hora de tornar al nostre hotel.

Sopar i allotjament

Dia 5 / COSTA DE CADIS – SANLUCAR DE BARRAMEDA – COSTA DE CADIS
Esmorzar a l'hotel.

Durant el sisè dia ens relaxarem a través d'un emblemàtic recorregut fluvial que ens portarà a navegar per la desembocadura del riu Guadalquivir amb una visita a l'interior del Parc Nacional de Doñana.

08h30 Sortida de l'hotel a la localitat costanera de Sanlúcar de Barrameda, assentada en el marge esquerre del riu Guadalquivir i enfront del Parc Nacional de Doñana. Aquesta localitat coneguda per la seva gastronomia, principalment la camamilla i els llagostins i també per les seves carreres de cavalls a la platja a l'època estival, declarades d'Interès Turístic Nacional, ens sorprendrà amb la seva bellesa.

10h00 Inici de la visita a la Platja de Baix de Guia. Embarcarem al Vaixell Reial Fernando per recórrer l'últim ecosistema de Doñana i al que li deu la seva existència: El riu Guadalquivir.

Durant aquesta travessia d'uns 2h30 minuts de durada, coneixerem més sobre el riu, les seves ribes, els seus orígens, la seva fauna ... fins a tornar novament al punt de partida a Sanlúcar de Barrameda.

Continuarem el nostre dia en el Poblat de "la Planxa", un antic assentament de barraques, on vivien els antics pobladors del Parc. Farem un breu recorregut a peu, on ens endinsarem a conèixer la forma de vida d'aquestes persones i els aprofitaments tradicionals que feien de l'entorn. A continuació, embarcarem de nou, al Vaixell Reial Fernando per recórrer l'últim ecosistema, Les Salines del Parc Natural de Doñana, fins arriba novament a Sanlúcar.

12h45 Desembarcament. Ens traslladem a un restaurant per dinar, la tarda trasllat al nostre hotel. Resta del dia lliure.

Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 6 / COSTA DE CADIS – SEVILLA – BARCELONA
Esmorzar a l'hotel.

09h00 Sortirem en autocar cap a Sevilla.

10h30 Arribada a Sevilla i trobada amb el nostre guia local que ens portarà a fer una meravellosa Visita Monumental de la ciutat.

Tindrem l'oportunitat de veure els Reales Alcázares, avui convertit en la residència Real més antiga del món, sent la residència dels Reis d'Espanya en les seves visites a Sevilla i que va ser construït l'any 884 com a defensa de la ciutat. Després de la Reconquesta i durant el regnat d'Alfons X el Savi i Don Pedro I de Castella es construeixen les seves diferents palaus i edificacions més representatives.

11h30 Arribarem a la Catedral, un dels monuments més importants de l'arquitectura espanyola. Per la seva monumentalitat és la major catedral del país ia més un dels primers edificis de tot el món cristià. Gaudirem d'aquesta bell Monument Nacional i catalogat com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

12h30 Seguirem la visita descobrint els vells misteris del barri de Santa Cruz, amb els seus petits carrers estrets, les seves recollides places plenes de tarongers i els patis de les cases quallats de flors.

13h00 Dinar en un restaurant a la zona monumental.

14h15 Trasllat a l'estació de tren de Santa Justa.

14h50 Sortida del tren AVE amb destinació a Barcelona.

Notes
Consulti connexions des de les diferents zones d’origen.
 • Bitllet de tren AVE anada i tornada
 • Autocar per a tot l'itinerari
 • Guia acompanyant des de Barcelona
 • Allotjament en hotel a la Costa de Cadis
 • Pensió completa des del dinar del primer dia fins el dinar del darrer amb aigua i vi inclosos
 • Visita Panoràmica de Sevilla el dia d'arribada amb guia local
 • Visita Monumental de Sevilla (entrades incloses), amb guia local
 • Espectacle Eqüestre Reial Escola i Visita al Museu del Carruatge
 • Visita Bodegues G. Byass amb dinar a les mateixes
 • Visita panoràmica amb guia local de Cadis
 • Visita Pobles Blancs com Zajara de la Sierra, Ubrique, El Bosque i Arcos de la Frontera amb guia
 • Visita de Ronda amb guia local i entrades als monuments
 • Visita de Sanlúcar de Barrameda
 • Visita la Parc de Doñana i les seves salines, amb un passeig en vaixell per la desembocadura del riu Guadalquivir.

(Español) [ca]No inclósNo incluye

 • Assegurança de cancel·lació: 16 euros
 • Extres a l'hotel.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge