fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Les Illes de la Biodiversitat en estat pur

  900 89 77 77

Les Illes de la Biodiversitat en estat pur

 • 950x450 Red green bright parrot in Puerto de la Cruz, Santa Cruz de Tenerife,Tenerife, Canarian Islands
 • 950x450 San Sebastian de la Gomera, Canary Islands, Spain
 • 950x450 carnival embroidery
 • 950x450 San Sebastian city with Tenerife island on the background in the morning
 • 950x450 Los Roques(The Rocks), La Gomera, Canary Islands, Spain
 • 950x450 Roque Cinchado unique rock formation with famous Pico del Teide mountain volcano summit in the background on a sunny day, Teide Na
 • 950x450 1 Tenerife
 • 950x450 La Gomera island in Spain
 • 950x450 Garajonay national park with viewpoint terrace on La Gomera island in Spain

Sortida: 20 de febrer 2020

Gaudeix dels dies principals del

 Carnaval de Tenerife

Descobreix un viatge d'autor i una nova manera de viatjar acompanyat d'un guia especialitzat i coneixedor expert de les Illes de la Biodiversitat!

T’allotjaràs a un cèntric hotel 4* a Santa Cruz de Tenerife i gaudiràs dels dies principals del segon carnestoltes més important del món.

Illes Canàries: un gresol de cultura i biodiversitat
L’autèntic viatge de descobriment no consisteix a buscar nous paisatges, sinó a tenir una mirada nova. Aquest viatge t’apropa a les meravelles dels Patrimonis de la Humanitat de l’Teide i de la Selva de Garajonay i ho farem a través de la cultura de poble guanche, amb les seves tradicions i la seva cultura, una forma única de conèixer a fons les illes de Tenerife i La Gomera sense presses,  durant la seva festa més tradicional: el carnaval canari

Perquè t’encantarà:

 • Gaudiràs de viatjar amb un guia acompanyant especialitzat i de fer recorregut exclusiu per dos de les illes més belles de l’Arxipèlag canari: Tenerife i La Gomera.
 • Realitzaràs una de les excursions més populars de Tenerife; la visita al Parc Nacional Las Cañadas del Teide.950x450 Los Roques(The Rocks), La Gomera, Canary Islands, Spain
 • Albiraràs mamífers marins en un magnífic safari marítim. Para atenció, hi ha fins a 21 espècies diferents en aquestes aigües!
 • Passejaràs pel Parc Nacional de Garajonay, Reserva de la Biosfera.
 • Et sorprendràs amb el Mirador de Abrante. Viuràs una experiència irrepetible!
 • Coneixeràs Sant Sebastià de la Gomera a través de la seva Ruta Colombina.
 • T’allotjaràs a un cèntric hotel 4* a Santa Cruz de Tenerife i gaudiràs dels dies principals del segon carnestoltes més important del món.
 • Assistiràs al tradicional concert de La Sarsuela, la Cavalcada Anunciadora, els principals escenaris del Carnestoltes i el Concurs de Comparses Ritme i Harmonia.
 • Et delectaràs amb la gastronomia guachinche en un dinar típic.Tenerife
 • Degustaràs la gastronomia gomera mentre presencies la demostració de la xiulada gomera!
 • Visitaràs el MUNA, el complex museístic més important de la Macaronèsia.
 • Assistiràs al Dia dels Pols de Talc, el tradicional Carnestoltes dels Indians.
 • A La Gomera coneixeràs la història colombina de l’illa.
 • Visitaràs el Museu Antropològic de la Gomera i la Vall Gran del Rei.<

 

t3_avio-bus-vaixells1_hotel

Dia 1
BARCELONA – TENERIFE

Presentació a l'aeroport de Barcelona, assistència personalitzada i reunió de grup per a sortir en el vol direcció a Tenerife. En arribar ens dirigirem a l'hotel, realitzarem el check-in i ens disposarem a conèixer Santa Cruz de Tenerife, la capital de l'illa. Al nostre passeig matinal coneixerem els motius que van portar a Colom a desembarcar a les Illes Canàries, una història que es remunta al segle XV. En aquesta època van aparèixer nous instruments de navegació i mitjans de transport, es va perdre la por a lo desconegut i es va iniciar el pensament Humanista. Un mar profund s'obria, cels plens de planetes, estrelles i cometes es donaven a conèixer i diferents cultures es trobaven i feien intercanvis. Dinar. En acabar de dinar continuarem amb el nostre passeig escoltant les històries i aventures del nou món. Tornarem a l'hotel per a sopar i poder així assistir a un dels signes d'identitat del Carnestoltes chicharrero, el concert La Sarsuela al Teatre Guimerá. Gaudirem d'un concert format per una vintena de peces de Sarsuela i òpera executades des de fa 43 anys per 39 membres de cor i 22 d'orquestra. Allotjament.

Dia 2
TENERIFE

Esmorzar a l'hotel. En acabar d’esmorzar visitarem el MUNA, el Museu de Naturalesa i Arqueologia. Situat en un destacat edifici de la capital insular, data de l'any 1745 i la seva façana principal es considera com un dels exemples més qualificats de l'arquitectura neoclàssica de les illes, per la qual cosa es va declarat Bé d'Interès Cultural. Aquest museu posseeix la major col·lecció existent sobre la cultura Guanche i compta amb un dels sistemes de conservació i exhibició de restes humanes momificades més exigents del món. A més, el MUNA està considerat com el complex museístic més important de la Macaronèsia. En acabar la visita ens traslladarem al nord de l'illa per a visitar un celler i degustar un dinar típic de la cultura guachinche. Després de dinar tornarem a l'hotel per a descansar. Sopar a l'hotel. Finalitzat el sopar presenciarem la fantàstica Cavalcada Anunciadora del Carnestoltes de Tenerife 2020. Allotjament.

Dia 3
TENERIFE

(Español) Esmorzar a l'hotel. Al matí gaudirem d'una de les excursions més populars de l'illa: la visita al Parc Nacional Las Cañadas del Teide. Pujarem amb el telefèric fins a la Rambleta, a només 163m del cim del volcà. Durant el nostre ascens travessarem boscos de Laurisilva i un mar de núvols. Sortirem cap a Guia de Isoraper Boca Tauce, on gaudirem d'unes vistes espectaculars de l'illa. Dinar. Retorn a Santa Cruz. Sopar a l'hotel. Aquesta nit podrem passejar al nostre aire pel centre de Santa Cruz i els principals escenaris del Carnestoltes i el Concurs de Comparses Ritme i Harmonia. Allotjament. Desayuno en el hotel. Por la mañana disfrutaremos de una de las excursiones más populares de la isla: la visita al Parque Nacional Las Cañadas del Teide. Subiremos con el teleférico hasta la Rambleta, a tan solo 163m de la cima del volcán. En nuestro ascenso atravesaremos bosques de Laurisilva y el mar de nubes. Saldremos hacia Guía de Isora por Boca Tauce, donde disfrutaremos de unas vistas espectaculares de la isla. Almuerzo. Regreso a Santa Cruz. Cena en el hotel. Esta noche podremos pasear a nuestro aire por el centro de Santa Cruz y los principales escenarios del Carnaval y el Concurso de Comparsas Ritmo y Armonía. Alojamiento.

Dia 4
TENERIFE – SANT SEBASTIÀ DE LA GOMERA

Esmorzar a l'hotel. Matinarem i després d’esmorzar, ens prepararem per a sortir a fer un safari a prop de mamífers marins al corredor de les illes de Tenerife i La Gomera. Aquesta zona és una àrea privilegiada per a l'observació de cetacis en llibertat, ja que existeixen colònies permanents de dofins que viuen aquí tot l'any. Això ha convertit a Tenerife en el primer lloc d'Europa en importància pel nombre de persones que gaudeixen de l'albirament de cetacis en llibertat. Podem trobar fins a 21 espècies diferents en aquestes aigües, des de la gegantesca balena blava fins a la terrible orca. Dinar mariner a bord. En acabar ens traslladarem al Port dels Cristians per a agafar el ferri cap a Sant Sebastià de la Gomera. Sopar a l'hotel i allotjament.

Dia 5
RESERVA DE LA BIOSFERA I PARC NACIONAL DE GARAJONAY

Esmorzar a l'hotel. En acabar d’esmorzar sortirem cap al Parc Nacional de Garajonay, on cinc “guardians de roca” vigilen l'entrada. Gaudirem de la Ruta dels Miradors, començant pels Roques. Aquests enormes blocs arrodonits formats pel magma que mai va arribar a sortir a la superfície, van quedar a la vista per l'erosió i avui dia sobresurten dramàticament del verd sostre forestal de l'illa. Acabarem la ruta visitant el Mirador de Abrante, situat a la part alta del cingle al nord de la Gomera, on els visitants no treuen el cap al precipici, sinó que ‘suren’ a sobre d’ell. Dinar gomer amb demostració de xiulo gomer. Retorn a Sant Sebastià de la Gomera per a participar, qui així ho desitgi, en el Dia dels Pols de Talc. A aquest tradicional "Carnaval de los Polvos de Talco" s'assisteix de color blanc.

Homes: S'aconsella lluir guayabera, pantalons blancs o vestit de lli. Al cap un barret panameny o de tela de colors blancs. Com a accessoris es recomanen purs, pipes, leontines o mocadors.

Dones: Les dones vesteixen amb vestits d'època en blanc o beix i amb alguna aportació de color. Els vestits es caracteritzen per les seves blondes i encaixos. Al cap, pameles adornades amb flors. També acostumen a anar abillades amb ombrel·les d'encaixos o ventalls.

Al Carnestoltes coneixerem a La Negra Tomasa, un dels pocs personatges que posseeix llicència per a posar una nota discordant entre el blanc dels "Dia de los Polvos de Talco". Ella il·lustra i representa el mestissatge afro-cubà, amb el guaguancó corrent per les seves venes i les seves voluminoses corbes contornejant-se al so dels ritmes del Carib. Sopar i allotjament

Dia 6
SANT SEBASTIÀ DE LA GOMERA

Esmorzar a l'hotel. Al matí gaudirem d'un recorregut per la Ruta Colombina de Sant Sebastià de la Gomera. El nostre passeig ens portarà a veure la Casa de Colón, el Pou de l'Aigualida, la torre del Comte, l'ermita de Sant Sebastià i l'església de l'Assumpció, tots ells van representar un abans i un després de la conquesta espanyola d'Amèrica. Visitarem també el Museu Antropològic de la Gomera i ens acostarem a Vall de Gran Rei. Si el temps així ho permet, aquest trasllat el farem amb vaixell recorrent el litoral sud de l'Illa. Dinar mariner. En acabar de dinar tornarem cap a Sant Sebastià. Sopar i allotjament.

Dia 7
LA GOMERA – TENERIFE - BARCELONA

Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda sortida per a agafar el ferri al port de Sant Sebastià de la Gomera i ens traslladarem a l'aeroport per a prendre el vol de retorn a Barcelona.

 • Vols Barcelona – Tenerife – Barcelona.
 • Grup exclusiu clients CaixaBank.
 • Guia acompanyant expert a les Illes Canàries i les Històries Colombines des de l'inici fins al final del viatge.
 • Serveis d'autocar segons programa.
 • 6 nits d'allotjament en hotels 4*
 • Pensió completa des del dinar del primer dia fins a l’esmorzar de l'últim.
 • Visites i activitats:
 • Santa Cruz de Tenerife.
 • Concert de La Sarsuela.
 • Museu MUNA.
 • Visita a un celler i dinar típic de la cultura guachinche.
 • Assistència a la Cavalcada Anunciadora del Carnestoltes de Santa Cruz de Tenerife.
 • Parc Nacional de Las Cañadas del Teide.
 • Assistència al Concurs de Comparses Ritme i Harmonia.
 • Safari Marítim per a albirar mamífers marins. Dinar mariner a bord.
 • Parc Nacional de Garajonay.
 • Assistència Dia dels Pols de Talc a La gomera. Qui ho desitgi pot assistir vestit de blanc.
 • Ruta Colombina de Sant Sebastià de la Gomera.
 • Museu Antropològic de la Gomera.
 • Dinar gomer amb demostració de xiulo gomer.
 • Bitllet de Ferri Tenerife – La Gomera – Tenerife.
 • Assegurança d’assistència en viatge bàsic. Més informació a: http://www.servitravel.es/caixabank/ca/aavb/

No inclós

 • Consulteu directament amb ServiTravel les connexions des de les diferents zones d'origen, així com la contractació d'una assegurança de cancel·lació per 20€.
 • Taxes aèries: 35€.
 • Suplement habitació individual: 345€.
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge