ServiTravel – CaixaBank

Del Delta del Mekong als temples d’Angkor

  900 89 77 77

Del Delta del Mekong als temples d’Angkor

 • angkor_2_950x450
 • cam_3_950x450
 • camb2_950x450
 • PhnomPenh_950x450
 • ankor_1_950x450

Sortides: 30 d'octubre, 9 de novembre i 27 de desembre de 2017 Visqui una experiència inoblidable deixant-se embolcallar per la bellesa, la història i la tradició de Vietnam i Cambotja.

Viatgi en grup especial en pensió completa i excursions incloses.

Embarqui en una experiència inigualable navegant per l’exòtic i apassionant sud-est asiàtic. L’antiga Saigon el rebrà amb la seva curiosa barreja de gratacels i impressionants restes d’Indoxina. Seductora, My Tho, l’omplirà d’aromes fruitals mentre el convida a contemplar la bellesa dels seus jardins. Meravelli’s davant paratges únics d’arrossars mentre sent cultura i tradició molt de prop. L’imponent temple d’Angkor i Siem Reap el fascinaran des del primer moment, deixant-li una record inesborrable per acabar aquesta inèdita aventura. No us ho perdeu i acompanyeu-nos a conèixer la desconeguda cultura d’aquestes joies d’orient.

Per què li encantarà ?

 • Descobreixi els tresors d’orient endinsant-se en el cor de Vietnam i Cambodja, navegant en creuer per l’artèria del sud-est asiàtic.
 • Conegui les llegendes amagades rere la història i la vida dels seus habitants, repleta de riquesa i autenticitat.
 • Visqui la intensitat d’una experiència exòtica que el portarà a contemplar, des de la comoditat d’un vaixell 5 estrelles, la bellesa incomparable del seu paratge.
 • Gaudeixi d’una gastronomia única i exquisida que l’aproparà a la cultura local d’una forma inoblidable.
Dia 1 / SORTIDA CAP A HÔ-CHI-MINH
Sortida en vol regular (no inclòs) en direcció Hô-Chi-Minh. Sopar i nit a bord.
Dia 2 / HÔ-CHI-MINH
Ho Chi Minh fou construïda pels francesos el 1859, a principi de l’època colonial i va ser el primer port del Vietnam. Dinar a la ciutat. A la tarda, visita per la ciutat: Palau de la Reunificació, catedral de Notre Dame i l’Oficina Central de Correus. Embarcament, rebuda i acomodació als camarots. Còctel de benvinguda. Nit al port de ciutat Ho Chi Minh. Nit lliure.
Dia 3 / HO CHI MINH
Després de l’esmorzar a bord, desembarcament i matí dedicat a visitar Cholon, el gran centre de comerç xinès de la capital. Visitarem el mercat i de la Pagoda de Thien Hau.

Dinar a la ciutat.

A la tarda, visitarem el Museu d’Història i una fàbrica artesanal de lacats i gaudirem de temps lliure per comprar records.

Tornada al vaixell i sortida en navegació cap al canal de Chao Gao.

Sopar a bord.
Dia 4 / CHAO GAO - MY THO - VINH LONG-CAI BE - SA DEC
De matinada, navegació cap a My Tho pel canal de Chao Gao, que permet passar del riu Saigon al Delta del Mekong. El delta el formen quatre braços principals i molts altres canals grans i petits.

Esmorzar i arribada a My Tho. “L’herba perfumada” (segons la traducció) és una ciutat tranquil·la i pròspera coneguda pels seus vergers i jardins fruiters. El clima és càlid i agradable durant tot l’any. El camp dels voltants constitueix un dels més luxosos jardins de tot el Vietnam (cocoters, plataners, mangos, etc.).

En una de les illes més grans, Thoi Son, visitarem una granja d’apicultura i degustarem de te a la mel, així com de fruites exòtiques. Després, navegarem a bord dels petits sampans pel canal vorejat de palmeres d’aigua que permeten percebre la vida dels camperols.

Tornada a bord per dinar i navegació cap a Vinh Long-Cai Be. Podrem descobrir l’illa de Binh Hoa Phuoc, així com el cultiu de l’arròs inflat, les galetes d’arròs, l’alcohol d’arròs i els bombons de coco. Tot això dins d’un marc familiar, propi de l’economia del delta.

Sortida en creuer cap a Sac Dec.

Sopar i escala nocturna.
Dia 5 / SA DEC - CHAU DOC
Esmorzar a bord.

Visita de Sa Dec, famosa per la seva horticultura coneguda com el “Jardí de la Conxinxina” en l’època colonial. Visita d’aquesta petita ciutat on encara subsisteixen algunes cases colonials. Visitarem el mercat local i l’antiga residència de Huyn Thuy Lê.

Tornada a bord per al dinar.

Navegació cap a Chau Doc, ciutat situada a la frontera amb Cambodja i el Vietnam, i que és part del Vietnam des de fa 300 anys. Arribada a primera hora de la tarda.

Situada en el cor d’un dels gegantescos arrossars. Podrem veure les granges flotants sobre l’aigua. La ciutat de Chau Doc és pròspera i es desenvolupa al voltant de la pesca i la piscicultura. A l’interior de la ciutat, alguns edificis colonials guarden l’encant d’antany. El mercat, cor vibrant de la ciutat, ofereix una explosió de colors.

Trasllat en petits vaixells per a la visita d’una piscifactoria. Si el temps ho permet, pujarem al turó de Sam. Tornada a la ciutat de Chau Doc per a la visita de la pagoda de Phat Thay Tay An i del temple de Ba Chua Xu.

Sopar i escala nocturna.
Dia 6 / CHAU DOC - PHNOM PENH
Esmorzar a bord. Dia de navegació pel riu en direcció a la frontera amb Cambodja. Formalitats duaneres al matí. Dinar a bord. Arribada al final del dia a Phnom Penh. Passeig en « tuk tuk », tricicle motoritzat, mitjà tradicional a Phom Penh. Sopar a bord i escala nocturna.
Dia 7 / PHNOM PENH
Esmorzar a bord.

Fundada el 1434, la capital de Cambodja, amb la rehabilitació d’una part del seu patrimoni arquitectònic, conserva gran part de l’encant del període colonial francès.

Visita del Palau Reial, cor simbòlic de la nació i un dels millors exemples de l’arquitectura cambodjana, inspirat en l’estil clàssic khmer.

Visita de la Pagoda de Plata, pavimentada amb més de 5.000 rajoles de plata, que li donen nom. Es va construir en fusta el 1892 i es va reconstruir més endavant el 1962.

Visita del Museu Nacional, construït el 1917 pels francesos a l’estil de l’arquitectura tradicional khmer.

Dinar a la ciutat.

A la tarda,visitarem l’Escola Tuol Sway Prey S21, antic centre de detencions, tortura i execució dels khmers rojos durant la guerra civil.

Temps lliure al mercat local, on es concentren nombrosos tipus de comerços.

Tornada a bord, espectacle de danses d’Apsara amb balls i músics.

Sopar a bord i escala nocturna.
Dia 8 / KOH CHEN - KAMPONG TRALACH - KAMPONG CHHANG
Sortida en navegació de matinada. Esmorzar a bord.

Visita de Koh Chen, petit poble on els seus habitants treballen el coure gravat i la plata i on es creen els objectes i ornaments utilitzats durant les cerimònies tradicionals a la pagoda o durant els casaments.

Visita de l’escola privada de M. Umson Thom.

Dinar a bord.

Visita de la pagoda de Wat Kompong Tralach Leu. S’hi accedeix travessant el poble de Kompong Tralach Krom per un petit camí perpendicular al riu, rodejat d’un magnífic paisatge conformat pels camps d’arròs. Vihara data de principis del segle passat i conserva bonics murals, tot i que estan començant a patir els estralls del temps. Completament perduda al mig dels camps d’arròs, es tracta d’una modesta pagoda que rep molt pocs visitants, però el seu aïllament la converteix en un lloc magnífic.

Tornada a bord i navegació cap a Kampong Chhang.

Sopar i escala nocturna.
Dia 9 / KAMPONG CHHNANG - TONLE SAP
Esmorzar a bord.

Visita de Kampong Chhnang. Situat a 90 km de Phom Penh, Kampong Chhnang és un dels ports de pesca més grans de Tonle Sap, on a més, es practica també la piscicultura. La regió és coneguda sobretot per la seva terrisseria, particularment arcaica, que alimenta tota la regió i d’on ve el seu nom (Lampong Chhang significa “port de terrisseria”). Degustació de sucre de palma i visita d’un taller tradicional.

A continuació, visitarem un poble flotant en petites embarcacions. Totes les construccions són flotants: escoles, botigues, ajuntament,... i la vida transcorre al voltant de les crescudes i baixades de l’aigua.

Tornada a bord per al dinar.

Navegació cap al llac Tonle Sap, el llac més gran d’aigua dolça del sud-est asiàtic.

Constitueix el cor del sistema hídric del Mekong.

Còctel i sopar de comiat.
Dia 10 / SIEM REAP - ANGKOR
Matí de navegació. Esmorzar a bord.

En funció del nivell de l’aigua, travessia pel llac de Tonle Sap. Arribada al port de Siem Reap, rebuda del guia local.

Dinar. Acomodació a l’hotel i visita del mític temple d’Angkor Wat, obra mestra de l’art khemer. És el més famós i imponent de tots es monuments d’Angkor i les seves cinc torres s’han convertit en l’emblema de la bandera cambodjana.

Tornada a Siem Reap. Sopar i allotjament a l’hotel Tara 4* o similar.
Dia 11 / SIEM REAP
Esmorzar a l’hotel.

Sortida a primera hora del matí per a la visita de Banteay Srei, joia de l’Art clàssic khemer, temple de Ta Prom, que data de 1186 i està dedicat a la mare de Jayavarman II. Banteay Srei, que significa la “ciutat de les dones” i que H. Parmentier va netejar de lianes i bosc el 1924, és una rara delicadesa. El detall de les escultures de cada racó d’aquest petit temple de pedra arenosa de color rosa i laterita és una veritable delícia per als ulls.

A continuació, seguirem amb la visita de Ta Prohm, on actualment la natura ho ha colonitzat tot i el resultat és impressionant: els arbres broten dels edificis del temple i unes arrels gruixudes el cobreixen. A la tornada, pararem en un poble per a una demostració de la collita de sucre de palma, visitarem una casa khemer i degustarem de suc fresc de coco.

Dinar.

A la tarda, explorarem Angkor Thom, un vast complex arquitectònic al qual s’accedeix per cinc portes monumentals i el centre del qual és el temple muntanya de Bayon, famós per les seves torres de 172 cares de Buda. Passeig pel recinte de l’antic Palau Reial on es troba el santuari de Phimeanakas; a continuació, descobrirem la Terrassa dels Elefants i la del Rei Leprós. Sopar en un restaurant. Espectacle de Circ Cambodjà.

Després del sopar, possibilitat de passejar pel mercat nocturn “Angkor Night Market” per comprar algunes coses. És un lloc agradable per passejar. Més de 100 botigues i parades que ofereixen souvenirs, artesania, peces de roba, llibres, etc.

Allotjament a l’hotel Tara 4* o similar.
Dia 12 / SIEM REAP - CIUTAT D'ORIGEN
Esmorzar a l’hotel.

Visita pels Sentits d’Angkor, on visitarem una manufacturera d’espelmes, sabons i el lloc on es preparen les espècies. Continuació de la visita cap als tallers d’Artesans d’Angkor, lloc on es preserva la identitat khemer i on domina l’escultura en fusta i pedra.

Dinar a l’hotel. Tarda lliure per fer compres fins al trasllat a l'aeroport per agafar el vol amb escala cap a la nostra ciutat d'origen.
Dia 13 / Arribada a la nostra ciutat d'origen
Notes
Consulti conexions des de les diferents zones d’origen.
 • Creuer de 9 dies i 8 nits en el Mekong segons la categoria de cabina triada
 • Pensió completa amb begudes incloses durant tot el circuit
 • Begudes a bord del vaixell durant els àpats (una consumició a triar entre cervesa, refresc o aigua mineral + un cafè o te per persona i menjar)
 • Trasllats, visites i excursions mencionades en el programa
 • Travessia pel canal de Chao Gao
 • Sopar espectacle del Circ Cambodjà
 • Allotjament en hotel de primera categoria en una habitació: a Siem Reap
 • Serveis d'un guia per a les visites a la ciutat de Hô-Chi-Minh i a Angkor
 • Guies locals durant el creuer
 • Propines (per al personal del creuer, el guia i el xofer a Siem Reap)
 • Assegurança d'assistència / repatriació

No inclou

 • Paquet aeroterrestre Barcelona - Ho Chi Min / Siem Reap - Barcelona (des de 875€ + taxes aèries)
 • Conexions des de la ciutat d'origen
 • Trasllats aeroport / hotel i vaixell / aeroport o al revés
 • Visat cambodjà: 35 USD a pagar en destí (consultar condicions)
 • Propines per als guies, conductors d'autocar i els vaixells durant els 9 dies de creuer

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge