fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Viatjar segurs

sensedespeses 15 cat_b190
SEGURETAT GRUPS REDUÏTS ASSEGURANÇA GARANTIA
 

Destacats

Cabo de Peñas. Asturias, España 5 dies / 4 nits

Màlaga i el “Caminito del Rey”

Preu especial
985 € per plaça

Sortida: 13 d’octubre de 2020, 18 de maig, 29 de juny i 6 de juliol de 2021

Gaudeix d’una fantàstica escapada a Màlaga, aquesta assolellada Ciutat fundada pels Fenicis en el segle VIII a.C. i batejada com Malaka, ¿Sabies que és una de les ciutats més antigues d’Europa?

Veure Detalls »
5 dies / 6 nits

Vinyes de la Rioja i Boscos de Fagedes a Navarra

Preu especial
595€ per plaça

Sortides: 8 d’octubre, 11 de novembre 4 de desembre de 2020

Un apassionant viatge entre vinyes i la Selva de Irati, la considerada segona fageda-avetar més extensa i millor conservada d’Europa. Un viatge on trobaràs els vincles entre cellers, turisme, gastronomia, arquitectura, art i natura en estat pur.

Veure Detalls »
Paradores

Paradors: Gaudiràs de circuits exclusius amb allotjament en Paradors situats en emplaçaments històrics irrepetibles combinats amb una oferta gastronòmica de primer nivell i una alta qualitat en tots els detalls.
Premium

Col·lecció Premium: Els nostres viatges més exclusius, centrats en l'Òpera i la Música, sempre acompanyats d'autèntics especialistes i crítics musicals que ens introduiran les representacions i les comentaran posteriorment. Combinem els viatges amb Art, Cultura i Gastronomia, fent del viatge una experiència realment exclusiva.
Natura

Etnogràfics i Culturals: Sortides dedicades a conèixer l'exuberància de la flora i fauna dels nostres parcs nacionals, des del respecte cap a la seva conservació.
Naturalesa i Biodiversitat: Sortides basades en el descobriment i trobada amb cultures i tradicions que ens solen passar desapercebudes quan viatgem.
Escapades d’Ecoturisme: Escapades fetes a mida, allunyades del turisme de masses i pensades per a ser gaudides des de la tranquil·litat que ofereixen els paratges naturals del nostre país.

Al teu ritme
creuers Lastminute_rnd_200_esp