fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Washington Irving i els contes de l’Alhambra

  900 89 77 77

Washington Irving i els contes de l’Alhambra

 • Close up of fountain in the famous avenue of cypress trees, Generalife gardens near Alhambra complex, Granada, Andalucia, Spain, one of the most beautiful in the world and is a Unesco heritage.
 • Storks nesting on the bell tower of the San Francisco church (Iglesia San Francisco) in the Plaza de Espana, Ecija, Seville Province, Andalucia, Spain, Western Europe.
 • Carmona sunset aerial view in Andalusia Spain not far from Sevilla
 • Torremolinos. Costa del Sol, Andalucia. Typical White Village
 • 950x450(3)
 • Washington Irving (1783-1859) on engraving from 1834. American author, essayist, biographer and historian. Engraved by M.J Danforth and published in ''National Portrait Gallery of Distinguished Americans'',USA,1834.
 • Seville, Spain - June 08, 2017 : View from the coast of the Guadalquivir to the Triana district in Seville. Spain.

Sortida: 19 d’octubre de 2020

Enamora't dels paisatges andalusos i de la famosa Ruta de l'escriptor Washington Irving que discorre 250 km unint Sevilla i Granada!.

Deixa’t atrapar per la ruta que va fascinar a l’escriptor Irving per la riquesa i l’exotisme de la civilització hispana-musulmana i que va servir com a via comercial a la Baixa Edat Mitjana. T’endinsaràs a terres carregades d’una extraordinària riquesa paisatgística i monumental, paratges, pobles i ciutats plenes d’evocacions històriques, llegendàries i literàries.

Tot això acompanyat d’un guia especialitzat en història i art. Un camí ple de vivències culturals que ens faran passar per estacions obligades del tour romàntic que des de llavors va projectar l’imatge de Andalusia en Europa, atraient multitud d’artistes, escriptors, curiosos i tot tipus de viatgers.

Perquè t’encantarà:

 • Coneixeràs una de les arteries de comunicacions, que a la Baixa Edat Mitja va servir de via comercial entre Sevilla i Granada
 • Passejaràs pel Paratge Natural del Torcal a Antequera, lloc fascinant que l’autor va imaginar a les seves famoses llegendes de les seves novel·les.
 • T’allotjaràs a cèntrics hotels 4* on podràs contemplar idíl·lics paisatges nocturns.
 • Gaudiràs escoltant el cant flamenc i degustant la meravellosa gastronomia amb tradicionals menjars de la terra.
 • Visitaràs la Llacuna de la Fuente de piedra, lloc on nia la colònia més important de flamencs d’Europa.
 • Desgustaràs la gastronomia de la terra granadina a les famoses Cases-Cova.
 • Navegaràs en vaixell per el riu Guadalquivir.
 • Visitaràs l’Alhambra, la increïble ciutat palatina.
 • Passejaràs per les Callejuelas de l’Albaicín, el Palau Nazarita i els seus esplèndids barris de tabernes.

 

t4_avio-bus-hotel-vaixells1_restaurant

Dia 1
BARCELONA – SEVILLA

Presentació a l'aeroport de Barcelona, assistència personalitzada i reunió de grup per a sortir en el vol direcció a Sevilla. En arribar ens diriguirem a l'hotel, realitzarem el check-in i ens disposarem a conèixer la capital andalusa. Com a punt de partida, visitarem la Casona del Callejon del Agua, on es va allotjar Irving, enfront de l'Alcázar, en la vella jueria sevillana. Després passejarem pels llocs que va recórrer Irving: els salons d'estudi de l'Arxiu d'Índies, Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, els arxius de la catedral i altres palaus aixecats amb l'or i la plata portats del Nou Món. A continuació, havent dinat, visitarem la Catedral de Sevilla, la Giralda i el barri de Santa Cruz, on va passar moltes hores mortes el nostre protagonista. Al final de la jornada, passeig pel barri de Santa Cruz a l’hora de sopar i seguidament ens allotjarem al nostre hotel.

Dia 2
SEVILLA

Esmorzarem a l’hotel. Després d’esmorzar, dedicarem el dia a llocs que van embruixar a l’artista romàntic de la capital andalusa com La Gran Plaza i el Parque de Maria Luisa, les callejas de Triana amb les seves tabernes i els seus passejos pel riu i per suposat la Plaza de Toros de Sevilla. Per la tarda contemplarem algunes de les esglésies on es guardaven les talles més emblemàtiques del barroc Sevilla com la dels Marineros o el Salvador. Per la tarda, farem un passeig pel riu a una de les barcasses que avui encara la creuen. Allotjament.

Dia 3
SEVILLA – CARMONA – ÉCIJA

Després de l’esmorzar, sortirem camí cap a la Campiña de Sevilla que va recórrer el nostre autor a lloms d’un cavall andalús. Tota la ruta està motejada per paisatges diàfans, com els pujols que es despleguen per Carmona. A la vella vil·la romana encara resisteix el pas dels segles la muralla mora i el seu alcázar. Aquí visitarem la Necròpolis Romana de Sevilla. Seguidament, tindrem un temps per dinar i després continuarem el nostre camí fins a Marchena. La ciutat té el semblant de la cal i la sorra per tots els seus costats. Està situada a la meitat de dos suaus colines, al costat del riu Corbones. Visitarem el recinte que té emmurallat, el qual s’intueix a vegades entre el caseriu i el vell castell, una plaça ducal i un camí encatifat de blat que porta al viatge fins a Écija, a on serà la jornada final del nostre viatge. Allotjament.

Dia 4
ÉCIJA – OSUNA – ANTEQUERA

Després de l’esmorzar recorrerem les velles esglésies i torres de la denominada Paella d'Andalusia. Esglésies barroques que guarden en el seu interior riqueses incalculables d'ofrenes i religiositat. Més tard, partirem cap a Osuna pels camps que es tornen ocres i daurats després de l'estiu. A continuació, passejarem per Osuna i els seus estrets carrers que ascendeixen fins a la Col·legiata i la Universitat, per on va passar l'escriptor. Aquí va dedicar hores a l'estudi dels papers del Conde de La Gomera. Havent dinat, partirem cap a Estepa. Des de llavors, la seva gràcil Torre de la Victòria, elegant i barroca, continua simbolitzant la vila des que a mitjans s. XVIII fos aixecada al costat d'un convent de frares. Abans d'arribar a Antequera pararem en el Paratge Natural del Torcal, un lloc fascinant i increïble on la pedra ha estat modelada per la climatologia convertint una serra en un lloc de llegendes que imaginés l'escriptor en algunes de les seves novel·les i llibres. Dedicarem la tarda a recórrer-la i aprendre de la seva història: cabres ibèriques, guineus i àguiles són els amos d'aquestes muntanyes rocoses. En finalitzar continuarem cap a Antequera, lloc que igual que ahir, es un creuament de camins. Allotjament al nostre hotel.

Dia 5
ANTEQUERA – ARCHIDONA – FUENTE DE PIEDRA – GRANADA

Esmorzar a l’hotel. Pel matí visitarem Antequera, serralada que recorre a mode de columna vertebral tota Andalusia. Poble que va voler ser conquistat per molt pobles, sent primer romana i després mora. Després, visitarem la Torre del Homenatge que es desmalla amb les seves linies trencades fins a un caseriu elegant, de cases netes i places perfumades. A continuació, visitarem el mirador, que esta al costat del Arco de los Gigantes, des del qual contemplarem la Peña de los Enamorados. Continuarem el recorregut cap a Archidona, que es troba al costat de Antequera. Aquí visitarem la Plaça Major que exerceix com a un gran pati de veïns a on la gent es reuneix. Després visitarem la ermita, a on veneraven a la Verge de Gracia. Dinar. Seguirem el camí cap a Granada, fent una parada a la Laguna de Fuente de piedra, lloc on es troba la colònia més important de flamencs d’Europa. Després de la visita arribarem a Loja, ja a les portes de Granada. Allotjament al nostre hotel.

Dia 6
GRANADA

Esmorzar a l'hotel. Al matí posarem rumb cap a la ciutat de l’Alhambra, paraula àrab que significa "castell vermell o vermelló“ per els seus tons vermellosos en les seves muralles que realça imponencia. És un conjunt d’antics palaus, jardíns, convent i església. Lloc imprescindible que Irving no es podia deixar durant la seva estada, "uno de los sueños más placenteros" de la seva vida, va dormir entre les vermelloses torres del Palau Nazarita. Treballava pel matí, i per la tarda passejava per el Albaicín i la Antequeruela. Després de dinar, per la tarda, recorrerem les Callejuelas del Albaicín. A continuació farem un passeig pels barris de tabernes. Podrem sopar en una d’aquelles Cases-Cova que tant agradaven a l’autor escoltant cante flamenco i degustant menjars de la terra. Allotjament a l’hotel.

Dia 7
GRANADA – BARCELONA

Avui després de l’esmorzar a l'hotel, ens traslladarem a l’aeroport per prendre el vol de retorn a Barcelona.

 • Vols Barcelona – Sevilla i Granada – Barcelona
 • Grup exclusiu clients CaixaBank
 • Guia especialitzat en història i art des de l'inici fins al final del viatge.
 • 6 nits d’allotjament en hotels 4* amb esmorzars inclosos
 • La Casona del Callejón del Agua.
 • Entrada Catedral de Sevilla, la Giralda i Reales Alcázares
 • La Necròpolis Romana de Sevilla.
 • Ciutats de Carmona, Écija, Marchena, Osuna, Antequera i Archidona.
 • Entrada a l'Alhambra
 • Entrada i visita Laguna Fuente de Piedra y Torcal de Antequera (acompanyat de guia naturalista especialitzat)
 • Torre de la Victòria a Estepa.
 • Taxes.
 • Assegurança d’assistència en viatge bàsic. Més informació a: http://www.servitravel.es/caixabank/ca/aavb/

No inclós

 • Suplement individual 438€.
 • Consulteu directament amb ServiTravel les connexions des de les diferents zones d'origen, així com la contractació d'una assegurança de cancel·lació per 23€
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior.
 • Consulteu la inclusió de la Pensió Completa

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge