fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Ciutats Sagrades de l’Índia i la Fira de Pushkar

  900 89 77 77

Ciutats Sagrades de l’Índia i la Fira de Pushkar

 • ORSH_Jodhpur, Rajasthan, India, December 14,2017 Decorated Indian elephant with tourist couple at historic Mehrangarh Fort Jodhpur Rajasthan at sunset._950x450
 • ORSH_Bishnoi village, around Jodhpur, India_950x450
 • ORSH_Decorated head of a camel in desert Thar during Pushkar Camel Fair, Pushkar Camel Mela in Rajasthan, India. Close up - còpia_950x450
 • ORSH_Two women dressed in the traditional Indian Saree are walking through the narrow streets of the blue city of Jodhpur, Rajasthan, India._950x450
 • ORSH_oung Indian Bishnoi woman with headscarf (dupatta) wears elaborate nose and forehead jewelry and poses for the camera, on Feb 28, 2015._950x450
 • ORSH_Rajasthan travel background - Indian cameleer (camel driver) with camels in dunes of Thar desert. Jaisalmer, Rajasthan, India - còpia_950x450
 • ORSH_Woman with red scarf dancing near Taj Mahal in Agra, Uttar Pradesh, India_950x450
 • ORSH_Bikaner, India, 14th January 2017 - A Rajasthani man brandishing a sword atop of a camel at the Bikaner Camel Mela in Rajastan, India. - còpia_950x450
 • ORSH_Female tourist on camel safari at the Thar desert Jaisalmer Rajasthan at sunset with moody sky. - còpia_950x450
 • ORSH_Gadi Sagar - artificial lake view through arch. Jaisalmer, Rajasthan, India_950x450
 • ORSH_Jodhpur, India - Circa March, 2018. Beautiful view of Jaswant Thada mausoleum in Jodhpur._950x450
 • ORSH_April 2018 - Jaipur, rajasthan, India - City palace in Jaipur_950x450

Sortida: 1 de novembre de 2019

Viu una aventura al cor del Rajastán i submergeix-te a les ciutats sagrades del desert de Thar.

Un viatge on gaudiràs de la Fira anual de Pushkar, una de les experiències més autentiques que podràs viure en el nord de l'Índia.

Dins del mar daurat del desert gaudiràs del xivarri i la celebració a la Fira anual de Pushkar, una experiència increïble que coincideix amb la lluna plena de novembre i que congrega a pelegrins i ramaders de tot el Rajastán, una de les regions més tradicionals i acolorides de l’Índia, que t’encisarà amb aquest viatge en el temps i gust medieval. Queda’t sense paraules davant els camells engalanats de vius colors, els vestits tradicionals, els curiosos bigotis, els originals turbants de tradició ancestral i el daurat crepuscle al voltant de fogueres i contes del desert. Una fira plena d’atraccions que no deixen indiferent i una de les experiències més autèntiques que podràs viure al nord de l’Índia.

Viu en primera persona l’essència del desert i endinsa’t a les seves ciutats sagrades, temples i fortaleses, aromes que fan somiar i la seva apassionant història, en aquesta vivència única al cor del Rajastán.

Per què t’encantarà

 • T’endinsaràs al desert de Thar, el gran desert indi a la regió del Rajastán, on et sorprendràs davant d’immenses dunes daurades i llargues caravanes de camells.
 • Coneixeràs Pushkar, un dels cinc dhams o indrets sagrats de pelegrinatge dels hinduistes. La ciutat sagrada del Rajastán t’encantarà pel temple de Brahma, on et rodejaràs d’una extraordinària pau i et delectaràs davant els seus preciosos detalls decoratius.
 • Viuràs una experiència única a la Fira anual de Pushkar, una important desfilada de camells engalanats de vius colors que competeixen en bellesa a l’idíl·lic marc daurat del desert.
 • Enmig del desert de Thar descobriràs Bikaner, la ciutat fortalesa de gres vermell que va ser un important enclavament de la Ruta de la Seda.
 • Visitaràs Pokharan, la històrica ciutat del desert de Thar, envoltada per cinc grans roques de sal i amb una preciosa fortalesa del segle XIV.
 • A Jaisalmer, la ciutat daurada al cor del desert de Thar, t’enamoraràs dels seus tranquils carrerons de color groc, bells palaus i adornats havelis.
 • Gaudiràs de les Dunes de Sam i viuràs una experiència increïble passejant en dromedari.
 • T’endinsaràs a la ciutat rosa de Jaipur, la capital del Rajastán. Els seus carrers rosats, animats mercats, palaus i observatori astronòmic t’encisaran pas a pas.
 • Sentiràs el misticisme de l’Índia participant en una cerimònia Aarthi al Temple Birla a Jaipur. Els seus cants tàntrics i benediccions et submergiran en un estat de plena harmonia.
 • A Agra, ciutat que compta amb tres Patrimonis de la Humanitat de la UNESCO, coneixeràs la història que s’amaga darrera d’un amor sense igual en el Taj Mahal.
 • Coneixeràs Delhi i visitaràs monuments tan espectaculars com el Minaret de Qutab, la torre de pedra més alta de l’Índia. Passejant en Rickshaw descobriràs com l’antic i lo modern creen una conjunció única a la capital de l’Índia.
 • Fatehpur Sikri, una joia arquitectònica del segle XVI, et sorprendrà amb els seus quatre-cents anys de silenci. La seva esplendor i màgia es mantenen intactes!
 • Jodhpur, la ciutat blava del Rajastán, et farà somiar amb el seu to blau brahmán i la seva fortalesa a 120 metres d’alçada.
 • Viuràs una experiència inoblidable visitant la Tribu Bishnoi, també coneguts com els ecologistes del desert.
 • Sentiràs la veritable bellesa de l’Índia en un passeig amb vaixell pel llac Fateh Sagar a Udaipur, ciutat famosa pels seus bells llacs i palaus.

t3_avio-bus-vaixell

Dia 1
BARCELONA – DELHI

Presentació a l'aeroport de Barcelona, assistència personalitzada i reunió de grup per a sortir en el vol direcció a Delhi. Sopar i nit a bord de l'avió.

Dia 2
DELHI

En arribar a Delhi, realitzarem els tràmits duaners i ens traslladarem a l'hotel, early check–in. En arribar ens rebran càlidament segons les antigues costums hospitalàries: amb garlandes de flors i la cerimònia de Aarti, que finalitzarà quan dipositin el “tikka” vermell al nostre front i beguem un refrigeri. Esmorzar a l'hotel. En acabar d’esmorzar visitarem la vella Delhi, on veurem la Jama Masjid, o Mesquita del Divendres, la més gran de l'Índia i des d'on podem observar la part antiga de la ciutat. Seguirem fins al Raj Ghat, lloc de cremació de Mahatma Gandhi, fins arribar a Chandni Chowk, l'avinguda comercial més important de la ciutat vella, que recorrerem en Rickshaw. A la tarda visitarem la nova Delhi on veurem el famós Minaret de Qutab, la torre de pedra més alta de l'Índia construïda al 1199. Seguirem fins a la Porta de l'Índia, el modern temple hinduista Lakshmi Narayan, passant enfront de la casa presidencial, el parlament i el complex governamental amb els seus majestuosos edificis que alberguen les secretaries d'estat. En acabar la visita tornarem a l'hotel. Allotjament.

Dia 3
DELHI - AGRA

Esmorzar a l'hotel. Al matí posarem rumb cap a Agra, ciutat al nord de l'Índia que compta amb tres Patrimonis de la Humanitat de la UNESCO. En arribar, ens traslladarem a l'hotel i ens disposarem a visitar el famós Taj Mahal. Aquest mausoleu amaga una bella i tràgica història d'amor entre Mumtza Mahal i l'emperador Shah Jahan; després de la mort de la seva estimada l'emperador va ordenar construir aquest mausoleu on van participar 20.000 persones i més de 1.000 elefants. La seva poètica arquitectura es basa en estils indi, persa i islàmic i depenent de la rotació del sol es poden observar fins a 10 tonalitats de color diferents. A la tarda visitarem l'increïble i vermellós Fort d’Agra i passejarem per les seves diferents sales plenes de llegendes. Allotjament.

Dia 4
AGRA – FATEHPUR SIKRI – JAIPUR

Esmorzar a l'hotel. En acabar d’esmorzar ens dirigirem cap a Jaipur, coneguda com “La ciutat rosa”. A la nostra ruta ens detindrem a Fatehpur Sikri, una ciutat de gres vermell al mig del no-res que ha romàs silenciosa durant gairebé quatre segles. Dinar a Laxmi Niwas Palace Bharatpur. En acabar el nostre dinar continuarem cap a Jaipur. A la nostra arribada presenciarem en el Temple Pispa els Rituals Aarthi, una tradició molt important pels hindús amb cants tàrtrics i benediccions. Aquesta cerimònia ensenya a millorar el coneixement interior i conviure en harmonia utilitzant el foc, les flors i l'encens, components que representen la calor, la solidesa i la purificació de la ment. Allotjament.

Dia 5
JAIPUR – AMBER - JAIPUR

Esmorzar a l'hotel. Al matí ens dirigirem a Amber, l'antiga capital del Rajasthan, on visitarem el Fort de la ciutat, una de les set meravelles de l'Índia i el reflex de la grandesa de l'arquitectura Rajput. Acabada la visita tornarem a Jaipur, on gaudirem d’una visita al palau de la ciutat, l'observatori astronòmic, el Palau dels vents i els mercats de la ciutat. Dinar a l'hotel. A la tarda continuarem fins al Temple de Galtaji, més conegut pel Temple dels Micos, i gaudirem de temps per a comprar records i souvenirs a la ciutat. Allotjament.

Dia 6
JAIPUR - PUSHKAR

Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí posarem rumb cap a Pushkar, la ciutat sagrada del Rajasthan. En arribar visitarem la ciutat, un dels cinc indrets sagrats de pelegrinatge dels hinduistes i que alberga una de les fires de camells més grans del món. Dinar al Deluxe Tents. En el nostre recorregut veurem el temple Brahma, amb més de 2.000 anys i dedicat al déu creador de l'univers segons la mitologia hindú, i la fira del camell de Pushkar, un acolorit espectacle dedicat a un pilar econòmic i social importantíssim de la comunitat. Sopar al Deluxe Tents i allotjament.

Dia 7
PUSHKAR - BIKANER

Esmorzar a l'hotel. En acabar d’esmorzar ens dirigirem cap a Bikaner, una joia al desert rajasthani del Thar i parada obligatòria de les caravanes a la Ruta de la Seda. Ens endinsarem al Fort de Junagarh, una de les poques fortaleses de l'Índia que no va ser conquerida, seguirem fins al temple Jainista i l'increïble temple Karni Mata. Allotjament.

Dia 8
BIKANER - JAISALMER

Esmorzar a l'hotel. En acabar d’esmorzar ens dirigirem cap a Jaisalmer i ens aturarem a visitar Pokharan. Aquesta històrica ciutat al desert de Thar es troba envoltada per cinc grans roques de sal i enamora als visitants amb Balagarth, la ciutadella construïda al segle XIV de bella arquitectura i història daurada. Finalitzada la visita continuarem cap a Jaisalmer. Sopar i allotjament.

Dia 9
JAIASLMER

Esmorzar a l'hotel. Al matí passejarem alegrement pels basars de la llegendària ciutat de Jaisalmer, visitarem els temples jainistes de la ciutat i els seus carrers plens de cases d’una preciosa tonalitat groga. Dinar a l'hotel. En acabar de dinar gaudirem d'una divertida excursió a les Dunes de Sam on passejarem en dromedari. En acabar tornarem a l'hotel. Sopar i allotjament.

Dia 10
JAISALMER - JODHPUR

Esmorzar a l'hotel. Al matí visitarem Jodhpur, conegut com el “poble blau de l'Índia” fundat al 1485 pel Maharajá Jodha. A 120 metres d'altura, a la cúspide d'un gran penyal, es troba la seva poderosa fortalesa. Des de les seves muralles es contempla un bell panorama de la ciutat i en el seu interior es troben artístiques sales medievals. En acabar la visita ens dirigirem cap a Manvar. Dinar a l'hotel. A la tarda gaudirem d'una experiència única visitant la tribu dels Bishnoi, també coneguts pels ecologistes del desert per la seva netedat, tolerància i respecte al medi ambient. Acabada la nostra visita tornarem a Jaisalmer. Allotjament.

Dia 11
JODHPUR – RANAKPUR - UDAIPUR

Esmorzar a l'hotel. En acabar d’esmorzar ens dirigirem per carretera cap a Udaipur. Realitzarem una parada en el camí per a visitar els famosos temples de Ranakpur, situats a una preciosa vall entre verds pujols. El temple principal està fet íntegrament de marbre i compta amb 1444 columnes llaurades amb diferents motius. Dinar al Maharani Bagh Orchard Ranakpur. Continuarem la nostra jornada després de dinar cap a Udaipur. En arribar ens instal·larem a l'hotel i gaudirem d’un exclusiu passeig amb vaixell pel llac. Allotjament.

Dia 12
UDAIPUR - DELHI

Esmorzar a l'hotel. Al matí visitarem Udaipur, famosa pels seus bells llacs i palaus. Veurem el Palau de la Ciutat, d'estil extravagant i situat sobre un pujol que ofereix una bella vista panoràmica de la ciutat. Seguirem fins al Temple Jagdish amb els seus enormes elefants de pedra a l'entrada; continuarem el passeig fins a Saheliyon Ki Bari, un bell jardí que segons explica la llegenda va estar dissenyat pel mateix rei per a allunyar-se amb la seva dona dels assumptes polítics i militars; continuarem el dia vorejant el preciós llac Fateh Sagar, on gaudirem d'un exclusiu passeig amb vaixell. A la tarda visitarem el complex de 108 temples de marbre envoltats per muralles i terrasses d'aigua de Eklingji i Nagda, on romanen els temples de Sahastra Bahu. En acabar la visita, trasllat a l'aeroport per a prendre el vol direcció a Delhi. Sopar i allotjament.

Dia 13
DELHI - BARCELONA

Esmorzar a l'hotel. En acabar d’esmorzar ens traslladarem a l'aeroport per a prendre el vol de retorn a Barcelona.

 • Vols Barcelona – Hèlsinki – Delhi – Hèlsinki – Barcelona. Dinar o sopar inclòs.
 • Vols interns inclosos.
 • Trasllats durant el programa en vehicle amb aire condicionat.
 • Guia acompanyant des de l'inici fins al final del recorregut.
 • 11 nits d'allotjament en hotels categoria 5* i 4*.
 • Esmorzars a l'hotel, 6 dinars i 4 sopars.
 • Primer dia Early check-in i esmorzar a l'hotel. Ocupació immediata a l'hotel de Delhi el dia d'arribada.
 • Primer dia rebuda a l'hotel amb la cerimònia Aarti. Refresc inclòs (beguda no alcohòlica).
 • Visites a:
 • Vella Delhi.
 • Nova Delhi.
 • Itmad-Ud-Aula
 • L'imponent Taj Mahal.
 • Fortalesa d’Agra.
 • Fatehpur Sikri.
 • Fort Amber.
 • La ciutat rosa de Jaipur.
 • Pushkar, la ciutat sagrada del Rajasthan.
 • Fort de Junagarh a Bikaner.
 • Temple Jainista i l'increïble Temple Karni Mata a Bikaner.
 • Pokharan, històrica ciutat en el desert de Thar.
 • Els basars de Jaisalmer.
 • Jodhpur, poble blau de l'Índia.
 • Poble Bishnoi, els ecologistes del desert per la seva netedat, tolerància i respecte al medi ambient.
 • Temples de Ranakpur, situats a una bella vall entre verds pujols.
 • Udaipur, on gaudirem d'un exclusiu passeig amb vaixell pel llac Fateh Sagar
 • Activitats:
 • Passeig en Rickshaw pels carrers de Chandni Chowk, l'avinguda comercial més important de Vella Delhi.
 • Cerimònia Aarti al Temple Birla a Jaipur.
 • Passeig en Rickshaw a Jaipur.
 • La important Fira del camell de Pushkar.
 • Excursió a les dunes de Sam i passeig en dromedari.
 • Assegurança d'Assistència en viatge bàsic. Més informació a http://www.servitravel.es/caixabank/ca/aavb/

No inclós

 • Consulti directament amb ServiTravel les connexions des de les diferents zones d'origen, així com la contractació d’una assegurança de cancel·lació per 74€.
 • Taxes aèries (350€).
 • VISAT (135€).
 • Suplement pensió completa (255€)
 • Res que no estigui especificat en l'apartat anterior.

Sol·liciti més informació

Nom i cognoms*

Telèfon

Número de la seva oficina de la Caixa (Els quatre dígits dels seu compte que es troben desprès de “2100”)*

Correu electrònic*

Missatge