fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Paisatges de les Ries Baixes

  900 89 77 77

Paisatges de les Ries Baixes

 • ORSH_Santiago_de_compostela (4)_950x450
 • ORSH_Santiago_de_compostela (6)_950x450
 • ORSH_Santiago_de_compostela (5)_950x450
 • ORSH_Vigo_950x450
 • ORSH_Islas_Cies (4)_950x450
 • ORSH_Islas_Cies (3)_950x450

Sortida: 22 de setembre de 2019

Visqui la màgia de la Ries Baixes descobrint els seus contrastos d'aigües turquesa i bucòlics pobles mariners.

Gaudeixi d'una gastronomia amb nom propi i d'una cultura marcada per paisatges de mar i verdes vinyes.

Galícia és sinònim de paisatges espectaculars. Un d’ells es troba on la desembocadura del riu es submergeix per sota del nivell del mar creant una elevació de l’aigua en Concubión, Muros e Noia, Arousa, Pontevedra, Aldán i Vigo, a les províncies de la Corunya i Pontevedra. Aquesta bella zona costanera és coneguda com les Rías Baixas, on la naturalesa i la història deixen a tot aquell que les miri sense alè.

Les Rías Baixas són les més grans i poden ser navegades per vaixells, des d’on el seu paisatge de mar, platges, rius i muntanyes enamora a tot aquell que es detingui a admirar l’estampa.

En aquesta terra el paisatge es troba compost per llegendes, belles ries, platges, fars i parcs nacionals. Al viatge Paisatges de les Rías Baixas recorreràs amb vaixell el Parc Nacional Marítim Terrestre das Illas Atlàntiques, un dels llocs més bonics d’Espanya. Sigui per la seva atmosfera de pau, el seu clima molt menys plujós o les seves belles Illes Cíes i Illes de Ons, les Ries Baixes no deixen indiferent a ningú.

Si això no es suficient, les Rías Baixas és el punt de trobada de tot amant del bon marisc. Els seus restaurants ofereixen cloïsses, musclos, cabres i llamàntols de les ries. No deixis escapar l’oportunitat de demanar un plat assortit sempre que tinguis ocasió!

Per què t’encantarà?

 • Viatjarà en grup reduït i especialitzat guia acompanyant des de l’inici fins al final del viatge.
 • Gaudirà del ritme del mar en tres fantàstiques excursions on navegarà per l’essència de les Ries Baixes.
 • S’allotjarà a Sanxenxo, el municipi que millor resumeix la vitalitat estival gallega. Li encantarà la seva gastronomia i oferta lúdica!
 • Passejarà per Vigo, la major ciutat de Galícia i cor de les Ries Baixes. S’enamorarà de la seva cultura i paisatge!
 • Recorrerà el Parc Nacional Marítim Terrestre das Illas Atlàntiques de Galícia acostant-se i trepitjant els seus indescriptibles arxipèlags.
 • Coneixerà pobles d’encant i tradició marinera com Portonovo.

t3_avio-bus-vaixell

DIA 1
BARCELONA – SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA – SANXENXO

Presentació a l'aeroport de Barcelona, assistència personalitzada per a sortir en el vol direcció a Santiago de Compostel·la. En arribar ens traslladarem a l'hotel. Sopar i allotjament.

DIA 2
SANXENXO - RIA D'AROUSA – ILLA DE SALVORA – ILLA DE TOXA – SANXENXO

Esmorzar a l'hotel. Aquesta jornada gaudirem d'una increïble excursió marítima. Al port d' O Grove posarem rumb cap a l' illa de Sálvora i els seus illots, com Vionta i Con de Noro, tots pertanyents al Parc Nacional das Illas Atlàntiques. En acabar la visita dinarem a bord, amb una bella panoràmica de les illes de Sagres i el poble d’ Aguiño, que al seu oest compta amb les restes del moll fenici d’A Covasa. Realitzarem la ruta acostant-nos a A Pobra do Caramiñal, passant per davant d’A Illa de Arousa cap a O Grove, degustant un refrigeri a bord. En arribar al port d'O Grove visitarem l'Illa A Toxa. Retorn a l'hotel al final de la jornada. Sopar i allotjament.

DIA 3
SANXENXO

Esmorzar a l'hotel. Disposarem del dia lliure per a passejar per Sanxenxo, antigament un llogaret de pescadors i en l'actualitat una de les capitals del turisme gallec. El seu barri de pescadors continua còmplice dels temps passats i el seu encantador port ens submergirà a l'essència de les Ries Baixes. Podrem acostar-nos fins a la petita Ermita de Nostra Sra. de Lanzada, d’estil romànic, i on explica la llegenda que les seves aigües tenen la virtut d'influir en la fertilitat. Sopar i allotjament.

DIA 4
SANXENXO - RIA DE PONTEVEDRA – ILLES D'ONS I BUEU – PORTONOVO – SANXENXO

Esmorzar a l'hotel. Durant aquesta jornada gaudirem d'una increïble excursió marítima. Sortirem del port de Portonovo, navegant per la Ria de Pontevedra, limitada per Punta Couso i Punta Montalvo, mentre prenem un refrigeri a bord. En arribar a l’Illa de Ons, l'única habitada del Parc Nacional Marítim – Terrestre das Illas Atlàntiques, realitzarem una visita guiada, on destaquen els seus barris i cases disperses al llarg de l'illa. En acabar la visita embarcarem novament direcció cap a Bueu. Dinar a bord, mentre ens meravellem davant una esplèndida panoràmica de la Ria de Aldán i la zona Xarxa Natura de Cap Udra. En arribar a Bueu desembarcarem en aquesta vila marinera per a visitar el Museu del Massó, amb un gran nombre de peces vinculades a la pesca de la balena i al món de la conserva. Posteriorment, ens dirigirem novament a Portonovo, on disposarem de temps lliure per a visitar aquesta famosa vila marinera, coneguda per la seva pesca litoral i per la Festa da Raia. A l'hora indicada, tornarem a l'hotel. Sopar i allotjament.

DIA 5
SANXENXO

Esmorzar a l'hotel. Disposarem del dia lliure per a passejar per Sanxenxo i voltants. Sopar i allotjament.

DIA 6
SANXENXO - RIA DE VIGO - ILLES CÍES – ILLA DE SANT SIMÓN – VIGO – SANXENXO

Esmorzar a l'hotel. Durant aquesta jornada gaudirem d'una fantàstica excursió marítima. Ens traslladarem a Vigo, on posarem rumb cap a les illes Cíes gaudint d'un aperitiu a bord i les vistes panoràmiques de l'illa Sur i San Martiño. A l'arxipèlag de Cíes visitarem el Parc Nacional Marítim Terrestre das Illas Atlàntiques de Galícia i la seva platja de Rodas. Dinar a bord. La nostra travessia ens portarà pel marge nord de la ria, per a dirigir-nos a l'ancorada de Rande. Visitarem l'Illa de Sant Simón, un antic monestir, lazareto, presó i centre d'interpretació. En acabar la visita tornarem al port de Vigo, on disposarem de temps lliure fins a l'hora indicada de retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.

DIA 7
SANXENXO - SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA – BARCELONA

Esmorzar a l'hotel. Disposarem de temps lliure al matí per a comprar records i souvenirs. A una hora prudencial ens traslladarem a l'aeroport de Santiago de Compostel·la per a prendre el vol de retorn a Barcelona.

 • Bitllet d'avió Barcelona – Santiago - Barcelona en línia regular.
 • Servei de trasllats i autocar segons programa.
 • Guia acompanyant de parla castellana des de l'inici del recorregut.
 • 6 nits d'allotjament en hotel 4*.
 • Esmorzars i sopars diaris. 3 dinars.
 • Excursions i visites:
 • Ria d’Arosa: Illa de Sálvora, Ribiera i O Grove.
 • Ria de Pontevedra: Illa d'Ons, Bueu i Portonovo.
 • Ria de Vigo: Illes Cíes, Illa San Simón i Vigo.
 • Entrada al Museu Massó.
 • Assegurança d'Assistència en viatge bàsic. Més informació a: http://www.servitravel.es/caixabank/ca/aavb/

No inclós

 • Consulteu directament amb ServiTravel les connexions des de les diferents zones d'origen, així com la contractació d'una assegurança de cancel·lació per 18€
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge