ServiTravel – CaixaBank

Japó mil·lenari. Geishes i samurais

  900 89 77 77

Japó mil·lenari. Geishes i samurais

 • japo 950 x 450 7
 • japo 950 x 450 4
 • japo 950 x 450 6
 • japo 950 x 450 2
 • japo 950 x 450 9
 • japo 950 x 450 1
 • japo 950 x 450 3
 • japo 950 x 450 5
 • japo 950 x 450 8

Sortida: 24 de març de 2018 PROPERAMENT NOVA SORTIDA JUNY 2018
Descobreix el Japó i deixa't fascinar pel contrast únic de tradició i modernitat, una dualitat que et captivarà i sorprendrà.

Viatge en grup exclusiu, vol inclòs, guia acompanyant des de l'origen, pensió completa, taxes i totes les excurions incloses.

El país del sol naixent combina la tradició de les cases-granja Gassho-Zukuri, la ruta romàntica creuant pobles medievals de samurais, el Mar Interior i el seu onsen-ryokan d’aigües termals i tot això amb la modernitat de Tòquio i el famós Mont Fuji .

Visitarà ciutats plenes de dinamisme com Tòquio o la tradicional Kyoto i les seves geishes, alhora que gaudirà de l’exquisida combinació de sabors i textures de la seva variada gastronomia.
Al llarg del nostre meravellós recorregut per Tòquio, Kanazawa, Shirakawago, Yamashiro Onsen, Kyo, Nara i Osaka fluirà amb l’harmonia i bellesa dels seus temples, jardins, paisatges i santuaris.

Activitats exclusives pel grup com: 
Classe de cuina "Sushi", activitat "Washi", sopar amb Geishas...
Dia 1 / BARCELONA o MADRID, PARÍS, TÒQUIO.
Sortida del vol de la companyia Air France amb destinació a Tòquio, via París. Nit a bord.
Dia 2 / TÒQUIO
Arribada a Tòquio (Haneda Airport) a la tarda. Tràmits de duana. Assistència i trasllat privat a l'hotel.

Sopar i allotjament.

Dia 3 / TÒQUIO.
Esmorzar a l'hotel. Visita del santuari sintoista Meiji, la zona de Harajuku amb el carrer Takeshita, l'Avinguda Omotesando i, finalment, visita al barri d'Asakusa on es troba el colorit Temple Asakusa Kannon, deessa de la Misericòrdia, a la qual els japonesos tenen gran devoció. Finalitzada la visita, el grup disposarà d'una classe de cuina on aprendran les tècniques per a l'elaboració del famós plat «Sushi». Retorn a l'hotel. Tour nocturn de Tòquio visitant el bulliciós i animat barri de Shibuya i la torre de Tòquio. Sopar en un restaurant local. Allotjament.
Dia 4 / TÒQUIO.
Mitja Pensió (Esmorzar i Sopar). Dia lliure per visitar i explorar pel seu compte aquesta ciutat. Si no desitja temps lliure, li oferim la possibilitat de realitzar l'excursió opcional de dia complet a Nikko i la Muntanya Sagrada, on trobem una mostra dels meravellosos temples i santuaris de Japó en una harmonia perfecta amb la natura que l'envolta . Destaquem el temple-santuari de Toshogu, els bells paisatges del llac Chuzenji, i les cascades Kegon. Dinar en un restaurant local. (reserva anticipada imprescindible). Sopar en un restaurant local «Teppan Yaki». El Teppan Yaki és un tipus de menjar japonès en el qual s'utilitza una planxa d'acer per cuinar els aliments Allotjament
Dia 5 / TÒQUIO - KANAZAWA - SHIRAKAWAGO - YAMASHIRO - ONSEN.
Trasllat a l'estació i sortida amb tren "bala" a Kanazawa. (Nota: l'equipatge serà transportat directament de Tòquio a Kyoto. Necessiten portar un equipatge de mà per a una nit a Yamashiro.)

Arribada i continuació per carretera a Shirakawago, coneguda per les seves típiques cases d'estil «Gassho-zukuri», unes cases de teulada triangular fetes de palla i molt inclinades per suportar el pes de l'abundant neu que cau en aquesta zona a l'hivern. Dinar en un restaurant local. Visita del poble, i al finalitzar, trasllat a Yamashiro Onsen, el balneari d'aigües termals més important de la regió d'Hokuriku. Es coneixen com a «onsen» a les aigües termals d'origen volcànic que es troben al Japó. Són els banys tradicionals que aprofiten la calor natural d'aquestes aigües procedents de la gran activitat volcànica i les seves propietats beneficioses (minerals, sals ...) per a la cura de la pell, la bellesa i la salut. Sopar japonès i allotjament

Dia 6 / YAMASHIRO ONSEN - KANAZAWA – KYOTO
Esmorzar al Ryokan. Trasllat amb autobús privat a Kanazawa. Viatjar a Kanazawa suposa submergir-se en el Japó de l'època feudal. Els seus carrers flanquejats per cases senyorials, les seves antigues zones d'esbarjo, el seu castell i el magnífic jardí Kenrokuen el converteixen en una destinació d'allò més exòtica. Kanazawa és també una meca de l'artesania: quimonos de seda Kaga-Yuzen, ceràmica de Kutani i Ohi, lacats Wajima tractats en fulles i pols d'or, etc. Els famosos espectacles de «nô» o la famosa cuina tradicional contribueixen també a l'exquisit refinament d'aquesta ciutat. Visita del Jardí Kenrokuen, passeig pel barri Higashi Chaya Gai i visita a la Casa del Samurai Nomura. Dinar en un restaurant local. Trasllat a l'estació de Kanazawa i sortida amb tren a Kyoto. Arribada. Trasllat a l'hotel. Sopar en un restaurant local. Allotjament.
Dia 7 / KYOTO
Esmorzar i visita al Bosc de bambúes, un dels més famosos i bonics boscos de Japó. Dinar en un restaurant local. A la tarda, visita del santuari Fushimi Inari: anomenat el temple de les 10.000 portes i és un dels més visitats i coneguts del Japó. Posteriorment visita del Temple Kinkakuji, famós pel seu Pavelló Daurat i el temple Kiyomizu Dera. Assistència a una cerimònia del te. Sopar i allotjament.
Dia 8 / KYOTO - NARA - KYOTO
Esmorzar. Al matí, visita de Nara, el Parc dels Cérvols Sagrats, i el Temple Todaiji, la construcció de fusta més gran del món: 40 metres d'alt per 47 de llarg i que guarda el Gran Buda de Bronze de 16 metres d'altura , 120 quilograms d'or i 430 tones de bronze. Retorn a Kyoto. Visita del Temple Byodo In, la silueta del qual està estampada en les monedes de 10 Iens. Dinar en un restaurant local. Tour nocturn de Kyoto passejant pel popular barri de Gion. Sopar japonès amb Maiko (novícies). Allotjament.
Dia 9 / KYOTO - OSAKA
Pensió completa. Sortida per carretera a Osaka. Arribada i visita interior del Castell d'Osaka, l'Observatori de Umeda Sky Building i la zona comercial i d'entreteniment de Dotonbori, al cor de Namba. Dinar i sopar en restaurants locals. Allotjament.
Dia 10 / OSAKA - PARÍS - ESPANYA
Esmorzar. Trasllat privat a l'aeroport d’Osaka per agafar el vol amb destinació a Espanya, via París.
Notes
Consulti conexions des de les diferents zones d’origen.
 • Bitllet d'avió en classe turista
 • Tren Super Expresso “tren bala"
 • Grup reduït
 • Trasllats i visites privades
 • Allotjament en hotels 4 *
 • Guia acompanyant durant tot el viatge
 • Assegurança d'assistència en viatge i despeses de cancel·lació
 • Menjars indicats: 8 esmorzars, 6 dinars i 7 sopars
 • Taxes aèries (360 €)
 • Activitats exclusives pel grup com: Classe de cuina "Sushi", activitat "Washi", sopar amb Geishas..
 • Santuari Fushimi Inari: el temple de las 10.000 portes

No inclou

 • Begudes
 • Extres
 • Tot allò no indicat en l'apartat anterior

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge