fbpx

ServiTravel – CaixaBank

Viatjar segurs

sensedespeses 15 cat_b190
SEGURETAT GRUPS REDUÏTS ASSEGURANÇA GARANTIA
 

Aurores Boreals

Aurores


Destacats

Cabo de Peñas. Asturias, España 5 dies / 4 nits

Màlaga i el “Caminito del Rey”

Preu especial
985 € per plaça

Sortida: 18 de maig, 29 de juny i 6 de juliol de 2021

Gaudeix d’una fantàstica escapada a Màlaga, aquesta assolellada Ciutat fundada pels Fenicis en el segle VIII a.C. i batejada com Malaka, ¿Sabies que és una de les ciutats més antigues d’Europa?

Veure Detalls »
Cabo de Peñas. Asturias, España 7 dies / 6 nits

Els tresors de Galicia i les seves ries

Preu especial
22 de febrer:1.395 € - 13 de juny:1.550 € per plaça

Sortida: 22 de febrer i 13 de juny de 2021

Expliquen que les Ries de Galícia, aquests llargs braços de mar que penetren terra endins, són l’empremta dels dits de Déu que, després de crear el món, va recolzar aquí la seva mà per a descansar.

Veure Detalls »
Cabo de Peñas. Asturias, España 6 dies / 5 nits

Astúries: Costa Verda

Preu especial
890 € per plaça

Sortida: 5 d’abril, 10 de maig i 14 de juny de 2021

Un paradís natural a l’abast de la teva mà.
Per terra, mar i aire. No importa la porta d’entrada. La visió orgullosa de l’escarpada Serralada Cantàbrica, del perfil ondulant de les seves verdes valls i de l’abrupte perfil de la seva costa que cau al Cantàbric, una mar d’intens blau, captiva abans fins i tot de posar un peu a Astúries.

Veure Detalls »
800x600 Cordoba 8 dies / 7 nits

Creuer Fluvial per Andalusia

Preu especial
1.310 € per plaça

Sortides: 15 de juliol i 12 d’agost de 2021

Sense fer ni desfer maletes Viu l’experiència de navegar pel cor d’Andalusia gaudint de les seves Tradicions, Gastronomia i Flamenc.

Assaboriràs el millor d’aquesta bella Regió: Sevilla, Córdoba, Granada i Cádiz.

Veure Detalls »
Premium

Col·lecció Premium: Els nostres viatges més exclusius, centrats en l'Òpera i la Música, sempre acompanyats d'autèntics especialistes i crítics musicals que ens introduiran les representacions i les comentaran posteriorment. Combinem els viatges amb Art, Cultura i Gastronomia, fent del viatge una experiència realment exclusiva.
Natura

Etnogràfics i Culturals: Sortides dedicades a conèixer l'exuberància de la flora i fauna dels nostres parcs nacionals, des del respecte cap a la seva conservació.
Naturalesa i Biodiversitat: Sortides basades en el descobriment i trobada amb cultures i tradicions que ens solen passar desapercebudes quan viatgem.
Escapades d’Ecoturisme: Escapades fetes a mida, allunyades del turisme de masses i pensades per a ser gaudides des de la tranquil·litat que ofereixen els paratges naturals del nostre país.

Paradores

Paradors: Gaudiràs de circuits exclusius amb allotjament en Paradors situats en emplaçaments històrics irrepetibles combinats amb una oferta gastronòmica de primer nivell i una alta qualitat en tots els detalls.
Al teu ritme
creuers Lastminute_rnd_200_esp