ServiTravel – CaixaBank

La Patagonia i Iguazú

  900 89 77 77

La Patagonia i Iguazú

 • argentina 950x450 4
 • argentina 950x450 12
 • argentina 950x450 13
 • argentina 950x450 6
 • argentina 950x450 3
 • argentina 950x450 1
 • argentina 950x450 10
 • argentina 950x450 11
 • argentina 950x450 9
 • argentina 950x450 7

Sortida: 27 de novembre de 2017 Taxes incloses (505 €)
Meravelli’s davant la més desbordant naturalesa

Grup exclusiu amb guia acompanyant des de l’origen, pensió completa excursions, vols i taxes incloses.

Aquesta tardor, deixi’s captivar per l’essència de l’arquitectura, la moda i els costums de la París d’Amèrica; Buenos Aires l’enamorarà amb la seva vitalitat oferint-li la bellesa d’una de les ciutats més boniques del continent. Recorri Punto Tombo i el Golfo Nuevo i gaudeixi d’una fascinant experiència d’albirament de balenes i dofins i de la trobada amb una colònia de pingüins única al món. Endinsi’s en el fascinant Parc Nacional Tierra del Fuego a través d’un safari nàutic inèdit des de la mítica badia d’Ushuaia, la ciutat més austral del planeta. Acabi l’aventura meravellant-se davant les cascades d’Iguazú, en un record inoblidable. Acompanyi’ns a descobrir l’Argentina més autèntica, un destí inesgotable que el sorprendrà a cada passa que doni.

Per què li encantarà?taxes patagonia

 • Recorri infinits paratges de boscos, glaciars, muntanyes, valls i llacs en la regió més austral del planeta.
 • Enamori’s de Buenos Aires, font de cultura, història, art i tradicions i una de les ciutats més belles del continent.
 • Desconnecti en terra remota i salvatge que el durà a entrar en contacte amb la naturalesa en la seva màxima expressió.
 • Emocioni’s davant una realitat que es mostra sensible i intacte convidant-lo a la seva contemplació i estimació.
Dia 1 / BARCELONA - BUENOS AIRES
Presentació a l’aeroport de Barcelona, per realitzar els tràmits de facturació i embarcament i prendre vol amb destinació Buenos Aires. Menjars i nit a bord.
Dia 2 / BUENOS AIRES
Arribada a Buenos Aires i trasllat a l’hotel (early check in inclòs). Descans, sortirem per dinar en un restaurant típic, iniciarem la nostra trobada visitant el pintoresc i colorit barri portuari de La Boca. Sopar i allotjament
Dia 3 / BUENOS AIRES
Pensió completa Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia per a la visita de mig dia a la ciutat de Buenos Aires, una ciutat cosmopolita. El recorregut s’inicia a la històrica Plaça de Maig. Al seu voltant es troben la Casa de Govern, seu del Poder Executiu Nacional, coneguda com “ Casa Rosada”, el Cabildo i la Catedral Metropolitana. La visita continua cap al barri de San Telmo. Continuant cap al sud, a continuació s’accedeix al barri més nou de la ciutat, Puerto Madero; al barri residencial de Palerm per arribar finalment a la Recoleta, amb entrada per visitar el cementiri. Dinar. Tarda lliure a disposició dels clients. Sopar i Allotjament.
Dia 4 / BUENOS AIRES - TRELEW
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per sortir en el vol a Trelew. Arribada, recepció i sortida cap a la Reserva Faunística de Punta Tombo, la colònia de pingüins de Magallanes més gran del continent. Després de l’arribada a Punta Tombo, es realitza una caminada a través dels senders interpretatius traçats al voltant dels nius dels més de cinc-cents mil pingüins Magallanes que es donen cita cada any en la colònia. Un recorregut per la reserva permet apreciar, a una distància de menys d’un metre, el graciós caminar d’aquestes aus marines que s’apropen, curioses, als visitants. També es poden observar moltes altres espècies d’aus marines que nidifiquen a la colònia o bé algun dofí dels que ocasionalment s’acosten a la badia a la recerca de peixos. En el parador de la Reserva es disposa de temps per dinar tipus picnic. Finalitzat el dinar, l’excursió prossegueix cap a la ciutat de Trelew, el centre més actiu de la vall del Riu Chubut. Allà es visiten els punts més atractius de la ciutat: l’antiga estació de tren, la plaça central i la vella capella. Finalitzat el recorregut, trasllat a l’hotel. Sopar i Allotjament.
Dia 5 / TRELEW
Esmorzar a l’hotel. Sortida d’hora al matí des de la ciutat de Puerto Madryn cap a la Reserva Provincial Península Valdés. Arribada a Puerto Piràmides; salparem en una embarcació recorrent les costes del Golfo Nuevo. Podrem observar dofins i balenes. El comportament d’aquests grandiosos mamífers resulta sorprenent i entendridor alhora, i la possibilitat de observar-los de prop és una experiència única i inoblidable. Finalitzada la navegació es continua per terra cap al sud de la Península de Valdés. Dinar. A continuació, es visiten els penya-segats amb la finalitat de prendre proximitat amb un posta d’elefants marins. Després arribada a Punta Cantor, un punt panoràmic des del qual s’albira la costa externa de la Península i la sorprenent topografia de Caleta Valdés. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
Dia 6 / TRELEW - USHUAIA
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Ushuaia. Arribada a Ushuaia. Es podrà gaudir d’un passeig amb múltiples vistes panoràmiques del Canal de Beagle. Sopar i Allotjament.
Dia 7 / USHUAIA
Esmorzar a l’hotel. Sortida al Parc Nacional Terra del Foc. Un recorregut entre torberes i dics de castors condueix al Riu Lapataia i la Llacuna Verda. Des d’allà es continua pel tram final de la Ruta Nacional Nº 3 que culmina, finalment, en Badia Lapataia. En aquest lloc, els primitius habitants de la zona han deixat el seu testimoni en els “concheros”, increïbles jaciments arqueològics que proporcionen interessant informació sobre els seus antics costums. Dinar. Des d’aquí inicia el retorn a Ushuaia, fent una parada en el camí per admirar el Lago Roca, que es caracteritza pel color de les seves aigües, que varia segons l’estat del temps. Retorn a l’hotel i sopar i allotjament.
Dia 8 / USHUAIA - EL CALAFATE
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per sortir en el vol a El Calafate. Arribada, recepció,Trasllat a l’hotel.

Dinar

inclós i temps lliure a el Calafate. Sopar i allotjament.
Dia 9 / EL CALAFATE
Esmorzar a l’hotel. Sortida des de l’hotel amb destinació a la Glacera Perito Moreno, ubicat al Parc Nacional Les Glaceres. La glacera és un impressionant riu de gel. L’alçada de la paret frontal oscil·la entre els 50 i 60 metres sobre el nivell del llac. A la part central de la glacera, el gel té una profunditat d’entre 250 i 350 metres. Aquest riu congelat descendeix des del camp de gel continental i provoca en el seu lent avanç despreniments i esclats que fan de la glacera una meravella en constant moviment. Es tracta d’un espectacle que impressiona no només per la seva bellesa visual, sinó també pels constants rugits que s’escolten des del seu interior, el que li ha valgut haver estat declarat Patrimoni de la Humanitat. Tindran temps per a una caminada per les passarel·les situades davant de l’glacera. A continuació safari nàutic; aquesta visita ofereix la possibilitat d’observar amb una perspectiva totalment diferent les impressionants parets sud de la Glacera Perito Moreno i els seus continus ensorraments sobre les aigües del braç Rico. L’embarcament es realitza en el port ubicat a la badia Bajo de las Sombras.. Dinar. Retorn, sopar i allotjament.
Dia 10 / EL CALAFATE
Esmorzar a l’hotel. Sortida des de l’hotel cap a Punta Bandera, situat a 50 km. de El Calafate, per embarcar en el catamarà que navegarà pel Braç Nord del Llac Argentí cap a la Glacera Upsala, travessant la impressionant barrera de blocs de gel que es desprenen en forma constant del front de la glacera Upsala. Dinar tipus pícnic. Es continua navegant rumb al Canal Spegazzini per veure les Glaceres Seco, Heim sud i l’imponent Spegazzini que es destaca per ser el més alt del Parc Nacional. Retorn al port al voltant de les 14:00 hs i trasllat a l’hotel i sopar.
Dia 11 / EL CALAFATE - BUENOS AIRES - IGUAZÚ
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Buenos Aires. A continuació des de l’aeroport de Buenos Aires, connexió cap Iguazú, arribada,

Sopar

i allotjament a Iguazú
Dia 12 / IGUAZÚ (cascades costat argentí)
Esmorzar a l’hotel. Sortida per visitar el costat argentí de les Cascades del Iguazú, ubicades dins del Parc Nacional Iguazú, que ha estat declarat Patrimoni Natural de la Humanitat per la UNESCO. És possible realitzar diversos passejos: El passeig superior és un recorregut de 800 metres de passarel·les. En aquest circuit s’observen les caigudes d’aigua des de la part superior dels salts Dos Hermanas, Bosetti, Bernabé Méndez, M’Bigua, entre d’altres. Té una durada d’una hora aproximadament. El passeig inferior consisteix en una caminada de 1.600 metres de passarel·la, amb vista dels salts Dos Hermanas, Alvar Nuñez, Sant Martí, Bosetti i el Penyal de la Bella Vista. Es poden obtenir, també, una vista panoràmica de la Gola del Diable i el Canó del Riu Iguazú Inferior. Té una durada de dues hores aproximadament. Dinar. El retorn de realitza amb tren fins al Centre de Visitants. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
Dia 13 / IGUAZÚ (cascades costat brasileny)
Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem el Parc Nacional do Iguaçú. Arribada al centre de visitants on agafarem els minibusos en què realitzen el passeig dins del parc i ens condueixen fins a l’inici de les passarel·les disposades sobre la barranca del Riu Iguazú. La senda d’aquestes passarel·les s’estén al llarg de gairebé un quilòmetre. Cap al final del recorregut es troba el mirador, des d’on es pot apreciar una vista única de la Gola del Diable, que en aquest punt es troba a tan sols uns 150 metres de distància. L’itinerari finalitza al costat del Salto Floriano. Finalitzada la visita, dinar en restaurant, trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a Iguazú.
Dia 14 / IGUAZÚ - BARCELONA
Esmorzar a l’hotel. Matí lliure per realitzar les últimes compres. Dinar. Posterior trasllat a l'aeroport per sortir en vol a Buenos Aires i connexió a Barcelona. menjars i nit a bord.
Dia 15 / BARCELONA
Arribada a Barcelona.
Notes
Consulti connexions des de les diferents zones d’origen.
 • Vols de línia regular amb la companyia aèria Aerolíneas Argentinas
 • Pensió completa.
 • Allotjament en hotels de 4 *
 • Serveis en transport privat amb guies locals en castellà.
 • Totes les visites indicades a l’itinerari amb entrades incloses
 • Visita a Buenos Aires
 • Excursió a la Reserva Faunística de Punta Tombo, la colònia de pinde Magallanes.
 • Excursió a la Península Valdés, albirament de balenes.
 • Excursió al Parc Nacional Terra del Foc.
 • Excursió a El Calafate
 • Excursió a la Glacera Perito Moreno (safari nàutic)
 • Excursió al Parc Nacional Les Glaceres
 • Excursió al Canal Beagle a la badia d’Ushuaia
 • Excursió a les Cataractes del Iguazú
 • Assegurança d'assistència

No inclou

 • Begudes en els àpats.
 • Assegurança Assistència Extres personals, com telèfon, menjars i begudes no descrites, bugaderia, etc.
 • Propines obligatoris i no obligatoris
 • Taxes aèries locals a pagar en destí pels clients (aprox. 29 USD)
 • Tot allò no especificat en l'apartat anterior.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge