fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Noruega fotogràfic, una aventura entre aurores boreals i paisatges àrtics.

  900 89 77 77

Noruega fotogràfic, una aventura entre aurores boreals i paisatges àrtics.

 • ORSH_Geiranger fjord, waterfall Seven Sisters. Beautiful Nature Norway natural landscape_950x450
 • ORSH_The tail of a Sperm Whale diving_950x450
 • ORSH_Winter panoramic view to Steinfjord on Senja island in the sunset - Troms county, Norway (long exposure)_950x450
 • ORSH_Viking helmet with axe on fjord shore in Norway. Tourism and traveling concept_950x450
 • ORSH_Atlantic Puffin or Common Puffin, Fratercula arctica, Norway_950x450
 • ORSH_Reine, Lofoten Island, Norway_950x450
 • ORSH_A typical image of the Landscape of Lofoten in Northern Norway_950x450
 • ORSH_anorama of the beautiful fjord on Senja island with magical pink light at sunset, Troms county - Norway_950x450
 • ORSH_Reine from Reinebringen_950x450

Sortides: 29 de març de 2021

Al nord del Cercle Polar Àrtic es troba una de les joies de la naturalesa europea, les noruegues illes Lofoten.

En aquesta època de l'any els fiords i pobles pesquers són la millor destinació per a l'observació de fauna marina i les aurores boreals.

En aquesta època de l’any els seus fiords i acollidors pobles pesquers són la millor destinació per a l’observació de fauna marina i el màgic fenomen natural de les aurores boreals. La combinació perfecta per a un viatge espectacular

Per què t’encantarà:

 • Coneixeràs les illes Lofoten de la mà d’un guia – fotògraf especialitzat que li ensenyarà a captar la fauna i flora noruega.
 • Interactuaràs directament amb l’ancestral cultura Sami, a punt ja d’esvair-se per a incorporar-se a les tradicions europees.
 • Albiraràs espècies com la balena geperuda, ants, frarets atlàntics, guineus i molt més! Seràs capaç de fotografiar-los a tots?
 • Totes les nits sortirà a la caça de les llums del nord. No deixia escapar l’oportunitat de fotografiar les aurores boreals amb un professional!
 • Recorreràs els penya-segats i platges gaudint de les impressionants vistes als fiords de les illes Lofoten.
 • Passejaràs per pobles de pescadors i recorreràs les platges més salvatges de l’oest de les illes, sense oblidar l’essència vikinga dels seus pobles i gents.

t3_avio-bus-vaixell

DIA 1
BARCELONA – OSLO – NARVIK/EVENES

A la nostra arribada a Narvik, tindrem el trasllat inclòs fins Evenes, conegut per la seva cultura Sami i espectaculars boscos. Sopar i allotjament.

DIA 2
EVENES - ANDENES

Esmorzar a l'hotel. Iniciarem la jornada dirigint-nos a Andenes, ens detindrem al camí per a gaudir de les panoràmiques d'aquest arxipèlag i els seus petits pobles de pescadors. La parada més especial serà la que ens acostarà a la cultura Sami de la mà de Laila i el seu marit, els únics sami que continuen vivint del ren en la zona. Comprendrem l'extensió d'aquesta cultura, que ocupa Finlàndia, Rússia, Noruega i Suècia, i les 40.000 persones que la componen. Un poble que està abandonant els seus costums per a incorporar-se a les tradicions europees, arribant així al col·lapse de la seva cultura. En acabar de dinar continuarem el nostre camí cap a Andenes. Allotjament. Si les condicions meteorològiques ho permeten podrem veure les llums del Nord travessant l'arxipèlag de Vesteralen.

DIA 3
ANDENES

Esmorzar a l'hotel. La nostra aventura ens portarà a embarcar-nos amb vaixell i albirar balenes geperudes, catxalots i orques, que en aquesta època de l'any es troben enfront de la costa d'Andenes. Navegarem darrera de la seva cerca per aquest indescriptible escenari àrtic i amb el majestuós teló de fons de les illes Andoy, Senja i Bleiksoya, famosa per la graciosa colònia de frarets atlàntics. Durant l'excursió tindrem oportunitat d'albirar diferents espècies d'ocells marins, com gavines i corbs de mar. Al capvespre tornarem a anar darrera de les aurores boreals entre les belles platges del nord de l'arxipèlag. Utilitzarem el nostre GPS de Nit, i apostats a la riba del mar i amb el far de fons, perfeccionarem la fotografia de les llums del nord. Les aurores boreals són més freqüents a la tardor i hivern entre les 6 de la tarda i la 1 de la matinada, sense oblidar-nos de les condicions meteorològiques que també juguen un paper important. Allotjament.

DIA 4
ANDENES – BLEIK – NORDTUN GARD – SORTLAND - ILLES LOFOTEN

Esmorzar a l'hotel. En acabar d’esmorzar posarem rumb cap a les Illes Lofoten. Ens aproparem fins al poble pesquer de Bleik, el qual rep el seu nom per la platja blanca de Bleiksstranda, que significa pàl·lid o de color clar. Aquí aconseguirem unes de les instantànies més belles del viatge. Els penya-segats d'ocells de l'illa de Bleiksøja, que es troba enfront de la platja, són el lloc d'implantació de més de 40.000 parelles de frarets atlàntics així com una gran colònia d'àguiles i foques europees. Seguidament travessarem l'arxipèlag realitzant diferents parades per a admirar les belleses del paisatge àrticCreuarem en ferri a les illes Lofoten, on passarem els pròxims 3 dies. A la nit, de la mà del nostre guia-fotògraf serem capaços de retenir belles imatges dels nets cels del nord i amb sort de les seves belles aurores boreals. Allotjament.

DIA 5
ILLES LOFOTEN

Esmorzar a l'hotel. Dedicarem la jornada a endinsar-nos de ple a l'arxipèlag, recorrent els seus racons més bells, els petits pobles de pescadors, les platges més salvatges de l'oest de les illes, sense oblidar l'essència vikinga dels seus pobles i gents. Al capvespre gaudirem buscant les llums del nord i els millors racons per a poder localitzar-les. Allotjament.

DIA 6
ILLES LOFOTEN

Esmorzar a l'hotel. Després d’esmorzar sortirem a fer un recorregut per la cultura vikinga i a gaudir dels diferents paisatges d'aquest conglomerat d'illes i muntanyes dels fiords. Ens acostarem a la cultura sami i a l'extinta cultura vikinga, els primers pastors ancestrals del nord d'Europa. Pararem a les seves granges, on ens ensenyaran la seva forma tradicional de vida, i continuarem fins al Museu Viking Lofotr, on podrem veure com era el seu dia a dia. Seguirem fins a Borg, on els arqueòlegs han descobert la major casa comunal vikinga de l'època. L'edifici té 83 metres de llarg i ha estat reconstruït com un museu vivent. Més tard intentarem acostar-nos als ants en el seu entorn natural; en aquesta zona rica en vida silvestre habiten espècies com guineus, llúdries, conills, àguiles, garses i corbs de mar. Seguidament ens dirigirem a un poble de pescadors i passejarem pel moll, on prendrem una cervesa calenta i parant atenció veurem corbs de mar, llúdries i àguiles. Recorrerem els penya-segats i platges gaudint de les impressionants vistes als fiords d'aquestes illes. Finalitzarem la jornada amb la nit àrtica sobre nostre i captant les llums, estrelles i les tímides aurores boreals. Allotjament.

DIA 7
ILLES LOFOTEN – SVOLVAER - NARVIK - OSLO – BARCELONA

Esmorzar a l'hotel. Al acabar de desayunar nos trasladaremos al aeropuerto para tomar el vuelo de regreso a Barcelona.

 • Trasllats per carretera amb un guia acompanyant per furgoneta.
 • Guia acompanyant especialista en fotografia i etnografia des de l'inici del recorregut.
 • 6 nits d'allotjament hotels 3*.
 • Sopar de la primera nit a l'hotel.
 • Museu Viking.
 • Albirament de balenes (3 hores).
 • Ferri Sortland - Andenes.
 • Taxes en hotels.
 • Taxes de transport.
 • Taxes governamentals.
 • Taxes eco per entrades a espais naturals.
 • Assegurança d'Assistència en viatge bàsic. Més informació a: http://www.servitravel.es/caixabank/ca/aavb/

No inclós

 • Consulteu directament amb ServiTravel les connexions des de les diferents zones d'origen, així com la contractació d'una assegurança de cancel·lació incloent motivació Covid19 per 35 €
 • Vols Internacionales (des de 200€ + taxes, a recalcular en el moment de l’emissió)
 • Suplement Individual 350 €
 • Suplement opcional 6 sopars, 200 €
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge